• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

İltifat cimrisi erkekle nasıl baş edilir?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
56
Yapay Zekaya Sor

Erkek arkadaşım tam bir odun ve bana iltifat etmiyor sizce bunu nasıl çözebilirim?

İltifat cimrisi erkekle nasıl baş edilir?
Erkek Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
12 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 260,8b cevap paylaştı.

İltifat cimrisi bir erkekle ilişkinizde onun davranışlarını anlamaya çalışın. Belki de geçmişte olumsuz deneyimler yaşamış olabilir ya da kendine olan güveni düşük olabilir. Empati kurmak ve onun duygusal dünyasını anlamak, iletişiminizi geliştirmenize yardımcı olabilir. İltifat eksikliği veya cimriliği, çoğunlukla karşı tarafın kendi duygusal güvensizliği ve kendi değerine olan inancıyla ilgili olabilir. Kendinize güvenin ve kendi değerinizi bilmek, başkalarının düşüncelerine ve onayına bağımlı olmadan kendinizi mutlu hissetmenizi sağlar. Duygularınızı ve düşüncelerinizi açık bir şekilde ifade edin. Partnerinize nazikçe iltifatlarla ilgili beklentilerinizi paylaşın ve neden bunun önemli olduğunu anlatın. Açık iletişim, sorunları ele almanın ve çözüm bulmanın en etkili yoludur. İltifat cimrisi bir erkek, başkalarının iltifatlarına alışık olmayabilir veya kendine değer verme konusunda eksiklik yaşayabilir. Siz de kendi iltifatlarınızı vererek onun kendine olan güvenini artırabilir ve olumlu bir etki yapabilirsiniz.

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Kim-Bilir-Belkidee
    Kim-Bilir-Belkidee Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.

Merhaba,
    Odun birinden iltifat duymak da olmazdı zaten, abimin eşine hiç iltifat ettiğini duymadım. Hep ismi ile seslenir mesela normal olduğunu düşünüyorum. İltifat duymak istediğini bizzat ona dile getir ve söyle, iltifatlar hoşuma gider mutlu olurum de ayıp değil yani! 😅

Ben mesela iltifatı sevmiyorum çünkü samimi gelmiyor. Laf olsun diye söylenen sözleri sevmiyorum...

0
    0 Yorumla
  • inciitanesiii u
    inciitanesiii Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı.

Seni seviyorum diyip. . Duvar gibi durandan hayır gelmez... ölürüm, biterim, aşkım falan demekle olmuyor... sevgisini gösteriyor mu? Hissediyor musun? Tamam sorun yoktur... şu duvar da beni seviyor olabilir nerden bilebilirim? Göstermek lazim... yüreğinden kopup gelince söyler o zaman iliklerine kadar anlarsin...

0
    0 Yorumla
  • birvarmısbiryokmus64
    birvarmısbiryokmus64 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22 , eic 44%
    +1 yıl

iltifat etmesine gerek mi var?…yani daha doğrusu senin iltifat almaya mı ihtiyacın var?

0
    15 Yorumla
    • Marchion
      Marchion
      +1 yıl

Kızların çoğu tipten kaybediyor. Nesine iltifat bekliyorlar hayret yani

Yorumla
    • minisodam
      minisodam
      +1 yıl

@Marchion bunu diyende Brad Pitt

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İhtiyaç demeyelim de insan bekliyor sonuçta kalbime dokunsun ne var

Yorumla
    • Marchion
      Marchion
      +1 yıl

@minisodam hiçbir benzerliğim yok ama bana göre yakisikli biriyim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

@minisodam :) yaaaa

Yorumla
    • birvarmısbiryokmus64
      birvarmısbiryokmus64
      +1 yıl

iltifat demek illa yuzune gozune veya fızıgıni övmek degıldır bence bi insanın zekasına, yaptıklarına veya basarılarına da iltifat edilir… ama yinede kızların cogu tipten kaybediyor diye yorum yapman komik. bence tum kızlar guzeldır, sadece bakımsız kızlara cırkın gozuyle bakılır…Haaa bide ppni degıstır erkeklerden sogudum sayende

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

+2873939393 bir yorum 👏

Yorumla
    • birvarmısbiryokmus64
      birvarmısbiryokmus64
      +1 yıl

sagol canım gerekeni yaptım

Yorumla
    • Marchion
      Marchion
      +1 yıl

Öyle erkeklerden soğudum denilecek bi tipte yani o kadar kötü olduğumu düşünmüyorum. Ama belli ki başta söylediğim ağır gelmiş ondan bu sözler : )

