Öyle hangi soruyu soracağım diye kendimi daha önceden hazırlamam böyle planlı programlı şeyleri hiç sevmiyorum akışına bırakıp ilerletmek bence en güzeli ama genede soracağım en temel sorulardan biri ise hayattan ve bir ilişkiden beklentileri nelerdir bunu kesin sorarım..
Hoş beş bir kaç gülüşmeden sonra hoş anlamlı bir kaç cümle edilebilir.
Mesela " insanın taşıdığı kalbi gözleriyle görmesi, karşında görüp onunla konuşabilmesi ne kadar güzel bir şeymiş " 🤗 falan filan.
Sonra da başlarsın konuşılan o anki sözden hafif özele derine inmeyen kısa soru cebaplı konuşmaya.
Zaten ardı sıra laf lafı laf muhabbeti açar.
Pek kendini övücü söZ kullanma ama nasıl birisi olduğuna daire zaten öncesi konululmuştud, sohbet esnasında sözlerinde o dinlerken belli eder. Aşırı karşıyı sıkar gibi olma.
Nasılsın? Nerelisin? Neresinden? Hangi takımı tutuyorsun? Hangi partiye oy verdin? En sevdiğin renk? İç çamaşırın ne renk? Burcun ne? İki elini kenetle de hangisini üste atıyor bak. Gizli dövmen var mı? Hangi dersleri severdin? İdeallerin nelerdi? Şimdilerde ne? Kurbanda danaya mı girdiniz? Küçük baş mı kestiniz? Hangi balığı seversin? Hangi yemekleri yapabiliyorsun? Hangi tatlı, pasta, börek, pohaça vs yapaniliyorsun? Gözlük varsa kaç numara de. En çok nelere para hatcarsın de.
Flörtümle ilk buluşmamda ne sormalıyım diye gidersen ilk buluşmaya. Zaten o buluşma daha başlamadan bitmiş gibi bir şeydir.
Flört süreci kişilerin bir ilişki kararına varmadan önce bir birlerini tanıdıkları bir süreçtir. Olaya böyle bakmanız emin olun bu buluşmanın kalitesini artıracaktır.
E size de bi insanı tanımak için ne sorulmalıyı anlatamam bilirsiniz herhalde.
Kutup ayıları neden kutupta yaşarlar? Dünya yuvarlaksa neden sular uzay boşluğuna dökülmüyor? 1 kilo pamuk mu daha ağır yoksa 1 kilo demir mi? Artık kuşlar ötmüyor şarkısında kimin kuşları ötmüyor? Gökyüzünde bize yol gösteren yıldız hangisidir? Vs... İban: TR 18384894ü294ı4o39ü39494ü3to3pğ3ğ3ğ
Şimdi biz neyiz? 😅 onunda flörtü müsün? Emin mi? Tek sen mi varsın? Bu sorulardan sonra tanıma aşamasına geçmek daha doğru. Şimdilerde moda oldu çünkü ne olduğu belli olmayan ilişkiler :/
@DreamGhosters vala çok haklısınız. Bende anlamıyorum. Herkes herkesle flört ediyor ama kimse sevgili değil. Özelleştirmeye çalışıyorsun ilişkiyi, ama çok seçenek olduğu için adını koymuyorlar. Her an daha iyisi gelebilir çünkü 😅 çıkma teklifinin gözünü seviyim 😬
@DreamGhosters iyi yapmışsınız. Hakedene hakettiğini vermek gerekir. Benimde narsist öğretmen vardı. Uzak yakın oyunları yapıp, beni deli gibi aşık etmeye çalıştı. Kendi de pişman şu an 😏😌😌
Komiklikten ziyade o sonraki soru çok yüksel ihtimal gelecek, gelmezse de içi içini yiyecek. Sana hak veriyorum. Benim için cinsel ilişki sorusunu sormam da (yapmayan insan ne bileyim %1 falandır) ama kaç kişi ile olduğu çok önemli
Yani bence ilk buluşmadan önce sorulması daha mantıklı olur. Diyelimki hoşunuza gitmeyen bir cevap aldınız ne olacak, buluşma rezalet olacak insanların morali bozulacak.
