Selam ♾️ Bu söz sizce doğru mu? genelde hep duyarız kızların genellikle kendilerini sevmeyen erkekleri sevdiğini. ya da unutamadığını siz ne düşünüyorsunuz.

Selam ♾️ Bu söz sizce doğru mu? genelde hep duyarız kızların genellikle kendilerini sevmeyen erkekleri sevdiğini. ya da unutamadığını siz ne düşünüyorsunuz.

Dramanın ekmekle dibini sıyıran bir ülkede yaşıyorsak doğruluk payı olduğu da aşikardır ama genele hitap etmek bence doğru olmaz. Bazı kızlar kendilerine bebeği gibi bakacak, ona her daim varlığını hissettirebilecek biriyle sevgili olmak ister
Pic değilsen hiçsindir. Kadınlar iyi güzel ve doğru olan herşeyden tiksinir ama kötü çirkin ve yanlış olan herkese bayılırlar. ABD'de tecavüzcü seri katillere her yıl bir milyon tane aşk mektubu yollanıyor. Ama karıncayı incitmemiş erkekler bir kız eli bile tutamadan ölüyor. Çünkü kadınlar Havvadan beri iyileri cezalandırıp kötüleri ödüllendiriyor. Mevzu budur.
Beraber gülüp ağlayacaksak sorun yok da, sadece ağlatan biriyle niye sevgili olayım :D
Teşekkürler Barış :D ✨✨
@HeartofFire Rica ederim şöyle 30 soru olsaydı da seçseydim :D ✨
✨✨ :D hiç sorun değil böyle meseleler
:D ✨✨
Hayır söz doğru değil; aşık olduğumuz insan önce güldürüyor sonra ağlatıyor :D
Teşekkür ederim 🥳
Rica ederim ✨🥳
Cevap
28Cevap
Çünkü zor insanı elde etmek için çaba harcamak ister. Ulaşılamaz kişiye bir hayranlık var. Diğer taraftan onun iyiliğini isteyen insanı saf ve aptl görür.
Asıl nedeni anlaşılamayan konulardan ötürü gelir. Minnet ve Arzu ikilemi güldüren olsun iltifat eden romantizm yapan vs bu erkekler sadece Minnet duygusuna oynar. Günün sonunda mutlaka başarısız olur. Mesele arzu uyandıran birisi olmaktır. Bir kızın sana teşekkür etmesini sağlamak onu sana aşık etmez. Ağlatan tiplere gelirsek bu durumda da Kızlar onları ağlattıkları için sevmezler Arzu uyandıran erkekler olduğu için severler. Saygı duyulacak hayranlık uyandıracak özgüvenli kendinden emin dominant ruhlu ayağı yere sağlam basan bir karakterin varsa nitelikli elemansan O arzuyu kadında uyandırırsın ağlatsanda seni sevmeye devam eder. Ama pasif veya bu vasıfların hiçibrine sahip değilsen istediğin kadar iltifat et romantik ol para harca vs Günün sonunda sadece teşekkür alırsın veya kulanılırsın Sonra hadi güle güle
Yanlış bilgi. Ben kendi açımdan cevap vericem. Beni güldüren mutlu eden, ilgi gösteren erkeğe ilgi duyarım ona aşık olurum. Yıpratan ilişki sevmiyorum. Acı çektiren erkek de..
Bu aşkta ilk kuraldır zaten. İlgisizlestikce cekicilesirsin...
Ama tamamen ayrılmak ara vermek isteyen ya da benden hoşlanmayan bir erkek varsa ben de unuturum onu. Yeni maceralara yelken açarım. 😅
Güldüren erkeklerle arkadaş olmaksa onların güldürmesiyle alakasız, bir hoslanti duymamakla alakalı. Beni güldürmeyen bom suratlı olan biriyle de neden arkadaş olayım? O yüzden güldüren erkeklerle arkadaş oluyormuşuz gibi geliyor size..
Katılmıyorum. Şahsen benimle ilgilenen ve espri anlayışı güzel olan birisine ilgi duyma olasılığım %100. Örneğin, iş yerinde bilmediğim konularda hep yanımda olan ve benimle ilgilenen, destek çıkan kişiye bir şeyler hissetmemem imkansız olur. İlgilenmeyene de yol veririm. Ha bu zamana kadar ilgi duyduğum ve beni ağlatan iki kişi oldu, onlar da ilişkinin başında yukarıda söylediğim gibi davranıp sonrasında değişen kişilerdi.
