Aşk İlişkileri İlk tanışmada ne sorulur? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 ne konuşulur yardım İlk tanışmada ne sorulur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
s helene1 Takip Et Fenomen Master Yaş: 23 5 ay Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Relax olun içinizden ne geliyorsa konuşun 1 0 Yorumla
Rich_Sanchezs Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% 5 ay Aşk İlişkileri konusunda 450 cevap paylaştı. bir şey sorulmasına gerek yok kasma. Akışına göre konuş. Biraz eğlenceli, biraz bilgili, birazda tecrübeli konuş Yeter 1 0 Yorumla
Bensoruim Takip Et Xper 3 Yaş: 24 5 ay Nereli olduğu hayvani olup olmadığı nelerdne hoşlandığı yaptığı spor varsa ne tur sporları sevdiği içinde olduğu vb 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Master Yaş: 33 5 ay Aşk İlişkileri konusunda 40,3b cevap paylaştı. Kayınpeder adayının mal varlığı sorulur. Zengin kız ise devam etmek için. 0 1 Yorumla Bensoruim 5 ay Bence sorulmaz ayıp olur zoruna gider Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 18 , eic 100% 5 ay Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. evin araban var mı LSKSPDCLDPWLQLŞWPMEWŞ 0 0 Yorumla
THEGODTHEARES Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 96% 5 ay Evli misin? İlk bunu soruyorum artık sdşgksdlş 0 0 Yorumla
Sqhiptare Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 100% 5 ay Aşk İlişkileri konusunda 798 cevap paylaştı. Selam nasilsin :) 1 0 Yorumla
thonething Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% 5 ay Aşk İlişkileri konusunda 760 cevap paylaştı. Genelde adı sorulur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Relax olun içinizden ne geliyorsa konuşun
bir şey sorulmasına gerek yok kasma. Akışına göre konuş. Biraz eğlenceli, biraz bilgili, birazda tecrübeli konuş Yeter
Nereli olduğu hayvani olup olmadığı nelerdne hoşlandığı yaptığı spor varsa ne tur sporları sevdiği içinde olduğu vb
Kayınpeder adayının mal varlığı sorulur. Zengin kız ise devam etmek için.
Bence sorulmaz ayıp olur zoruna gider
evin araban var mı LSKSPDCLDPWLQLŞWPMEWŞ
Evli misin? İlk bunu soruyorum artık sdşgksdlş
Selam nasilsin :)
Genelde adı sorulur
Adı sorulur