He ben o kadar masraf yapcam 1 tokat için gidecek
Ister seve seve gelsin istemezse zaten essek gibi geri gelecek
Nişanlıyız eylülde de düğünümüz var. Bugün alışveriş yaparken uyardigim yapma dediğim erkekliğime laf etti avm de tokat attım ama küçücük dokundum adeta herkes gördü gitti arkasından gittim yetişemedim. Ailesi aradı naptin dedi anlattım sustular şimdi düğün eylülde olmaz atacam nişanı demis ben o kadar masraf yaptım düğün salonu zart zurt ne yapacam nasıl yola gelir nasıl kaldırabilirim kızlar yardım ediniz.
Ne olursa olsun bu senin tokat atmanı gerektirmezdi. Hele ki insanların içinde. Sen sırf düğün masrafını düşünüyorsun boşa gidecekse gider nişanlın gidiyor sen farkında mısın? Umarım sana dönmek gibi bir apt*llık yapmaz.
Yani kusura bakma ama o essek gibi geri gelecek benim derdim mutlu olarak gelsin derdim bu
Eşşekkk gibi gelmez umarım. Kendine saygısı olan bir insan bunu yapmaz. Kendine saygısı olan bir insan da bunu yapan kişiye geri dönmez.
Yani ben boş insan değilim. Bildiğim var gelecek diyorsan gelecek ya seve seve ya da essek gibi
Boş'luktan kastınız nedir?
Anladığım kadarıyla mesleğin statün yüksek birisin ve buna güveniyorsun. Ne kadar yüksekte olursan ol Allah'ın yanında bir hiçsin. O kız sana geri gelse bile zorla güzellik olmaz, istediğin gibi davranamazsın, kendini beğenme. Bu böyle gitmez
Ben olsam bende ayrılırım siz barışma derdinde de değilsiniz yaptığınız masrafları düşünüyorsunuz. Masraflar olmasa sizde ayrılmaya dünden meraklısınız zaten. Sonunda ayrılacağınıza başında ayrılın daha iyi olan çoluk çocuğa oluyor.
Ya oda var tabi emek var kolay mı para kazanmak
İşte burada sevgi devreye girmiyor parayı kurtarma derdine düşüyorsunuz. Diyelim ki evlendiniz anlaşamadınız boşandınız o zaman ne olucak. Birşeyler olmuyorsa başında bitsin daha hayırlı
Eşek gibi gelecek demenden biz bir şeyler yaşadık söylerim açığa çıkarırım çıkıyor çok zor değil gönlünü almak ya çiçek hediye özürler dilemek şiddete meyilliysen de kendine hakim ol tedavi ol gerekirse
Cevap
10Cevap
Bunlar nasıl cümleler ya? Sen kimsin de eş*ek gibi gelecek sana? Eşi bile olsan onun sahibi değilsin. Ona vurma hakkını kendinde göremezsin. İnşallah kaçar gider de kurtulur senin gibi birisinden
maalesef tatlım kaçamaz kaderi de benim eşi de
Bu devirler biteli yıl oldu 😅 yıl 2023. Kaçınca görürsün. İnşallah da kaçar. Düşünce tarzın hiç hoş değil. Bir gün o da sana tokat atıversin. Sende büyütme ne olacak aaaaa
Atsin atmasın demiyorum ama kaçamaz işte bunu aklına kazı ;)
Kabadayılığın bana sökmez. Seni şikayet ederdim, nezarette olurdun bir güzel. Sen ondan anlarsın anca.
Sen neyin kafasını yaşıyorsun alice harikalar diyarı mi bura, neyi şikayet edecek de ceza yicem? ?
El kaldırmak nedir yaa hemde o kadar insan içinde. Masraf için dönsün diyosun bi de seviyorum demiyosun bile umarım kız bu doğru kararından dönmez
Tamamen sen sorunlusun.
Sevmediğin bariz belli zaten ikinizin hayatını da zorlaştırmak bu yaptığın.