”buraya gelmeden önce sana sıracağım seninle ilgili yüzlerce şey düşünmüştüm ama hepsi aklımdan gitti” dersin, en azından bişey sormasan da bahanen olur.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Öyle hangi soruyu soracağım diye kendimi daha önceden hazırlamam böyle planlı programlı şeyleri hiç sevmiyorum akışına bırakıp ilerletmek bence en güzeli ama genede soracağım en temel sorulardan biri ise hayattan ve bir ilişkiden beklentileri nelerdir bunu kesin sorarım..
Hoş beş bir kaç gülüşmeden sonra hoş anlamlı bir kaç cümle edilebilir.
Mesela " insanın taşıdığı kalbi gözleriyle görmesi, karşında görüp onunla konuşabilmesi ne kadar güzel bir şeymiş " 🤗 falan filan.
Sonra da başlarsın konuşılan o anki sözden hafif özele derine inmeyen kısa soru cebaplı konuşmaya.
Zaten ardı sıra laf lafı laf muhabbeti açar.
Pek kendini övücü söZ kullanma ama nasıl birisi olduğuna daire zaten öncesi konululmuştud, sohbet esnasında sözlerinde o dinlerken belli eder. Aşırı karşıyı sıkar gibi olma.
Akışına bırak ama saçmalama olmasın
Nasılsın? Nerelisin? Neresinden? Hangi takımı tutuyorsun? Hangi partiye oy verdin? En sevdiğin renk? İç çamaşırın ne renk? Burcun ne? İki elini kenetle de hangisini üste atıyor bak. Gizli dövmen var mı? Hangi dersleri severdin? İdeallerin nelerdi? Şimdilerde ne? Kurbanda danaya mı girdiniz? Küçük baş mı kestiniz? Hangi balığı seversin? Hangi yemekleri yapabiliyorsun? Hangi tatlı, pasta, börek, pohaça vs yapaniliyorsun? Gözlük varsa kaç numara de. En çok nelere para hatcarsın de.
Çocukları sever misin? En sevdiğin çizgi filmler hangileriydi?
Dayıngiller , halangiller nasıl iyimi 😂 sen baba tarafina mı yoksa ana tarafına mı çekmişsin 😂 yıldız olsan ilk kime kayardın 😂bunlar önemli sorular
@r_engarenkyollar evet 😀
Hı hııı 😂
Flörtümle ilk buluşmamda ne sormalıyım diye gidersen ilk buluşmaya. Zaten o buluşma daha başlamadan bitmiş gibi bir şeydir.
Flört süreci kişilerin bir ilişki kararına varmadan önce bir birlerini tanıdıkları bir süreçtir. Olaya böyle bakmanız emin olun bu buluşmanın kalitesini artıracaktır.
E size de bi insanı tanımak için ne sorulmalıyı anlatamam bilirsiniz herhalde.
Kutup ayıları neden kutupta yaşarlar?
Dünya yuvarlaksa neden sular uzay boşluğuna dökülmüyor?
1 kilo pamuk mu daha ağır yoksa 1 kilo demir mi?
Artık kuşlar ötmüyor şarkısında kimin kuşları ötmüyor?
Gökyüzünde bize yol gösteren yıldız hangisidir? Vs...
