• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Para & Ekonomi

Erkekler, sevgilisinin maddi ihtiyaçlarını karşılamalı mı?

PiLLy_BheBek
PiLLy_BheBek Takip Et
FenomenMaster Yaş: 31
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
1216
Yapay Zekaya Sor

Erkekler bir ilişkide parasal açıdan kız arkadaşına sorumlu olmalı mı?

İlişki Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
29 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • diipsizkuyuu
    diipsizkuyuu Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Herkes erkek bankamatik değildir yazmış ama şöyle de bir durum var arkadaşlar;

Evlenirken bile iyi günde kötü günde beraberlik için söz veriliyor.

Şahsen her zaman olmasa bile zor zamanlarda çiftlerin birbirine destek olması taraftarıyım.

Ben de erkek tanıdık ve arkadaşlarımdan bir şeyler isterken zorlanırım hatta kabul edemem.

Ama onlar ısrar ederse de onlara bir şey demem, diyemem. Bir dahakine ben bir jest yaparım onlara. Öyle ödeşmiş oluruz.

Erkekler bu konuda biraz daha gururlu oluyor yani kadına bir şeyler ısmarlama vs. konusunda, bunu farkettim. Bunu sürekli "Hayır ben güçlü kadınım, istemem" tavrı ile reddetmek de erkeğe kendini kötü hissettiriyor, bunu da fark ettim.

Bence bu gibi durumları mantık ve akıl süzgecinden geçirmek en mantıklısı.

Çok pahalı hediye ve jestleri kabul etmemek, maddi gücünüz düzeyinde jestleri - sonrasında sizin de karşı tarafa jest yapmanız karşılığında - yapmak en mantıklısı.

Yani bilemiyorum ama bu benim görüşüm. Madem eşitlikten bahsediliyor karşı tarafı da kırmadan en mantıklı şekilde böyle yapılabilir, diye düşünüyorum. 🌸

3
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• kalbimklbk3434
    kalbimklbk3434 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

Kendi işini kendin göreceksin hiç bir erkekten maddi ve manevi yardım almamak lazım.. yoksa bu senin kişiliğini ve karakterinin bozuk olduğunu gösterir.. Neden bir erkeğe muhtaç duyalım ki? Biz kendimize yeteriz ve herşeyin üstesinden geliriz everallah ☑️❣️

4
    1 Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

🌷

Yorumla
  • _ΛqresiF_
    _ΛqresiF_ Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 26,3b cevap paylaştı.

Azcık onuru olan kadın ihtiyaçlarını erkeğe kitlemez. Azcık beyni olan erkekte kendisini kullandırmaz.

6
    2 Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Yine muhteşem bir görüş

Yorumla
    • _ΛqresiF_
      _ΛqresiF_
      +1 yıl

Teşekkürler❣️

Yorumla
  • Sarpergülsoy
    Sarpergülsoy Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 94%
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 9,1b cevap paylaştı.

Bence konuya erkek ya da kadın olarak değilde birey olarak bakılması daha doğrudur.
    Sağlık ve doğru bir ilişki arıyorsak şayet bizi mutluluğa huzura ulaştırma mümkün.
    Birey ister kadın olsun ister erkek hiç biri bir diğerine muhtaç değil.
    Tabi bunu gönülden isteyerek yapıyorsa o zaman işte çift olursunuz , yek olursunuz.
    Aile olmaya hazırsınızdır.
    Bunu sadece maddiyat olarak düşünmeyin konu ne olursa olsun.
    Destek olabilirsiniz fakat bunu sorumlu olduğunuz için değil sevgi duydugunuz mutlu etmek için onun mutsuz olduğunda bir göz yaşına yeri yerinden oynatmak isteği gibi bir şey..
    Bu kimi zaman onun için yazdığınız bir şiir olabilir, kendi elinizin emeği geçen bir şey olabilir, her şey yani.

Lutfen...

Hayatınız boyunca hiç unutmayacağıniz bir cümle olsun son yazdığım yazı.

Hayatta birşeyi inşaa etmek çok zordur, fakat yıkmak belki 1 saniye bile sürmez.

Ki sevgi, sevmek, ilgi duymak, arzulamak, sevgili olmak konu ise sayfalarca yazsam tarif bile edemem.

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

71

Cevap

89

Cevap

• Hayatİstanbul77 u
    Hayatİstanbul77 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 49
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 7,8b cevap paylaştı.

