Erkek arkadaşım tam bir odun ve bana iltifat etmiyor sizce bunu nasıl çözebilirim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 260,8b cevap paylaştı.
u +1 yılİltifat cimrisi bir erkekle ilişkinizde onun davranışlarını anlamaya çalışın. Belki de geçmişte olumsuz deneyimler yaşamış olabilir ya da kendine olan güveni düşük olabilir. Empati kurmak ve onun duygusal dünyasını anlamak, iletişiminizi geliştirmenize yardımcı olabilir. İltifat eksikliği veya cimriliği, çoğunlukla karşı tarafın kendi duygusal güvensizliği ve kendi değerine olan inancıyla ilgili olabilir. Kendinize güvenin ve kendi değerinizi bilmek, başkalarının düşüncelerine ve onayına bağımlı olmadan kendinizi mutlu hissetmenizi sağlar. Duygularınızı ve düşüncelerinizi açık bir şekilde ifade edin. Partnerinize nazikçe iltifatlarla ilgili beklentilerinizi paylaşın ve neden bunun önemli olduğunu anlatın. Açık iletişim, sorunları ele almanın ve çözüm bulmanın en etkili yoludur. İltifat cimrisi bir erkek, başkalarının iltifatlarına alışık olmayabilir veya kendine değer verme konusunda eksiklik yaşayabilir. Siz de kendi iltifatlarınızı vererek onun kendine olan güvenini artırabilir ve olumlu bir etki yapabilirsiniz.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Odun birinden iltifat duymak da olmazdı zaten, abimin eşine hiç iltifat ettiğini duymadım. Hep ismi ile seslenir mesela normal olduğunu düşünüyorum. İltifat duymak istediğini bizzat ona dile getir ve söyle, iltifatlar hoşuma gider mutlu olurum de ayıp değil yani! 😅
Ben mesela iltifatı sevmiyorum çünkü samimi gelmiyor. Laf olsun diye söylenen sözleri sevmiyorum...00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı.
u +1 yılSeni seviyorum diyip. . Duvar gibi durandan hayır gelmez... ölürüm, biterim, aşkım falan demekle olmuyor... sevgisini gösteriyor mu? Hissediyor musun? Tamam sorun yoktur... şu duvar da beni seviyor olabilir nerden bilebilirim? Göstermek lazim... yüreğinden kopup gelince söyler o zaman iliklerine kadar anlarsin...
00 Yorumla
+1 yıliltifat etmesine gerek mi var?…yani daha doğrusu senin iltifat almaya mı ihtiyacın var?
015 Yorumla
Soran+1 yılİhtiyaç demeyelim de insan bekliyor sonuçta kalbime dokunsun ne var
Soran+1 yıl@minisodam :) yaaaa
- +1 yıl
iltifat demek illa yuzune gozune veya fızıgıni övmek degıldır bence bi insanın zekasına, yaptıklarına veya basarılarına da iltifat edilir… ama yinede kızların cogu tipten kaybediyor diye yorum yapman komik. bence tum kızlar guzeldır, sadece bakımsız kızlara cırkın gozuyle bakılır…Haaa bide ppni degıstır erkeklerden sogudum sayende
Soran+1 yıl+2873939393 bir yorum 👏
- +1 yıl
sagol canım gerekeni yaptım
- +1 yıl
bana dokunan bir sey yok, sozlerının sacmalıgına yanıt vermek istedim ayrıca simdiye kadar da kimseden iltifat beklemedım. ha birde sureklı kendi tipinin kotu olmadıgını soylemıssın. kalbin kırılmasın, ama yolda görsem goz ucuyla bile bakmam kafan yamuk kardesım
- +1 yıl
Ya siz erkeklerden ilgi sevgi görmeye muhtaç misiniz eski nesil kadınların erkeklere hiç eyvallahı yokmuş şimdi ki kızlar çıtkırıldım duygusalım havasında hep
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
35Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Soğuk yaparak aynısı gibi davranarak 🙄
10 Yorumla
+1 yılBazı insanların sevgi dili farklıdır. Sevdiğini sözlü değil daha farklı şekilde ifade etmeyi seçerler. Ama emin olun, sen benim her şeyimsin diyip giden bi sevgili yerine, benim için her fedakarlığı yapmış ama bana bir kere bile sana çok aşığım dememiş kadını tercih ederim.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCozmek yerine next yapsan daha az yorulursun. Bu devirde birilerinin egosunu cekmeye, bir seyleri duzeltmeye calismak sacma geliyor. Degmiyor da cunku. Sen duzeltiyorsun sonra ayriliyor senin duzelttigin hali baska kizin işine yariyor. Ona faydan olmus oluyor kendine degil. Ayrica yetismemis erkeklerle de ugrasmayin derim. Olmuyorsa ayrilir seni iyi hissettiren, iltifat edene gidersin, ulke de dunya da erkek mi kalmadi? Kiymetini bilmeyene yol ver gitsin mantigindayim. Bu kafaya girdigimden beri de cok rahatim. Istedigimin olmasi icin ugrasmiyorum. Istediğim seylerin var oldugu kisilere gidiyorum. Bu daha kisa oluyor ve yıpranmamış oluyorum.