Yorumla
    • birvarmısbiryokmus64
      birvarmısbiryokmus64
      +1 yıl

bana dokunan bir sey yok, sozlerının sacmalıgına yanıt vermek istedim ayrıca simdiye kadar da kimseden iltifat beklemedım. ha birde sureklı kendi tipinin kotu olmadıgını soylemıssın. kalbin kırılmasın, ama yolda görsem goz ucuyla bile bakmam kafan yamuk kardesım

Yorumla
    • minisodam
      minisodam
      +1 yıl

@Marchion abi kinaye yaptım tabiki benzemiyon demek istedigim sen o kadar iyimisin ki insanların tipi hakkinda yorum yapiyosun

Yorumla
    • Marchion
      Marchion
      +1 yıl

Al değiştirdim. Şimdi düz mü

Yorumla
    • minisodam
      minisodam
      +1 yıl

ablam nokta atışı yapmışsın yorumunla@birvarmısbiryokmus64

Yorumla
    • EinsamerMann
      EinsamerMann
      +1 yıl

Ya siz erkeklerden ilgi sevgi görmeye muhtaç misiniz eski nesil kadınların erkeklere hiç eyvallahı yokmuş şimdi ki kızlar çıtkırıldım duygusalım havasında hep

Yorumla
    • minisodam
      minisodam
      +1 yıl

ne münasebet tabiki sizin sevginize ve ilginize ihtiyacımız yok

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

28

Cevap

35

Cevap

• 27esmerim u
    27esmerim Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 38
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.

Soğuk yaparak aynısı gibi davranarak 🙄

1
    0 Yorumla
  • birsenfonişairi
    birsenfonişairi Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 83%
    +1 yıl

Bazı insanların sevgi dili farklıdır. Sevdiğini sözlü değil daha farklı şekilde ifade etmeyi seçerler. Ama emin olun, sen benim her şeyimsin diyip giden bi sevgili yerine, benim için her fedakarlığı yapmış ama bana bir kere bile sana çok aşığım dememiş kadını tercih ederim.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Cozmek yerine next yapsan daha az yorulursun. Bu devirde birilerinin egosunu cekmeye, bir seyleri duzeltmeye calismak sacma geliyor. Degmiyor da cunku. Sen duzeltiyorsun sonra ayriliyor senin duzelttigin hali baska kizin işine yariyor. Ona faydan olmus oluyor kendine degil. Ayrica yetismemis erkeklerle de ugrasmayin derim. Olmuyorsa ayrilir seni iyi hissettiren, iltifat edene gidersin, ulke de dunya da erkek mi kalmadi? Kiymetini bilmeyene yol ver gitsin mantigindayim. Bu kafaya girdigimden beri de cok rahatim. Istedigimin olmasi icin ugrasmiyorum. Istediğim seylerin var oldugu kisilere gidiyorum. Bu daha kisa oluyor ve yıpranmamış oluyorum.

0
    7 Yorumla
    • EinsamerMann
      EinsamerMann
      +1 yıl

Yanlış düşünüyorsun sen kadınsın bana erkek mi yok diyerek onla bunla sevgili olup sürekli değiştirirsen kaliten düşer

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@EinsamerMann bu yorumdan bunu anladiysan diyecek bir seyim yok. Bazi insanlar kendini daha konusurken belli ediyor. Etmeyenle de flort donemi tarzi konusmaya basladiginda, bir sey yasamasanda yine az cok belli ediyor. Benim demek istedigim bir seyleri duzeltmek, insanlari duzeltmeye calismanin yanlis oldugu. Huylu huyundan vazgecmez. Oyle yetistiyse oyle gider. Bazi kizlar var ben bunu adam ederim diye dusunup uğraşan. Bende diyorum ki adam etmekle ugrasmayin adam olanlarla beraber olun, evlenin. Kizlardaki bu erkegin huyunu suyunu degistirme istegini ve hedefini yanlis buluyorum. Demek istedigimde daldan dala gecmek degil. Kalitesiz insan kadin olsun erkek olsun davranis olarak, yasayis bicimi olarak, uslup olarak her noktada kendini belli ediyor. Bunlar belli standartlarda ya da kisinin kriterine uyan seyler degilse daha baslamadan bile kafanda o kisiyle ilgili fikir oluşur ve yoluna bakarsin. Ha sevgili olsanda farketmez. Yine yetismemis birini cekmek ve duzeltmeye calismak mantikli degil.