Hayır, bunu isteyen kadınlara başka bir şey denir. Erkekler bankamatik değil az yesin bunu isteyen kadınlar kendilerine baksınlar. Ben erkek olsam bunu bekleyen kadından uzak dururum veya ona f*hişe muamelesi yaparim.

5
    0 Yorumla
  • beyazorkidem
    beyazorkidem Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 28
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 16,9b cevap paylaştı.

Tabiki evet, yoksa niye sevgili oluyoruz ki? Hayatımda bir erkek olduğu halde yine her şeye ben tek başına koşturmaya devam edeceksem niye var o? Bedava sirke baldan tatlıdır bende enayi değilim kimse kusura bakmasın. :D

4
    0 Yorumla
  • Redamancy-4
    Redamancy-4 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 22
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 28,4b cevap paylaştı.

Hayır bence hiçbir zaman canlı bir banka ya da bir sponsor arayışında olmadım 😂

4
    0 Yorumla
  • emre00
    emre00 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 41
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 64,6b cevap paylaştı.

Hayır kimsenin atmsi değiliz

5
    0 Yorumla
  • FikretinMücadelesi
    FikretinMücadelesi Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 100%
    +1 yıl

Tanrı erkeği güçlü, kadını cazibeli yarattı.

Bütün canlı türlerinde güçlü olan taraf cazibeli cinsiyetin tüm maddi ihtiyaçlarını karşılar.

Bir erkeğin varoluş amacı çalışmak, üretmek ve kadının yolunda harcamaktır. Kadının yaşam gayesiyse eşine sevgi ve tutkuyla yoğrulmuş bir sadakat göstermesidir.

Yukarıda anlattığım somut gerçekler ve soyutlamalar ışığında baktığım zaman kadınların """"Biz hiçbir erkeğe muhtaç değiliz."""" ya da erkeklerin """Biz hiçbir kadının ATM'si değiliz."""" yaklaşımı oldukça ilkesiz ve demagojiktir.

Kızlar, tabi ki bir erkeğe muhtaç değilsiniz. Konu bu değil. Bir erkeğin misyonu, çalışıp üretmek, sevdiğinin yolunda harcayarak yaşamak ve yaşatmaktır. Sizler ise bu fedakarlığın karşılığında eşinizi ilginizle, sevginizle, tutkunuzla mutlu edeceksiniz.

Erkekler, "''Biz kadınların ATM'si değiliz."" diyorsunuz. Her güzellik, bir maddi bedel ödemeyi gerektirir. Bir kadına sahip olduysanız onun yolunda yaşamak/yaşatmak zorundasınız. Çünkü hayat farklı kulvarda müşterektir. Siz eşlerinizi maddiyatla, onlar da sizi sevgisiyle, tutkusuyla, sadakatiyle mutlu edecek.

4
    0 Yorumla
  • BurcuQueen
    BurcuQueen Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 93%
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 372 cevap paylaştı.

Sorunuzun yanıtı, toplum ve kültürler arasında farklılık gösterebilen bir konudur. Modern ilişkilerde, cinsiyet rolleri ve maddi sorumluluklar giderek değişen bir dinamik sergiliyor. Günümüzde, bir ilişkideki maddi sorumluluklar daha esnek hale gelmiş durumda ve çiftler arasında paylaşılmaktadır. Dolayısıyla, erkeklerin sevgililerinin maddi ihtiyaçlarını karşılaması gerekli değildir, ancak bunu yapmak isteyebilirler.

Modern ilişkilerde maddi sorumluluklar ve masraflar, çiftler arasında iletişim ve anlayış çerçevesinde belirlenmelidir. Bazı çiftler, masrafları eşit olarak paylaşabilirken, bazıları da birbirlerine destek olmak için farklı bir düzenleme yapabilir. Önemli olan, çiftlerin kendi aralarında açık ve dürüst bir şekilde konuşarak, maddi konularda nasıl bir düzenlemeye gitmek istediklerini anlamalarıdır.

Cinsiyetlere dayalı maddi sorumlulukların geçmişte daha sık görüldüğü ve bazı kültürlerde hala etkili olduğu doğrudur. Ancak, modern ilişkilerde çoğu insan, eşitlik ve karşılıklı anlayışa dayalı bir ilişki modelini tercih etmektedir.