Mutluluktan ağlatanlara hem aşık olurlar hem dost olurlar o zaman. Onada hayat arkadaşı deriz.
Kadın doğru kadınsa, erkek doğru erkekse ve doğru zamanda doğru yerdeyseniz.
Emin olun ne yaparsanız yapın kader sizi ayırmaz.
Olursa nasibin olmazsa imtihanındır.
Komik erkekler 3 4 sıfır önde ama şu var beni güldürmesi neyse de başka kadınları güldürmesinr katlanamayabilirim. Seninle sevgilisiyle ayarını bilir diyeceksin de kim biliyor ayarını hani göster bi tanecik😆 Çok Cem yılmaz beklentisinde değilim o yüzden 😂 ağlatma mevzusu da sevdiğin kişinin yaşattıkları duygu yoğunluğu yaşatır zaten ağlamanın nesi tuhaf
Nasıl ki erkekler olarak farklı farklı düşünüyorsak farklılıklar varsa aynı şekilde kızlarda farklı farklı 👍 akılsızlar kendine değer vermeyen kişinin peşine düşer. Aklı olan kendine değer verenle takılır, birlikte olur evlenir çocuk sahibi olur.
Evde aile ortamında çocukluğunda hep hor görülmüş, incitilmiş, üzülmüş, anlaşılmamıs bir kiz, büyüdüğü zaman ilişki ve iletisimlerin de tıpkı çocukluğunda ki gibi kendisini sevdirmeye çalıştığı kaba ve duyarsız kişilere haklarını hep kanıtlamaya ve kendisini onaylatmaya çalışır. Yani kendisini sürekli üzen birini sever. Doğrudur. Kendisini öylece sevebilenleri ise degersiz görür. Uğruna hiç bir çaba göstermemiş ve hak etmemiştir çünkü. 🤷♂️
Valla erkek arkadaşım bile olmuyor yıllar önce baktım kanka, abi dediklerim başka gözle bakıyor bıraktım yıllarca ara verdim bı bu haftada bı erkekle tanıştım güya arkadaştık flört işinde buldum kendimi birden 😂 o yüzden hem ağlatan hem güldüren ile sevgili oluyoruz diyorum ben.
Bunu yapan kızlar o kadar çok ki🤦🏻♀️ ağlatan, üzen, serseri tiplerden uzak durmaları gerektiğini hâlâ anlamıyorlar. Her güldürenle de arkadaş olmam bu arada. Karşı cins arkadaş çevrem pek yok. Kızlardan oluşuyor genel olarak.
Sanki ben görüş atmışım gibi :D sdsdj ✨
Olur öyle şeyler 😅
Beni ağlatanı döverim ben 😃 Ben beni güldüreni aliyim.
İşte olması gereken 😎 teşekkür ederim görüş için :D
Ne demek her zaman 😎😄
Al hadi bende nikah şahidiniz olacağım 😂
Gerekirsen aklımda olsun 😂
Sen Barışa aradığı aşkı ver ben gelirim şahitliğe 😂
Etrafımda Barış'a uygun kızları görürsem haber veririm 😂
@tuba-sueda Teşekkür ederim abla düşünmen yeter 😎😂🙏
Dilerim seni mutlu edecek tatlı bir sevgilin olsun Barış'cım hem de en kısa zamanda karşına çıksın 😎🍀
Teşekkür ederim abla senin de her şey gönlünce olsun hep mutlu ol 🍀☺️🌺
Sağol varol 😃😃
Katılıyorum, lisede örneklerini çok gördüm, çok sevdiğim bir kız vardı , bana hep sevgilisinden dert yanıyordu ona kötü davranıp ağlatıyordu kızı bende öyle dinliyordum teselli etmeye çalışıyordum ona ilgi gösteriyordum belki beni sever diye ama sevmedi
İşte o gün kızlardan soğudum
Yanlış olduğunu diyen çoğu kişi afedersin böyle, bu erkekler için de geçerli ağlatan kişileri seviyoruz. İnsan ulaşamayacağı şeye genel olarak aşık oluyor. İllaki böyle olmayan da vardır ama genel olarak böyle
Kızlar komik erkekleri sever, kendi kendini rezil eden erkekleri değil. Kızlar ağlatan erkekleri sever, ağlak erkekleri değil. Kızlar efendi ya da serseri erkek değil yetişkin ve yeterli erkekleri sever.
Hepsi öyle değil ama böyle olan kızlarda var tabi. Kendi tercihleri bir şey diyemiyorum. Onların hayatını ben yaşamıyorum. Ben şahsen kızlarla yakın arkadaşta olmuyorum.