Kızda da biraz kafa varsa bu iş biter zaten.
Niye vuruyorsun ki lafa lafla karşılık versene sende şimdi döndürmek çok zor olucak
Sen evlenince neler yaparsin daha allah bilir ucuz kurtulmus
Geri gelecek başka yolu yok
Kaçarı yok sanmam da güzellikle gelsin
Ne yaptık be 1 tokat için bu kadar yapılmaz akıllı olup erkekliğe laf etmiyecekti
Sen çok dırdır yaptın sende başına gelirse eşini dinle yedinse tokat nolcak sanki
Öyle bir denk gelir yapar burada konuştuğun gibi gidemezsin bile boynunu eğ önüne bak nolmus 1 tokat yesen öldün mü sanki
Olmayacak şeyleri anlatmam bana şimdi, ama hadi tamam ben haksızım kabul ediyorum ama sen nişanlınin erkekligine uyarmasina rağmen bağırarak laf eder misin herkes baktı orada bende çaktım tokadı, ama baktı şöyle bana gözlerinden yaş aktı döndü arkasını koşa koşa gitti
Birde erkeklik yazmışsın Düğünden önce böyleyse sonrası daha kötü aferin o kıza
Neyin gururu bu erkekliğime laf edemez. O değilde o kadar masraf ta yaptım yardım etsene geri getireyim
Sakın sakın masraf yaptım da nisani atmasın ikna edeyim diye düşünme ayrılın gitsin yoksa hayatın kayar
anca tek yapabildiğiniz bu
Baska erkeklere gelince kuzu
Ufak tefek tartışmalar da bukadar fevri davranıyorsa zaten onunla olmaz
Sen buraya gel de seni güzelce bir döveyim olmayan aklın belki basına gelir
Kız artık dönmez böyle yapman hiç hoş olmamış unut artık bu işi
Dönecek dönecek
ne olursa olsun el kaldirmaman gerekiyodu bi kenara cekip adam gibi konusabilirdin kotu olmus..
Şimdiden anlaşamıyorsanız ayrılın olum aptallık etme! Etmr
bence asla dönmez o. baksana konuşmadan terk etmiş orayı
Aga benim derdim isteyerek dönsün
dönmez o bence
Aklı varsa geri dönmez.
Kendi kaybeder
İyi yapmış umarım geri gelmez
Ya illaki gelecek ben güzellikle gelsin o kafadayim
Senin işin bitmiştir ben ayrılırdım nett
Bu ilişki bitmişdir çünkü saygı kalmamış
Erkekliğine laf etmişse ondan olmaz
Ben ayrıldım ustune de sikayet ettim skdjjdk
Bu kadar basit mi 1 tokat için gecmisi silmek.
Ben neden kendimi küçük düşürecem yav hayvan miyim beni tokatlıyor
İstemeyerek anlık reflex
devamı gelirdi de neyse... ama o kız sana tokattan daha ağır bi cevap vermiş helal olsun
O hareketini ona yedirecem şu an susuyorum sadece gelince görüşecez
ailesi yok mu milleti sahipsiz sanıyonuz zorla belanızı arıyorsunuz :D
İşte ailesi geri gönderecek kendini gelmezse o daha kötü
niye geri göndersinler:S
Ailesi katı Nisan oldu gezdik o kadar geri gönderir aradığında da babası ortalık az ytissin ben geri gonderecem dedi
devir değişti şimdikiler yol yakınken dönsün diyor en fazla kız olay çıkarır ne olacak aman
Bazen gerekiyor çokta şımartmaya gerek yok
atmasaydıb yazık elin kızına
Üzüldüm bende çünkü gözleri yaşardı ağladı gitti
düğün derdindesin o erkek degil ki sana karşılık verebilsin baban annene o şekilde vursa ne yapardın hep böyle düşün
Gelmez umarım
isin cok zor gecmis olsun
Tokat atmamaliydin
Ne yaptı ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?