Sonuç olarak, erkeklerin sevgililerinin maddi ihtiyaçlarını karşılaması gerekli değildir. Her ilişki kendine özgüdür ve çiftler arasında maddi sorumlulukları belirlemek için açık ve anlayışlı bir diyalog önemlidir. Partnerlerin birbirlerine destek olma şekli ve maddi konular hakkındaki yaklaşımları, karşılıklı anlaşmaya dayanmalıdır.

1
    0 Yorumla
  • AnkαraAslαni
    AnkαraAslαni Takip Et
    Xper 3 Yaş: 35 , eic 83%
    +1 yıl

Açıkçası ben aşk hayatında sevgili olan kişilerin arasında çok fazla maddi giderlerin geçmesini doğru bulmuyorum hatta pahalı hediyeler maddi çıkarlar çok fazla söz konusu olmamalı, çünkü sevgili olmak ya da birisiyle birlikte olmak evlilik hayatı gibi bir şey değil evlilik hayatında bile garantisi olmadığı halde sevgili döneminde insanların yiyeceklerini içeceklerini vesairelerini bir tarafa yıkılmazsa hediyeler alması ayrıldıktan sonra bunları başına kalkmasına neden oluyor.

Elbette birbirine güzel jestler yapmak Ufak da olsa hediyeler almak çok güzel bir şey ama tüm maddi ihtiyaçlarını erkeğin karşılaması doğru bir şey olmaz ancak nişanlılık ve evlilik dönemi olursa o noktadan sonra gerekli olduğunu düşünüyorum ama bu sadece benim fikrim herkes böyle düşünmek ve yapmak zorunda değildir, ayrılık durumları olduğu zaman ister istemez insanlar birbirini harcadıklarını yaptıklarını haram olsun zehir zıkkım olsun diyerek başlarına kalkıyor o yüzden diyorum ki böyle şeyleri çok fazla gerek yok.

1
    0 Yorumla
  • Kim-Bilir-Belkidee
    Kim-Bilir-Belkidee Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 7,1b cevap paylaştı.

Merhaba,
    İyi akşamlar, evet erkekler sevgilisinin maddi ihtiyaçlarını karşılamalıdır. Fakat eğer ki kadın çalışıyorsa çok da gerek yoktur ancak çalışmıyor ise şarttır şart! 😅

Kız kendi ayakları üzerinde durmuyor ise parasal anlamda sorumlu olmalıdır. Yani kız olsam ve çalışmasam paral açıdan destek olmayan erkeği istemezdim. Öpüşelim sevişelim mutlu olalım ama hiçbir şekilde destek yok. Kuru kuruya herkes destek olur! 😅

Ben sokakta ki çocuklara bile harçlık veriyorum ki sevgilime de harçlık veririm. En son 50 lira lazım denmişti 500 yollamıştım! 😅

Paranın canı cehenneme, parayı aşkım için kazanırım zati aşkımla yemek için! 😅

3
    4 Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Belki nişanlılık döneminde olabilir kız çalışmıyorsa ama ciddiyet yokken erkeğin bunu üstlenmesi saçma bence

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      +1 yıl

Hımm 😅 ama ben hep ciddiyimdir 😅 Seviyorsam seviyorumdur her türlü 😅

Şey ailesinin maddi durumu da önemli ailesinde varsa onlardan alsın bende birikim yapayım 😅 evlilik için 😅

Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Evet düğüne az kaldı 💃

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      +1 yıl

Kim bilir belki de 😅

Yorumla
  • Aşkın_Sonu
    Aşkın_Sonu Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 63%
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Almanyada gelen bir arkadaşım burada erkeklerin sürekli hesap ödemesine çok şaşırıyordu. Niye böyle bu kızlar diyordu. Bence bizim kızlarımızın çapkın olanları eğer oğlanla sevişiyotsa her türlü maddi ihtiyacını karşılaması bekliyor.

Ama ciddi ve ekonomik özgürlüğü olan kadınlar bunu kabul etmiyor. Ben öyle kadınları daha çekici buluyorum. Ödemek istemediğimden değil kadının erkeğin o para hükmünü kabul etmemesi hoşuma gidiyor. Bunu karakteri fark ettiğim zaman zaten istesede ödeyemez😃

3
    0 Yorumla
  • Erhancanlar
    Erhancanlar Takip Et
    Master Yaş: 55 , eic 94%
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 6,8b cevap paylaştı.