İban: TR 18384894ü294ı4o39ü39494ü3to3pğ3ğ3ğ
Şimdi biz neyiz? 😅 onunda flörtü müsün? Emin mi? Tek sen mi varsın? Bu sorulardan sonra tanıma aşamasına geçmek daha doğru. Şimdilerde moda oldu çünkü ne olduğu belli olmayan ilişkiler :/
Güzel bir hitapta bulunuyorsun, Bu ilişkinin adını ne zaman koyduk deyip surat asıyorlar ilginç
@DreamGhosters vala çok haklısınız. Bende anlamıyorum. Herkes herkesle flört ediyor ama kimse sevgili değil. Özelleştirmeye çalışıyorsun ilişkiyi, ama çok seçenek olduğu için adını koymuyorlar. Her an daha iyisi gelebilir çünkü 😅 çıkma teklifinin gözünü seviyim 😬
Analiz çok iyi, isim koymuyorsa yedeğe alıyordur en son bana öyle yapmaya çalışan bayan bir polis vardı pişman ettim narsisti 😂😂
@DreamGhosters iyi yapmışsınız. Hakedene hakettiğini vermek gerekir. Benimde narsist öğretmen vardı. Uzak yakın oyunları yapıp, beni deli gibi aşık etmeye çalıştı. Kendi de pişman şu an 😏😌😌
Beter olsun. İyiliğe iyilik kötülüğe kötülük. 😎👍🏻
En son seçimde oyunu kime verdin diye sor zaten zeka Sosyallik falan herseyini anlarsın
Yani
Önceden cinsel ilişkisi olmuş mu hiç diye sorarım..
Ne kadar ayıp
Bunu sormak hakkım.. niye ayıp?
İLK BULUŞMA için AYIP.
Amaç tanışmak zaten.
Cinselliğe dair herşeyin belli bir zamanı sohbeti sorusu vardır
Evet ama adama aşık olduktan sonra mı sorayım bunu aha da evet dedi ne halt yiyeyim?
Aşık olmadan da sorabilirsin 3. Hadi min 2. Buluşma.. ilkinde olmaz.
İlk bir çekim vardır..
Bunu ilk buluşmada erkek hiç seks yaptın mı, kaç erkekle yaptın gibi sorular sorsa uygun olur muydu
İlişkin oldu mu diye kibar bir şekilde sorma hakkı var. Niye bu kadar yüklendiniz arkadaşlar 😂
Sorma demiyorum ilk başta sorarsan ters tepebilir
O zaman güle güle beyefendiye..
Diyelim ki benim geçmişim seni ilgilendirmez çünkü sen yoktun der (tipik sıkıntılı kadın cevabı 😂) gene güle güle mi
Olabilir. Dine kurallara uymalı..
O zaman bu geçerli cevap senin için
Anlamadım.
Kısaca geçmişim önemli değil diyip geçiştirse oluyor mu
Olmuyor
Oldu diyecek, sonraki soru kaç kişi mi olacak 😂
Ahaha amann ne komik
Komiklikten ziyade o sonraki soru çok yüksel ihtimal gelecek, gelmezse de içi içini yiyecek. Sana hak veriyorum. Benim için cinsel ilişki sorusunu sormam da (yapmayan insan ne bileyim %1 falandır) ama kaç kişi ile olduğu çok önemli
Sorsun napim. Yok artık vardır gene dengimiz
Tabii ki umarım bakir birini bulursun, senin şansın daha fazla 😂
Tabi aynen..
Neyse sana bu yolda başarılar diliyorum, kendine iyi bak. Allah seni düzgün erkeklerle karşılaştırmayı nasip etsin
Teşekkür ederim. Sizde kendinize iyi bakın. Amin inşallah.
Yani bence ilk buluşmadan önce sorulması daha mantıklı olur. Diyelimki hoşunuza gitmeyen bir cevap aldınız ne olacak, buluşma rezalet olacak insanların morali bozulacak.
Doğru evet o da mantıklı ona göre buluşurum.
👌👏👏👏👏 yani
Aman sanki buldum da o kaldı 😂😂. Hayırlısı..
Flortume birbirimizi tanıyacak şekildeki soruları sararım birbirimizi tanımak önemli kendimde bahsederim sevdiğim şeyleri anlatirim
Kaybolan bitcoin şifrelerimin olduğu usbyi sizin evde düşürmüş olabilir miyim birlikte aramaya ne dersin 🤣
Pembe nüfus cüzdanı
https://youtu.be/TboLlqNwgwsHali vakti sorulabilir ardından diğer konulara girilecek başlıklar bulunur
Biraz heyecanlıymış rolü yapabilirsin,
”buraya gelmeden önce sana sıracağım seninle ilgili yüzlerce şey düşünmüştüm ama hepsi aklımdan gitti” dersin, en azından bişey sormasan da bahanen olur.
