Sevgilim birinden hoşlanıyor, ne yapmalıyım?

Arkadaşlar ilk önce merhaba. Sevgilim bana bi arkadaşı ile konuşacağını söyledi bende bı şey demedim bu çocuk buna yazmış gel konuşalım diye o da tamam demiş internet üzerinden konuştular. Sevgilim bunun amacı ne diye onla konuşmak istedi ondan sonra sevgilim ona ben senden hoşlanıyorum demiş ama yalandan demiş bakım çocuk ne dicek diye sonra çocuk demiş olabilir falan bide ben tüm mesajları gördüm sevgilime dedim niye yapıyosun dedi ki bana bu çocuk kızlara falan yavsiyor bende buna ders vericem falan dedi ben dedim uğraşma boş ver o dedi konuşcam ben. Sonra ilerledi ben dedim artık yeter çocuk ile konuşma sonra konuşcam konuşcam diye tutturdu ben sonra dedim konuşursan ayrılırim dedim buda yazmış çocuğa artık konuşmuyalim diye çocuk niye demiş öyle işte falan dedi. Bende dedim ki git çocuğa her şeyi söyle ondan hoşlanmadığını vesira sonra hakka falan girecen helalik iste dedim sonra gitti her şeyi söyledi çocuk buna kızmış sonra sevgilim tekrar çocuğa senden hoşlanıyorum demiş ben çıldırdım o an dedim niye çocuğa tekrar dedin öyle gerçekten hoşlanıyomusun dedim özür dilerim hoşlanıyorum dedi ben çıldırdım o an. Sonra ben ayrılmak istediğimi söyledim sana güvendiğim güne haram olsun dedim. Sonra bana dedi beni bırakma falan ben tamam dedim o çocuk ile bütün konuşmani kes dedim o da tamam dedi gitti konuştu çocukla ama ben hala sinirliyim sonra sinirden ayrılıyorum dedim sonrada yanlış yaptım özür diledim bi anlık hevesdir ondan olmuştur dedim ama bu gitmiş cocuk ile yine konuşmuş ben yine çıldırdım ya napiyosun sen dedim niye o çocuk ile konusuyon diye o mu ben mi dedim diye sordum ona sonra dedi bana onla konusmucam halleticem dedi seni birakamam dedi bende dedim o zman hemen hallet dedim. Şimdi ise konuşmuyoz sizce ne yapmalıyım ben çok kararsızım ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.
Sevgilim birinden hoşlanıyor, ne yapmalıyım?