Ne alaka? Aşkın şartı şurtu olur mu? Hangi kız ya da kadın yaşadığı aşk ilişkisinin böyle bir şart ile tamam mı devammıya bağlar desem de, maalesef alayınız da böyle. Aşk eşittir erkeğin enayiliğine doyma, ye paraları ye, doldur cebini nasılsa aşk para bitene kadar değil mi diye diye bitirdiniz bizlerde ki adamlıkları. Azıcık bari onur ve haysiyetiniz olsun, bırakın şu asalak yaşamayı. Herkes kendini ayakta tutacak güçte olmalı ve gerçek duyguya odaklanmalıdır. Adı aşk ise kimse kimseyi de enayi yerine de koymasın...

3
    0 Yorumla
  • Illecebrous
    Illecebrous Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 100%
    +1 yıl

Yani manikür pedkür parasını vermemeli tabii de :) Ama ortada sıkıntılı bir dönem, durum varsa elbette desteklemeli. GÖrüyorum yeni jenerasyon neredeyse adamları sağıyorlar ya da o niyetle ilşkiye başlıyorlar. Erkekler biraz akıllı olup bu durumlarda kullandırmamalı kendini ayrıca...

Ve gerçek bir centilmen gibi sonra bunu kafaya kakma kavgada lafını etme şeklinde kullanmamalı.

3
    0 Yorumla
  • Üyeadıalmadım
    Üyeadıalmadım Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 100%
    +1 yıl

Elin kızı bir gülücük atacak diye ben durmadan elimi cebime atamam :))

Bazı durumlar vardır özel durumlar uzun zamandır tanıyorsundur seviyorsundur paran değil canın fedadır, çalışmıyordur belli ihtiyaçları vardır ilişki ciddi boyuttadır eyvallah diğer türlü yapılan her türlü harcama insan kullanmaktır karakteri sağlam onurlu bir kadın zaten rahatsız olur yaptırmaz...

2
    0 Yorumla
  • jupiterdekiguluncani
    jupiterdekiguluncani Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 99%
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 385 cevap paylaştı.

Benim hoşuma gitmez. Bı erkek olsaydım da hoşuma gitmezdi. Karşımdaki insanın kendi ayakları üzerinde durmasını isterim. Benim onun onun benim maddi ihtiyaçlarimi karsilamasi sevgililik döneminde hoşuma gitmez. Evlilikte aile olmuşuzdur ve aile ekonomimiz vardır. Sevgililkte böyle bir durum yok. Çok şart olmadığı müddetçe hoşuma giden bı durum olmaz.

2
    0 Yorumla
  • Butterflyy_0
    Butterflyy_0 Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 708 cevap paylaştı.

Hayır özellikle sadece kız arkadasıysa... Evlilikte ortak olabilir fakat sevgililik dönemi neden tüm sorumluluğunu alsın kı.. Gider yemek öder arada jestler vs onlara para ödemesi icinden gelerek yapması cok ayrı ve hos bir sey tabii ama sorumluluğunu bu dönemde almamalı

2
    0 Yorumla
  • DedektifMinnie u
    DedektifMinnie Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 9,9b cevap paylaştı.

Erkekler sevgiliden ziyade eşinin maddi ihtiyaçlarını karşılamalı. Sevgililik dönemi para için yanında olup olmadığını anladığın bir dönemdir. Kendisine sürekli para harcanmasını isteyen sevgilinin amacı bellidir.

Farklı bir durum olarak hiç kimsesi olmayan bir kız ile sevgiliyse ihtiyaçlarını karşılayabilir.

2
    0 Yorumla
  • Lemean
    Lemean Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 99%
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Niye, biz kadınlar karşılayamıyor muyuz kendi ihtiyaçlarımızı? Benim için hakaret bu amaaa şu tarafı da biliyorum ki, erkekler yanında güçlü hissettikleri kadını hayatında tutuyor. Bu güç onlar için para olabiliyor. Parayı seven kadınları kendini seviyor diye hayatında tutan aptal erkeklerden bahsediyorum…

2
    0 Yorumla
  • Zlatan_red
    Zlatan_red Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 37
    +1 yıl

Bence yerine göre ama tadında abartmamak kaydıyla olabilir

5
    0 Yorumla
  • SLAV___KURT9
    SLAV___KURT9 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl

Sevgilinin gerçekten paraya ihtiyaç duyduğu durumlarda bir erkek, sevgilisine yardım edebilir, onun dışında kadının tüm maddi ihtiyaçlarını karşılamamalıdır. Zaten ondan bunu isteyen kadın, omunla yalnızca parası için birlikte olan kadındır. Ayrıca sevgili demek eş demek değildir. Erkek, eşinin maddi ve manevi ihtiyaçlarını karşılayabilir ama sevgilisinin maddi ihtiyaçlarını bir aciliyet yoksa karşılamamalıdır.

