Konuşmamak küsmek trip atmak ortada sorun varken gitmek çok saçma geliyor bana. Sevdiğini insan sizinle konuşmak istemediginden ne hissedersiniz? Ne yapardınız?

Konuşmamak küsmek trip atmak ortada sorun varken gitmek çok saçma geliyor bana. Sevdiğini insan sizinle konuşmak istemediginden ne hissedersiniz? Ne yapardınız?
Merhaba,
Sevdiğim benimle konuşmak istemeyince huzursuz ve mutsuz olurum, kötü hissederim kendimi, hemde çok kötü, bir anda kara bulutlar çöker üstüme her şey kararır. Hiçbir şeyden tat tuz alamam, her şey anlamını yitirir ve boşluk olur koca bir boşluk! 😅
Elimden geleni yaparım, konu ne nedir? Sorun ne? Etkiye tepki, niye konuşmak istemiyor? 😅
Bende üzülürdüm deger verdiğim biri bana böyle davransa. Benimle konuşmak istememesi anlatmaması deli eder yahu yiyip bitirir içimi. 🙄Konuşabilmek için neşelendiririm güldürmeye çalışırım 😇. Eger anlatmak istemiyorsa da zorlamam ama yanında olduğumu hissettiririm.
Benim de içimi yer bitirir çok saçma buluyorum yani bende aynı şekilde elimden geleni yaparım hatta fazlasını şempanze maymun bile olurum 😅Ben azıcık zorlarım sonra yanında olduğumu hissettirir dile getiriririm 😅
Üzülürüm ama onu da anlamaya çalışırım ve hazır olduğunu hissettiği bir zamanda tekrar konuşacağımızı şimdilik konu her neyse rafa kalktığını belirtirim. Ancak zamanı geldiğinde konuşmasını beklerim. Sorunu atlatmayıp üstüne trip atıyorsa sinirlenir, soğurum.
Güzel bir yaklaşım. Başlangıcı iyi demişsin de sonrası kötü soğurum shsjs Where is the mücadeleee cabuk vazgeçersiyorsun demekki 😂
Görsel biraz işte olayları karıştırdı. Görsele göre konuşmuş olabilirim ve konuşmadığı halde trip atıyorsa bende bir süre sonra soğuk yaparım oda nolur susarım ama yazarım da. 😂 Görsel çiftler üzerinden bir örnek verince bende sevdiğimiz insanla çiftizmiş gibi düşünmüştüm. Çünkü çift olmamıza rağmen konuşmak istemiyorsa bir sorun vardır diye düşünüyorum. Bu sorunu anlatmayıp üstüne trip atıyorsa bende soğuk yaparım, susarım. Birde bu soru ilişkinin hangi aşamasından soruluyor ki orayı anlamadım ben tam 😅
Söz uçar yazı kalır diyorsun ahahsjj😂 Görsel belirli bir seviyeye gelmiş dağ bayır aşmış bir çift için diyelim. Iki tarafın da güveni oturmuş seviye yani. Bunu sormamın sebebi erkekler hic çekemem banane havasında oluyor gerçekten..
Anladım da erkekler hangi konuda çekemez ve bahanelere kaçar oluyor anlamadım yine 😅
Boş ver saat geç ya jeton düşmez şimdi 😂
Geçliğinden değil de bende jeton kanalı bozuk attığın gitmiyor ya da yutuyor 😅
Ruhunuz yorulmuş begefendi..
Üzülürüm ama bir taraf alttan alması lazım bu durumlarda. Zaten alttan alınırsa da diger tarafta yumuşar
Bazı tartışmalar vardır sessiz kalmak lazım daha sonra konuşup çözüm yolu bulunmalı
Duruma göre evet
Cevap
4Cevap
Bende onunla konuşmak istemem demek ki beni sevmiyor değer vermiyor yani beni sevmeyen kişi için üzülmezdim. sadece başta kırılırım belki de uzun zaman unutamazdım ama elinde sonunda bırakırdım
Komşuma istemeyince sevmiyor olarak mı algılardın şaşırdım 😅belki derdi vardir kızcağızın
Konuşmak olucaktı
Konuşabilirlik insan ilişkilerindeki en değerli şey. Bir de birlikte aynı yöne bakacağı birisini bulabilirse İnsan... işte orada mutluluk ve huzur oluyor. Kısacası sevdiği insan ile konuşulabilirliği ve iletişimi kurabilmeli insan. Bunlar yoksa kırılıyorsun. Bu arada sen misin profilindeki
Genelde içime kapanırım ve modum düşer
Erkekler daha cok sessizleşir ama tam tersini yapmaları gerekir bence
Ama o anlarda zor oluyor. Netice de kapıyı kapatmış karşı taraf. Neden tam tersini yapmaları gerekir ki?
Kadin ve erkek farklı bir zihne sahip sağ ve sol beyin. Kadın bir şey anlatmıyorsa susuyorsa bu içinde kopan kıyamete kulak vermesi gerekir erkeğin. Bir şekilde iletişim olması lazım. Anlaşılmayı bekliyorum beni dinle demek istiyor Kadın.
Hmm güzel ve yerinde bir yaklaşım. Böyle düşününce olması gereken de bu aslında. İlişkiler konusunda iyi bilgin var 🙂
Teşekkürler. Okuyorum fazlasıyla ordan geliyor birikim. Ama düşününce insan zor bir varlık değil erkek de kadin da.
Tabii baya zor hem de ve çok fazla değişken ayrıca. Siz yurt dışından mısınız 🙂
Almanya galiba 🙂
Bende onla konuşmaya çalışırdım, gitmezdim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?