Biriyle tanıştık sizde beni kandırıyor mu?

biriyle tanıştık flört ediyoruz bir haftadır çok bağlandım ona oda bana günün 24 saati konuşuruz. bana bekar 32 iş adamı olduğunu dedi kanadada yaşıyorum dedi iş gereği 6 gün sonra İstanbul'a geliyorum dedi sözde hali vakti yerinde bana bilgisayar almayı teklif etti Yok dedim hediyeler alacaktı pahalı yok dedim ve bu adamla görüntülü konuşmadık resim attık hep anlık istedim hep eski resimleri attı kavga ettim konuşmayalım dedim ve Instagram ve diğer sosyal medyasında WhatsAppta kendi resmi yok kulanmıyor hepsi feyk niye bilmiyorum ve beni çok beğeniyor birşeyler hissediyor doğru da ama bunlar bir yalan bir tuzak mı duygusu var buna eminim fakat diğer anlattıkları resim olmaması ve hep feyk olması kafamda soru işareti bıraktı medeni halini attı bana gerçekten bekar ama gerisi tuaf güya zengin vs birşeyler almak istiyor yok diyorum sizce bilerek kabul edip test mi etsem onu şu an yazmıyorum kavga edip bitirdim nasıl bir yol izlemem gerekiyor adamdan çok hoşlanıyorum oda ama birşeyler ters gidiyor

Güncellemeler
+1 yıl
bana yurt dışındaym dedi Turkcell hattını aradım çaldı hani yurt dışındaydn nasıl çaldı dedim annem için açtırdım dedi güya şirketleri var bilmem ne
Güncellemeler
+1 yıl
fotoğraf var tabiki özelden attı ama o mu değil mi kafamda şüphe var çünkü görüntülü konuşmuyorum utandım ve başka bir adam çıkacak diye ödüm kopuyor
Biriyle tanıştık sizde beni kandırıyor mu?