2
    0 Yorumla
  • Banker_Bilo
    Banker_Bilo Takip Et
    Master Yaş: 51 , eic 100%
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 6,2b cevap paylaştı.

Hayır, bu ne bir erkeğin görevidir, ne de bir kadın bunun beklentisi içinde olmalıdır. Sevgililerin birbirlerine karşı böyle bir sorumluluğu yok. Kimse kimseden geçinmesin. Birinin diğerine maddi imkanlar sağlaması, nahoş beklentilere neden olur. Erkek ise seks bekler, kadın ise itaat bekler.

1
    0 Yorumla
  • r_engarenkyollar
    r_engarenkyollar Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 7,8b cevap paylaştı.

Hayır ben bu düşünce tarzını hiç dogru bulmuyorum erkekler para makinası değil bunu bu şekilde gören bütün hemcinslerimi de şiddetle kınıyorum al işte kınadımmm 😂😂

2
    1 Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Bende kınıyorum

Yorumla
  • KaptanMagaralı
    KaptanMagaralı Takip Et
    Master Yaş: 41
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 6,9b cevap paylaştı.

Bence hayır Yesin içsin gezsin ama iş borç ver kredi çek borcum var bana şu cantayı ayakkabıyı al tarzı istekler ortaya çıkıyorsa orada sevgi degil söğüşlenme yani cüzdan görürüm 😎

Çünkü biriyle sevgiden çok maddiyat konuşuyorsak ben behlül kaçar derim😉

2
    0 Yorumla
  • GüzellikPeriSi_
    GüzellikPeriSi_ Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 26
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Hayır karşılamamalı. Karşı tarafa yük olma fikri bile beni kötü hissettirir.

3
    0 Yorumla
  • YazBunuBirKenara
    YazBunuBirKenara Takip Et
    Xper 7 Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Hayır bir insanın sadece çocuğuna karşı böyle bir sorumluluğu vardır. Sevgilisinden para alan bir kadının ahlak seviyesi düşüktür.

1
    1 Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Evet biraz yüzsüzlük ve arsızlık gerektiriyor

Yorumla
  • кая_кüяеsi
    кая_кüяеsi Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 98%
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 805 cevap paylaştı.

Destek olabilir bazı durumlarda, ama eşek te olmasın.. 😂

2
    10 Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Ondan sonra bütün kadınlar paracı oluyor yav sen eşklik ediyon işte 🥲

Yorumla
    • кая_кüяеsi
      кая_кüяеsi
      +1 yıl

O paracı kadınları başına taç edenlerin eşekliği. Bizle ilğisi yok 😂
      Bi ilişkide gururu en çok maddi konularda ortaya koyan cinsim. Acımdan ölsem 1 lirasını istemem yaa. 😄

Yorumla
    • TheLastt11
      TheLastt11
      +1 yıl

En mantıklısı senin söylediğin, seven adam acından ölmesine izin vermez ama belli etmeden yapar o yardımını :D

Yorumla
    • кая_кüяеsi
      кая_кüяеsi
      +1 yıl

@TheLastt11 kesinlikle.. 👍

Yorumla
    • TheLastt11
      TheLastt11
      +1 yıl

Gerçi kıymeti biliniyor mu hayır, sonunda yapmasaydın bişey deniliyor genelde :))

Yorumla
    • кая_кüяеsi
      кая_кüяеsi
      +1 yıl

@TheLastt11 Ben birine yardım ederken ondan bir karşılık beklemeden yaparım. İçimden geldiği için yaparım. İçim rahatlamışsa karşımdaki bilmese de olur.. Yaptıgım yardımı eger bi gün bir sebepten yüze vuruyorsam bana da desinler "yapmasaydın"..

