Eşimin ailesi boşanmamızı istiyor, eşimde onlardan taraf oldu. Ne yapmalıyım?

1.5 yıllık evliyiz. Evliliğimin 2. ayında eşimin kız kardeşi evimde kalmaya başladı kendisi 26 yaşında ben 25. Evlenip gidecek dedim 3 ay sonra gitmedi bende istemeyince eşim göndermedi kardeşini. Kavga gürültü gönderdim adım kötüye çıktı. Sonrasında eşimin ilgisizliği, sevgisini göstermemesi her şeye karışması yüzünden kaç defa evi terketmeye kalktım, kendimi öldürme hatalarına girdim, eşim ve ailesi adımı deliye çıkardı. Bir keresinde eşimi polisi arayıp şikayet etmiştim bana psikolojik şiddet uyguluyor diye adım çocuğumu karakollara düşürene çıktı. En sonunda eşimin ailesiyle tartıştım siz benim yuvamla oynuyorsunuz, paramızı yemeye çalışıyorsunuz diye. Annesi bana bela okudu, babası bu kızı babası gelsin alsın dedi, kız kardeşi boşanmanızı istiyorum dedi. Olayın üzerinden 1 ay geçti ailesi hala boşan diyor eşime. Eşimde onların bir suçu yok tek suçlu sensin diyor. Bundan sonra benden sevgi, ilgi, değer bekleme dedi. Annemi, babamı, kardeşimi silmem ama seni silerim. Onlarda seni silmiş, onların yanında sana kapa çeneni desem bile sesini çıkarmayacaksın, onlar sana ne derse yapacaksın son hatanda benimle değil avukatla konuşursun dedi. Seni bu saatten sonra gezdirmem etmem dedi. Evde sadece yemekte bir araya geliyoruz. O kadar zor durumdayım ki ne yapacağımı bilmiyorum...

Eşimin ailesi boşanmamızı istiyor, eşimde onlardan taraf oldu. Ne yapmalıyım?