Geçen hafta sporda bir çocuk benle tanıştı arkadaş olduk falan o gün numaramı da aldı Instagram i yokmuş sonra yazdı konuştuk benden 2 yaş küçük olduğunu öğrendim ama büyük duruyor ve baya olgun biri neyse biz baya konuştuk falan benden hoşlanmayan korktugubu söyledi sonra öğrendim ki sevgilisi varmış bende o yüzden ona küçüksün ufaksin muamelesi yaptım belki uzaklaşır die ama ufak değilim diyor ikidebir
Neyse cuma günü birlikte sinemaya gittik ve ikidebir yanaklarıma oynadı elimi aldı avucumdan öptü ve ben birden çektim çünkü cidden anlamıyorum hani sevgilisi var ve bendne küçük eğer bu iki sebep olmasaydı cidden ondan hoslanirdim
Ama o gün beni ister istemez etkiledi
Dün biraz konuştuk fakat önceki günlerden azdı bugün ise her gün yazdığı günaydın mesajını bile yazmadı neden böyle davranıyor anlamıyorum
Neyse cuma günü birlikte sinemaya gittik ve ikidebir yanaklarıma oynadı elimi aldı avucumdan öptü ve ben birden çektim çünkü cidden anlamıyorum hani sevgilisi var ve bendne küçük eğer bu iki sebep olmasaydı cidden ondan hoslanirdim
Ama o gün beni ister istemez etkiledi
Dün biraz konuştuk fakat önceki günlerden azdı bugün ise her gün yazdığı günaydın mesajını bile yazmadı neden böyle davranıyor anlamıyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Karaktersiz hoşlansa ne olacak sevgilisi varken sana bakan yarın sen varken başkasına bakar
Neyse seninle de çıkar, sonra seninle çıkarken yeni biriyle daha çıkar.
Yani sevgilisi olduğu halde bunu yapması öyle bı kişiliğe sahip olduğunu gösteriyor
Bravo.
Uzak dur, empati kur hemcinsini düşün.
Düşünüyorum ama o kısım da garip kız çocuğu aldatiyormuş ve çocuk bunu biliyor acaba onu kiskandirmak için mi heni kullaniyor
Yani olabilir.
Sana olan hevesi geçmiş.
Uzak dur
Ama illaki. yuz yüze gelicez
Ver gitsin