Yorumla
    • TheLastt11
      TheLastt11
      +1 yıl

Aslında tam olarak öyle değil, şimdi bu şekilde anlatınca ben senin için şunları yaptım denilmiş gibi oldu, aslında maddi kısımla ilgili hiç konuşmadan, manevi olarak hep destekçisi olup bi insanın, sonrasında yapmasaydın, olmasaydını kendileri konuyu açıp getiriyor bazı insanlar, sen bunu belirtmesen bile :)

Yorumla
    • anonim0006
      anonim0006
      +1 yıl

Benhepmdestek oluyorum

Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Aslında mevzu şu hiç bir donanim ve beceriye sahip olmayan erkeklerin tek yolu paradır. Yani parayla avlama 😃 böyle erkeklere de doğal olarak aynı şekilde donanimsiz para avcısı kadınlar gelir. Ama bu beceriksiz erkekler için tüm kadınlar paragöždür çünkü kendi çevresi kendi gibi kadınlarla dolu olduğu için diğer kadınların varlığından habersizlerdir

Yorumla
    • TheLastt11
      TheLastt11
      +1 yıl

Kesinlikle öyle, parayla tav olan kadının seviyeside anca o kadar olur :))

Yorumla
  • Fıkretınhıkayesı
    Fıkretınhıkayesı Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37 , eic 100%
    +1 yıl

Tabi ki de karşılamalı. Tanrı erkeği güçlü, kadını cazibeli yarattı. Güçlü olan kimse, diğeri için çalışıp kazanacak ve harcayacak olan odur. Kendi adıma bir kadın için çalışıp kazanmak ve onun yolunda harcamak, hayatımın en büyük güç, moral ve özgüven kaynağıdır.

Kadınlardan tek bir isteğim var. Tatmin edilmek ve sadakat.

0
    1 Yorumla
    • Fıkretınhıkayesı
      Fıkretınhıkayesı
      +1 yıl

@PiLLy_BheBek Yok o kadar fakir değilim. Gaza geçeli 15 yıl oldu.

Yorumla
  • Standingstill
    Standingstill Takip Et
    Bilge Yaş: 41 , eic 48%
    +1 yıl

İlişkinin doğal seyri içerisinde şekilleniyor zaten. Baştan pazarlıklı olmak çok itici ama tabi ki iyi günde ve kötü günde kuralı her zaman geçerlidir.

1
    0 Yorumla
  • tozbulutu_
    tozbulutu_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 52%
    +1 yıl

evlilikte her şey ortak ama sevgiliyken biri yemeği öder diğeri sinemayı mesela erkekler kızların bankamatiği değil iki tarafta sorumluluk almalı şimdiden bunları yaptıran ilerde daha fazlasını ister

1
    0 Yorumla
  • MadagaskarAslanı
    MadagaskarAslanı Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl

Karımın karşılarım o söylemeden zaten ben onun neye ihtiyacı olduğunu bilirim karşılarım. Ama sevgili durumunda istisnalar hariç ben karışmam. Atıyorum saç parası oje parası beni bağlamaz

1
    0 Yorumla
  • UykuHuzurr0o s
    UykuHuzurr0o Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 99%
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 3,9b cevap paylaştı.

Bunu doğru bulmuyorum yani şahsen ben kendi ayaklarımın üstünde duruyorum kendi ihtiyaçlarımı kendim karşılıyorum. Asla da böyle birşeyi karşı taraftan istemem, isteyemem, yapmasını da beklemem.

1
    0 Yorumla
  • Boavistaa
    Boavistaa Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 99%
    +1 yıl

Kocası değilim bir şey değilim neden maddi ihtiyacını karşılayayım ki Para için mi benimle sevgili oldu? Eğer ihtiyacı varsa maddi açıdan yardımcı olurum tabii ki Ama öyle para yedirmem habire

1
    0 Yorumla
  • aznue
    aznue Takip Et
    Xper 7 Yaş: 22 , eic 79%
    +1 yıl

ciddi bi iliskiyse ve kiz calismiyorsa neden olmasin

5
    2 Yorumla
    • anonim0006
      anonim0006
      +1 yıl

Kesşnlikle

Yorumla
    • aznue
      aznue
      +1 yıl

👍👍👍

Yorumla
  • Kemal1790
    Kemal1790 Takip Et
    Guru Yaş: 38
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Varsa ihtiyaç karşılanmalı, (bende diyorum Ece kayıp, kız tatildeyim)

1
    3 Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Bende 3 hafta yaptım tatil. Bir kaç gün oluyor daha döneli. İzmir ve Antalya'da yaptım tatili. Sen ne taraftasın 😃

Yorumla
    • Kemal1790
      Kemal1790
      +1 yıl

Ben senden bahsettim kız tatildeymis diyecektim😂 bende nerde tatil olursa 1-2 gün ancak o da en fazla Ayvalık a kadar 😊

Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Hee anlamişko 😄

Yorumla
  • вуηαяcσѕ
    вуηαяcσѕ Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 38
    +1 yıl

Bunu süreklilik haline getirmek saçma olur.