Sen bu işi biliyorsun
Eyvallah bro 😉😉
Yoğurdu sarımlasaktamı saklasak sarımsaklamasakta mı saklasak? 🤔
bir kadında aradığın ilk özellik nedir bel altı bir cevap verirse amacı belli olmuş olur
-Burcun ne?
İkizler
Kendine iyi bak hoşcakal
Ikizler aynen ahah koşarak kaçan yoksa başınıza geleceklere katlanırsın iz bilmeden burçları hayatı sonen dolu arkadasim. var
Ne var bu ikizlere yaf 😀
hangi partili oldugu sahiplenicimi yoksa paylasimcimi oldugu
Paylaşımcıdan kasıt şey mi
Gerçek cinsiyetin ne sfgghj
Estetiğin var mı dfvghbh
Kesin Sorulacak Sorulardan kabul ama ilk soru için radikal biraz😅
Hayata bakış açısı, beklentiler ve parti görüşü. (Son soru çok faydalı olabilir:)
Başka bir ilişkisinin olup olmadığınıa. emin mi onu sor😂
Ne iş yapıyorsun
Karşındaki bayan ise soylenecek kelime gerçekten çok güzel görünüyorsun 🤪😁
Soru sorcaz abi
Tâbi soru sorulacak doğduğun günden bugüne kadar sorular sorulacak
Beğenirsen dersin bunu
Ne öruyon kankii 😂 tabi şaka
Maas haric hersey
Seni neden kalbe alalım?
Selam, naber, nasılsın
kime oy verdin oldu görüşürüz by
Naber hshdmemdöföeö
Senin için sevgi nedir
Selam aleyküm gara oğlan nasılsın?
Anan baban nasıllar :D
Beş yıl sonra kendinizi nerede görüyorsunuz
Bence hayallerin neler
Yani hobilerden çok basit bir şekilde konu açılır.
Evli misin diye sor
Nasıl gidiii dee 😂
Birde " Bugün Allah için ne yaptın deee 😂😂
İkinci soru vurucu 😀
Kızı şaşırt biraz 😂 kız niyetinin ciddi olduğunu anlasın 😂
Ciddi mi gerçekten 😀
İlk Halife kimdir?
Müfettiş sahnesi 😀
Adam buluşmaya gidiyor, sırat köprüsünden geçmiyor mq
Ben belki kültürlü imanlı seviyorum sjsj
😂😂😂 başka var mı soru?
😀😃
Bungalov’da kaldın mı?
Güldüm ya gece gece😀
Aile ilişkilerin nasıl
burcunu sor hehehe
Yaşımız ortaya çıkar o eskidendi ya burç falan😅
Çıksın yaş nedir bir sayı sadece ruh ve enerji önemli
Sen de haklısın
Hanımefendi siz bayan mısınız?
Anayın babayın adı ne
Kütüğüne mi alacaksın sorusunu sormasına sebep olurum bu aslında mantıklıymış
Tabi tabi kütük önemli
Çok garip evlenmiş oluyorsun
erduvan mı gılıclaroglu mu
Hahah Sinan soğan dedi ya biri sokak röportajında
😀😃😃😄
Sokağa çıkma yasağında neredeydin sorusu.
Neden reis
ilk buluşmada nasıl flört oluyor hemen
Hayır flörtle ilk buluşma diyorum
flört olduktan sonra mı djsj
Hele şükür 😅
Nerelisin hemşerim 🤣
Askerlik arkadaşı mıyız ya 😀
İlahi devrem hahahahahahahahhaah
Geçmişin ne alem?
Nasilsin?
Sevişmek. istermisin😅
Baban zengin mi 🤪
Başka Bi hıyar bulamadınmı senin aklına tükürüyim
Nasılsın?
Ic güvey olur musun?
EİC hayat pahalı durum iyiyse de birikim yapmak gerekebilir.
Siyasi görüş
Neler yaparsın
Nasılsın?
Bakire misin :)
En onemli buldugu sey
Hobiler fobiler
Nasilsin