07 Yorumla- +1 yıl
Yanlış düşünüyorsun sen kadınsın bana erkek mi yok diyerek onla bunla sevgili olup sürekli değiştirirsen kaliten düşer
Cevap sahibi+1 yıl@EinsamerMann bu yorumdan bunu anladiysan diyecek bir seyim yok. Bazi insanlar kendini daha konusurken belli ediyor. Etmeyenle de flort donemi tarzi konusmaya basladiginda, bir sey yasamasanda yine az cok belli ediyor. Benim demek istedigim bir seyleri duzeltmek, insanlari duzeltmeye calismanin yanlis oldugu. Huylu huyundan vazgecmez. Oyle yetistiyse oyle gider. Bazi kizlar var ben bunu adam ederim diye dusunup uğraşan. Bende diyorum ki adam etmekle ugrasmayin adam olanlarla beraber olun, evlenin. Kizlardaki bu erkegin huyunu suyunu degistirme istegini ve hedefini yanlis buluyorum. Demek istedigimde daldan dala gecmek degil. Kalitesiz insan kadin olsun erkek olsun davranis olarak, yasayis bicimi olarak, uslup olarak her noktada kendini belli ediyor. Bunlar belli standartlarda ya da kisinin kriterine uyan seyler degilse daha baslamadan bile kafanda o kisiyle ilgili fikir oluşur ve yoluna bakarsin. Ha sevgili olsanda farketmez. Yine yetismemis birini cekmek ve duzeltmeye calismak mantikli degil.
- +1 yıl
Onu bırak başkasına geç diyorsun öyle herkesi deneye deneye ne olacak?
Cevap sahibi+1 yıl@EinsamerMann bir tane sevgilin var simdi. Boyle ara sira laf sokan, bazen asagilamaya giden, seni degistirmeye calisan biri. tanıdıkça bakiyorsun ki bazi huylari sana ters geliyor ve seni kotu hissettiriyor. Bazi huylarini sevemiyorsun. Bu tarz bir kizla iliskiyi sürdürür musun ya da evlenmek ister misin? Yoksa ayrılıp zamanla ilerde olursa daha iyi bir secenegi bekler misin ya da ona gitmek istemez misin?
Guzel soz söylemeyen biri yerine guzel sozler soyleyen birini tercih etmez misin? Laf sokan biri yerine tatli dilli birini istemez misin? Yoksa oturup koskoca kiza guzel soz soyleme sanati falan mi ogretmeye kalkarsin, huylarini değiştirmeye mi çalışırsin? Laf sokma bana, beni asagilama diye kavga mi edersiniz yoksa? Peki boyle bir iliskinin huzuru olur mu?
Diyorum ki sevgilinde rahatsiz eden seyler varsa bunu degistirmeye calismak yerine o kisiyi bırakırsın. Zamanla baska biri cikar belki karsina. Bu olmazsa bile gorucu usulu falan ilimli geliyorsa bu sekilde olur. Deneye deneye mi olacak diyorsun da seni huzursuz eden birini, huyunu suyunu sevmedigin birini surekli çekmek ister misin? Gorucu usulunde bile görür tanırsın, vakit geçirirsin bu kisi nedir ne degildir diye. Bu da mi denemek oluyor?
Huylarini duzeltmeye calismak yorucu olmaz mi? Bunun yerine onu kendi haline birakmak, ilerde olursa baskasi, daha duzgun daha iyi huylu birisi olursa olur diyorum bende. Anlatabildim mi?
- +1 yıl
Dediğin şeyler başkası için terk et veya aldat demeye gelmiş ilk yorumda
Cevap sahibi+1 yıl@EinsamerMann anlamamissin ki yazdığımı. Az once dedim ya yorumumdan bunu mu cikardin diye. Yorumumu bir daha oku."Olmuyorsa AYRILIR seni iyi hissettiren, iltifat edene gidersin". "Kiymetini bilmeyene yol ver gitsin" bu cumlelerden aldatmayi nasil çıkardın?