4
    0 Yorumla
  • birsenfonişairi
    birsenfonişairi Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 83%
    +1 yıl

Çok zor bir zaman olur, ölçü gözetilerek yardımcı olunabilir şayet güveniliyorsa. Onun dışında bunu çok doğru bulmuyorum.

1
    0 Yorumla
  • djfurkan13
    djfurkan13 Takip Et
    Master Yaş: 35
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 7,4b cevap paylaştı.

Gerçekten içimden geliyor ise, o zaman seve seve karşılarım. Ancak karşı taraf sürekli bir şeylerin yerine gelmesi için talep ediyor ise, o zaman bu durum hoşuma gitmez.

1
    0 Yorumla
  • Veratoprak
    Veratoprak Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl

Hayir olmamalı. Erkek kadin ayrimi yapmadan kimin ihtiyaci varsa karsilikli ihtiyaç halinde o diğerine yardimci olmali.

1
    0 Yorumla
  • melissakübra
    melissakübra Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 95%
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 508 cevap paylaştı.

Hayır diyeceğim ama ben böyle aptal oldukça anladım ki hep para yiyen kızlar kazanıyor. Yiyin yiyebildiğiniz kadar müstehaktır bazılarına.

1
    1 Yorumla
    • anonim0006
      anonim0006
      +1 yıl

Ben yediriyorum

Yorumla
  • çoktaumurumda
    çoktaumurumda Takip Et
    Master Yaş: 56 , eic 98%
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 5,7b cevap paylaştı.

öyle bir kural yok, hediye alınır beraber yemek kafe vs gezmeler tatil tamam ama ne bu harçlık vermek?

1
    0 Yorumla
  • İnception41
    İnception41 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37 , eic 44%
    +1 yıl

Ne kadar sacma erkek diye sınıflandırılması erkeklerin böyle bş zorunluluğu yok bence. Siz kadınlar hep diyorsunuz ya biz eşitiz diye. Bence de eşitiz

1
    0 Yorumla
  • ladycurio
    ladycurio Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 96%
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 892 cevap paylaştı.

Hayır eşi değil bisiyi değil çok saçma buluyorum herkes bu güne kadar nasıl karsiliyosa öyle karsilasin..

1
    0 Yorumla
  • _ALCHERA_
    _ALCHERA_ Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 99%
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 4,6b cevap paylaştı.

Zorunda değil, fakat bir ihtiyacı varsa o an akıl koyup kalbi bir kenara bırakmak da sevmediğimi gösterir.
    Böyle sevgi de olmaz olsun.😃

1
    0 Yorumla
  • Punisher-34
    Punisher-34 Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 94%
    +1 yıl

şöyle örnek veriyim.. sevip evleneceği kişiyse.. kız çalışmıyorsa ufak tefek evet olabilir..

başka hiç bir sorumluluğu olmaz..

1
    0 Yorumla
  • Prensesbiri34
    Prensesbiri34 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Hayır sevgilim karşılamak zorunda değil böyle bir istekte de bulunmam asla

2
    0 Yorumla
  • Danışabilirsin
    Danışabilirsin Takip Et
    Yoda Yaş: 46 , eic 100%
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 902 cevap paylaştı.

Elbette olmalı. Ama sevgilide bazı sınırları olmalı. Kararında olmalı her şey.

2
    0 Yorumla
  • fanatikbucasporl35
    fanatikbucasporl35 Takip Et
    Bilge Yaş: 27 , eic 97%
    +1 yıl

Ufak tefek şeyler haricinde doğru bulmuyorum açıkçası.

2
    0 Yorumla
  • blackman3419
    blackman3419 Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 99%
    +1 yıl

Karşılayabilir, bir sakınca görmüyorum. Para o kadar da önemli bir şey değil...

2
    0 Yorumla
  • Eylulemira
    Eylulemira Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Ben ne kadar istemssem de sevgilim karşılıylrdu hatta bana kızıyordu babamdan para istediğim zaman

2
    1 Yorumla
    • anonim0006
      anonim0006
      +1 yıl

Yani ben de vereyorum

Yorumla
  • Sjsjssjajsjsjdjs
    Sjsjssjajsjsjdjs Takip Et
    Bilge Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

Olmamali tamam hediye alir yemege cafeye goturur falan ama ihtiyaçlarini karşilamamali bence

2
    0 Yorumla
  • oscuridad_
    oscuridad_ Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Hayır tabiki, evlenmedikleri sürece erkeğin böyle bir sorumluluğu yok

1
    0 Yorumla
  • Okerasude
    Okerasude Takip Et
    Bilge Yaş: 52 , eic 98%
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 423 cevap paylaştı.