Beni sevmeyen biriyle hiç işim olmaz.. illaki beraber ağlarız bazen tartışma yaşarız fakat gözyaşının hakkını ödemeli hesabını vermeli.
Katılmıyorum bence sevgiliyle de sevgili olmadan önce güldürüyor zaten sevgili olsan fa üzüp can sıkıyor işte.
Ben bir beyefendi severim beni güldüren, anlayan, nazik davranan erkekler bunu diyerek kendine teselli veriyor sadece
Evet Kızlar Efendi İyi Erkek sevmezler Bad Boy severler benim düşüncem bu yönde tabi ki istina durumlar olabilir
Bu söz herkes için geçerli değildir tabii ki ama genel olarak doğru olduğunu düşünüyorum, maalesef.
Evet oyle yani butun kizlar icin soylenemez ama bazi kizlar kotu erkekleri seviyor heyecan ariyorlar galiba
alakası yok. güldüren kişi yakışıklı çekiciyse onunla da birlikte oluruz açıkçası.
gerçekler acıdır biraz ama tipe bakıyoruz öncelikli.
Bazı kızlar böyle evet ama daha tam olgunlaşmamış kızlar bu şekilde, aklı başında bi kız erkek üzüyorsa yol verir önüne bakar
cem yılmaz ın dediği gibi nerede güldürdüğü önemli : )
Bilmiyorum benle hiçbir erkek arkadas olmuyo hepsi sevgili derdinde 😭😭😭😭😭
Wuhuuu 😉
Maalesef dogru soz bence 😕☹️
Hayır ben güldürene aşık oluyorum... derdimle dertlenene ölüyorum bitiyorum yani
Evet bu söze çok katılıyorum sürekli gördüğüm her kız aynı durum da
Kızlar benim gibi çapkın, arsız erkekleri beğenir.
Hiç sorma şimdi ki aklım olsa beni güldüreni seçerdim artık geç kaldım
Sanırım erkegim🤣🤣🤣.. bende böyle olmuyo😅
Barış kaç yıldır akıllanmadın he, ne zaman yumruğunu masaya vuracaksın ✊🏻😂
Bunu yapan kızlar olunca, bütün kızlarda aynı görülüyor. Ama saçma elbette.
Yanlış olduğunu düşünüyorum. Genelleme yapılması hoş değil, bu her konuda böyle
Doğru olabilir fakat beli bi cinsiyet demek doğru olmaz erkeklerdede var bu durum
Hasan Can'ı aklıma getiriyor dediğin kızlar bana gülüyordu ama çıkmıyordu gibi bir şey söylemişti.
Kızlar genelde senin ağlatan dediğin erkeklerle çıksalar da aklı olan geri ayrılıyor sev seni seveni zehir bile olsa yut diye boşa dememişler.
O tipler kızlar sorunlu olup uzak durduğun için şükretmeniz gerek
Doğrudur.
Kendilerini ağlatan, şiddet uygulayan, psikolojik baskı yapan, aldatan insan müsveddelerine yoğun ilgi duyuyorlar.
Çok doğru bir sözdür bu
Biraz öyle sanırım ya kızlar üzen erkeği unutamıyor mutlu eden erkekden de kolay sıkılıyor
Bende tam tersi beni güldürmeyi başaran birine daha da çok aşık oluyorum
çünkü insan oğlu kendini üzene daha çok bağlanma hissiyatıyla doğmus büyümüs resmen
Kadınlar kendilerini güldüren erkeklerden hoşlanır, zengin olanlarla evlenir.
Türk kızlarının akıl sağlığı baştan aşağı sıktılı, fazla sorgulamamak lazım.
Ben kendimi güldürenle sevgiliyim
Ağlatanı ağlatırım
evet, doğru bir söz.
Ben katılmıyorum. Ikisi de olmalı 😅😂😂
Altına imzamı atarım👍
Güldüren oldu da arkadaş kalalım dedik sanki 😄
Çok doğru katılıyorum
Katılıyorum
Öyle çok duyuyorum bende bir nevi doğruluk payı var gibi iyi birini istemiyor kadınlar tamamen biraz çapkın eğlence tipli erkekleri seçiyorlar
Yanlış bence, sevgilim beni hiç ağlatmadı.
Hayır, kendimizi ağlatanı neden sevelim ki
canım kızlar için evet
Çok doğru
Doğru
Doğru değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?