Cevap sahibi+1 yılKusura bakmada okuduğunu da anlamıyorsun
+1 yılSana gitme demeyeceğim. Gene de sen bilirsin. Yalanlar istiyorsan yalanlar söyleyeyim, İncinirsin... İltifat bana göre yalandan farksızdır. Bir insana sadece duymak istediği için içinden gelmeyen şeyler söylemek... re-state://background_color_rgb (255, 255, 255), font_color_rgb (51, 51, 51), justifyLeft, pre
00 Yorumla
+1 yıl17 yaşında bir karizma kuzenim var boksör sevgilim onun gibi o kadar güzel etkili iltifat edemiyordu zaten ayrildik da. Ama kuzenim gerçekten ayağım dan çorabım dan parmaklarım dan bahsettiğin de çok güzel şeyler söylüyor.
00 Yorumla
+1 yılErkek kısmına beklentini söylemelisin. Ama iltifatsizlik sevgisizlik değildir. Yine de kadin duymak ister. kadının yakıtıdir sözcükler. Bunu güzel bi üslupla anlat. bi de kendini de bi sorgula. Sürekli beklentide olmak dogru değil bence.
00 Yorumla
+1 yılbazı erkekler ıltıfat etmeyıp sevgılerını eylemsel dokerler... su seven adam ıltıfat eder kafasından bır cıkmalısınız... ayrıca daha senı tam cozememıste olabılır... bıraz cesaret vermeyı dene bakalım cılve yap ne karsılık verecek
00 Yorumla
+1 yılEdincede adamı basit görüyorsunuz, etmemek daha iyi
35 Yorumla
Soran+1 yıl:) öyle demeyelim yine de
- +1 yıl
Sizin evrende her şey bize gör ters işliyor, sizde yer çekimi yok gök çekimi var mesela 😂😂
Soran+1 yılValla bak bu çok doğru cidden ters işliyor sizde
- +1 yıl
Sizde ters 😂 adam kızarsa adamı seviyorsunuz, adam severse adamı üzüyorsunuz 🤣 Ciddi ilişkilere bu yüzden son verdim.
Soran+1 yılHaklısın cidden
+1 yılkadınlar sevgililerine, erkeğin kendilerine davranmalarını istedikleri gibi davranırlar.
sonra erkeğin hak ettiği gib..bilmem anlaabildim mi...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılKarşımızdaki insanın karakteristik özelliklerinden memnun değilsek ve çaba göstermiyorsa, en doğru karar ayrılmaktır zira kimsenin davranışlarını değiştiremeyiz..
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılAyrılın diyen arkadaşlar var sevdiğinden bu yüzden ayrılmak kolay mı öyle ayrılık sizin için bambasit bir şey demek ki...
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet maalesef
- +1 yıl
Hayır siz onlara bakmayın hele de seviyor iseniz kesinlikle bakmayın... Her insanın yapısı farklıdır belki sevdiğiniz de öyle...
Suyun, çiçeğin, bocegin bile güzel söze ihtiyaci var; hiçbir şeyin cimrisi ile birlikte olmayın. İki güzel sözü çok görenle ise hiç...
00 YorumlaBu içten gelir. Bunu zorla yaptıramazsın. İki söz etmek zor geliyor ise bu sorun. Güzel sözden mahrum etmemek lazım. Zira ne para ister nede aş...