İlk zamanlarda tabiki olmasın.. ama zaman geçtikçe abartmadan olabilir

1
    0 Yorumla
  • Gercegimsanri
    Gercegimsanri Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 88%
    +1 yıl

Hayır sevgililikte hoş karşılamıyorum ben ayrıldıktan birçok pürüz yaratıyor

1
    0 Yorumla
  • zıplayanpire
    zıplayanpire Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 347 cevap paylaştı.

Bence her birey yeri geldiğinde kendine yetebilmeli o yüzden ben karşıyım

1
    0 Yorumla
  • MSeyfettinCAN
    MSeyfettinCAN Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 81%
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 643 cevap paylaştı.

Sevgililikte hayır, söz ve nişan sürecinde bir yere kadar, evli olduktan sonra evet.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bu ekonomik düzende böyle şeyin olması mümkün değil. Dünya değişiyor, siz bugün para kazanıyorsanız, erkeğin eline bakmanız kişisel kimliğinize hakarettir.

1
    0 Yorumla
  • Golumta
    Golumta Takip Et
    Yoda Yaş: 52 , eic 98%
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Gelenekçiler muhafazakarlar karşılar. Zamane gençliği çoğu farklı kafada...

1
    0 Yorumla
  • sohbet_severmisin_
    sohbet_severmisin_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 63 , eic 100%
    +1 yıl

Kadınlar karşılamamlı mı peki neden hep erkekler hani eşitlik vardı?

1
    0 Yorumla
  • CoffeeAndCoffee
    CoffeeAndCoffee Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 98%
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 3,6b cevap paylaştı.

Kocası değil ki. Hiçbir şeyini karşılamak zorunda değil. Eş de bir yere kadar zorunda değil.

1
    0 Yorumla
  • ssamarra
    ssamarra Takip Et
    Bilge Yaş: 27 , eic 97%
    +1 yıl

Eş durumunda olur ama sevgililik asla kabul edilemez bir durumdur.

1
    0 Yorumla
  • Hadiiyani
    Hadiiyani Takip Et
    Master Yaş: 53 , eic 99%
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 17,8b cevap paylaştı.

Gücü oranında bir şey olabilir. Fazlasına erkeği yıbratabilir

1
    0 Yorumla
  • Ayzibeyzi
    Ayzibeyzi Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 98%
    +1 yıl

Küçük seyler ise karsilamali buyuk seyler olursa karsilamasin...

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (100)
Devamını Gör(145)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > Erkekler, sevgilisinin maddi ihtiyaçlarını karşılamalı mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erkekler sevgilisinin maddi sorunlarına destek olmak zorunda mı? 27 cevap verildi
Bir erkek sevgilisinin bütün maddi ihtiyaçlarını karışlamak zorunda mı? 115 cevap verildi
Erkekler sevgilisinin ihtiyaçlarını karşılamak zorunda mı? 106 cevap verildi
Erkekler sevgililerinin bakım malzemesine maddi katkıda bulunmalı mı? 37 cevap verildi
Erkek ne tür maddi yardımlarda bulunabilir sevgilisine? 6 cevap verildi
Erkekler sevgililerinin ihtiyaçlarını karsilarlarmi? 9 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Paraguay, Türkiye karşısında 2026 Dünya Kupası'nın en erken golünü attı! Sizce maç nasıl biter?
  • Paraguay 1 Türkiye 0 sonrası bu rezil dünya kupası performansı hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • Türkiye'nin Dünya Kupası'na veda etmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • Mesafeli davranan erkeğe nasıl yaklaşılır?
  • Türkiye maçını izlediniz mi?
  • Kim sabah kahvesi içmek ister?
  • Sabah uyanınca yapmaya üşendigin şey nedir?
  • Dünya Kupası elenmesi sonrası Montella: ‘Nasipten de ötesi yok’ dedi! Sizin en sevdiğiniz söz hangisi?
  • Hangi SUV otomobil daha mantıklı, siz hangisini neden tercih edersiniz?
  • Aşık olmak sizi korkutuyor mu?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