00 Yorumlaİnsanın fikri ne ise zikri de odur derler erkek arkadaşın için yapılabilecek bir şey olduğunu sanmıyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılBirdaha böyle yaparsa Ağzının üstüne terlikle vur 😂 burada sevgilini şiddetle kınıyorum 😂 al işte kınadımmm 😂😂
00 Yorumla İçinden gelmeli yoksa öyle kabul et, olmuyorsa ve bu senin için büyük sorunsa dile getir
04 Yorumla
Soran+1 yılKabul ettim ama ruhum okşansın biraz ya
Soran+1 yılNasıl mesela
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. İltifat seviyorsan doğru yerde değilsin demektir
10 Yorumla
+1 yıldirekt next de gerçekten den aşık adam ne kadar odu n olursa olsun odunluğu kalmaz
00 Yorumla
+1 yılOdun erkek arkadasin varsa cozemezsin hep bi seyler eksik kalir
02 Yorumla- +1 yıl
Sevdiğini baska sekilde belli etme çabasına da cok nadiren giriyosa gerçekten sevdigini hissetmeyebilirsin belki de öyledir bilmiyorum
- +1 yıl
Ben böyle adamlara ıssız adam diyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılİstemem ya. Ağzından iki güzel söz çıkmayan erkekle işim olmazdı
00 Yorumla Ben de boş iltifat etmiyorum. Neyse o. Durust ve gerçek hislerimi söylerim hep. İltifat edecek bir durum görürsem ederim.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla iltifatı bol keseden atan benim gibi erkekler boşta dururken onları seçiyorsanız yapicak bişe yok
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen iltifat etmem dassak geçerim ama bı gün öyle bı iltifat ederim ki çok özgün olur, yalandan ozenmeden uzak içten ve sıcak
00 Yorumla
+1 yılBak bu çok kötü yaa
Kadın ruhundan anlamayan bir erkekle hayat geçmez06 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Bir insana ayrılık tavsiye etmek hiç hoş değil ama Maalesef gerçekler acı
Senin ruhuna ve kalbine dokunmaya doyamayan erkekleri tercih etmelisin
Soran+1 yılYani evet öyle de sahtelikte olmasın
- +1 yıl
E tabii ki Onu da sen analiz edeceksin insanları hemen güvenmeyeceksin Zaman geçtikçe insanlar gerçek yüzünü gösterir zaten sen de ona göre tedbirli davranacaksın
Soran+1 yılHaklısın
- +1 yıl
👍👍
+1 yılSen ona sürekli iltifat et, onu öv, zamanla o da bende iltifat etmem gerekir diye düşünür. Üzüm üzüme baka baka kararır misali.
01 Yorumla
Soran+1 yılMantıklı denerim
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen bu yüzden sevgilimi aldattım ve ayrıldım sonra da
Ahahaha çok iyi oldu03 Yorumla- +1 yıl
bacım EVLADI SENİ GİT ONA BUNA VER HAYATINDA 1 KEZ OLSUN SEVİLMEYECEKSİN APTAL SENİ SONSUZA DEK ACI İÇİNDE ÖL AĞZI KOKUŞMUŞ bacım ÇOCUĞU SENİ JWOPRHGUJWORIHRWOIURWOIHUIRWĞPOWIRĞOPHIRKWOPHWTROPUJWR
Cevap sahibi+1 yılAp-tal bir ergenin ne dediği umrumda değil emin ol
- +1 yıl
Aldatan kadın namussuzdur
Aşk İlişkileri konusunda 719 cevap paylaştı. Belkide senin anladigindan farklı iltifat ediyordur
10 Yorumla
+1 yılsen de ona iltifat etme normal arkadasınmıs gibi davran
00 Yorumla
+1 yılAyrılarak çözebilirsiniz sadece.
01 Yorumla
Soran+1 yılYok artık :)
+1 yılBöyle bir partnerim olsun istemezdim.
10 YorumlaDeğiştiremezsin, odun gelir odun gider
10 YorumlaHic zorlama, akışına bırak
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı.
+1 yılsana yalan söylemesini istiyorsun?
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
+1 yılYanakların var yanaklisin 😅
00 Yorumla
+1 yılYüzüne vurarak kafasına kafasına
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Sen ona iltifat ediyor musun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Bende de var ondan bir tane
00 Yorumla
+1 yılYol vererek…. Haydeee
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBelkide tavırlarıyla iltifat ediyordur
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yılBaş edilmez salıver gitsin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılÜstüne düşme, fazla ilgilenme.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 898 cevap paylaştı.
+1 yılBırakacaksın başka çaresi yok
00 Yorumla Ayrılarak kesinkes cozum
00 Yorumla
+1 yılBaş edilmez. Koyun tekmeyi gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni gerçekten seven kişi iltifat eder.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaş edilmez. Koyun tekmeyi gitsin
00 Yorumla
+1 yılDeğiştirerek
12 Yorumla
Soran+1 yılNasıl işte
- +1 yıl
Çocuğu değiştir abla çocuğu, iltifat etmiyorsa etmez, etsin diye uğraşırken iyice goka sarıyor o işler
+1 yılKendisinin dusunmesi lazim
00 Yorumla
+1 yıliltifat ettiği birileri vardir mutlaka? sal gitsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılGözüne sok
00 Yorumla
+1 yılEdilemez Şutla gitsin ,
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Umurdama
00 YorumlaBiz ettik de ne oldu
00 YorumlaO da senin sorunun
00 Yorumlasöyle direk
00 Yorumla
+1 yılEdilemez
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ayrılarak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeven sevdiğine iltifat eder