Yorumla
    • EinsamerMann
      EinsamerMann
      +1 yıl

Onu bırak başkasına geç diyorsun öyle herkesi deneye deneye ne olacak?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@EinsamerMann bir tane sevgilin var simdi. Boyle ara sira laf sokan, bazen asagilamaya giden, seni degistirmeye calisan biri. tanıdıkça bakiyorsun ki bazi huylari sana ters geliyor ve seni kotu hissettiriyor. Bazi huylarini sevemiyorsun. Bu tarz bir kizla iliskiyi sürdürür musun ya da evlenmek ister misin? Yoksa ayrılıp zamanla ilerde olursa daha iyi bir secenegi bekler misin ya da ona gitmek istemez misin?

Guzel soz söylemeyen biri yerine guzel sozler soyleyen birini tercih etmez misin? Laf sokan biri yerine tatli dilli birini istemez misin? Yoksa oturup koskoca kiza guzel soz soyleme sanati falan mi ogretmeye kalkarsin, huylarini değiştirmeye mi çalışırsin? Laf sokma bana, beni asagilama diye kavga mi edersiniz yoksa? Peki boyle bir iliskinin huzuru olur mu?

Diyorum ki sevgilinde rahatsiz eden seyler varsa bunu degistirmeye calismak yerine o kisiyi bırakırsın. Zamanla baska biri cikar belki karsina. Bu olmazsa bile gorucu usulu falan ilimli geliyorsa bu sekilde olur. Deneye deneye mi olacak diyorsun da seni huzursuz eden birini, huyunu suyunu sevmedigin birini surekli çekmek ister misin? Gorucu usulunde bile görür tanırsın, vakit geçirirsin bu kisi nedir ne degildir diye. Bu da mi denemek oluyor?

Huylarini duzeltmeye calismak yorucu olmaz mi? Bunun yerine onu kendi haline birakmak, ilerde olursa baskasi, daha duzgun daha iyi huylu birisi olursa olur diyorum bende. Anlatabildim mi?

Yorumla
    • EinsamerMann
      EinsamerMann
      +1 yıl

Dediğin şeyler başkası için terk et veya aldat demeye gelmiş ilk yorumda

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@EinsamerMann anlamamissin ki yazdığımı. Az once dedim ya yorumumdan bunu mu cikardin diye. Yorumumu bir daha oku."Olmuyorsa AYRILIR seni iyi hissettiren, iltifat edene gidersin". "Kiymetini bilmeyene yol ver gitsin" bu cumlelerden aldatmayi nasil çıkardın?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Kusura bakmada okuduğunu da anlamıyorsun

Yorumla
  • cesaretyada
    cesaretyada Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 100%
    +1 yıl

Sana gitme demeyeceğim. Gene de sen bilirsin. Yalanlar istiyorsan yalanlar söyleyeyim, İncinirsin... İltifat bana göre yalandan farksızdır. Bir insana sadece duymak istediği için içinden gelmeyen şeyler söylemek... re-state://background_color_rgb (255, 255, 255), font_color_rgb (51, 51, 51), justifyLeft, pre

0
    0 Yorumla
  • beyzoooxx61
    beyzoooxx61 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 23 , eic 87%
    +1 yıl

17 yaşında bir karizma kuzenim var boksör sevgilim onun gibi o kadar güzel etkili iltifat edemiyordu zaten ayrildik da. Ama kuzenim gerçekten ayağım dan çorabım dan parmaklarım dan bahsettiğin de çok güzel şeyler söylüyor.

0
    0 Yorumla
  • ceyrekasirlikgafil
    ceyrekasirlikgafil Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl

Erkek kısmına beklentini söylemelisin. Ama iltifatsizlik sevgisizlik değildir. Yine de kadin duymak ister. kadının yakıtıdir sözcükler. Bunu güzel bi üslupla anlat. bi de kendini de bi sorgula. Sürekli beklentide olmak dogru değil bence.

0
    0 Yorumla
  • KahveSacliHeRif
    KahveSacliHeRif Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 46%
    +1 yıl

bazı erkekler ıltıfat etmeyıp sevgılerını eylemsel dokerler... su seven adam ıltıfat eder kafasından bır cıkmalısınız... ayrıca daha senı tam cozememıste olabılır... bıraz cesaret vermeyı dene bakalım cılve yap ne karsılık verecek

0
    0 Yorumla
  • DreamGhosters
    DreamGhosters Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 98%
    +1 yıl

Edincede adamı basit görüyorsunuz, etmemek daha iyi

3
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

:) öyle demeyelim yine de

Yorumla
    • DreamGhosters
      DreamGhosters
      +1 yıl

Sizin evrende her şey bize gör ters işliyor, sizde yer çekimi yok gök çekimi var mesela 😂😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Valla bak bu çok doğru cidden ters işliyor sizde

Yorumla
    • DreamGhosters
      DreamGhosters
      +1 yıl

Sizde ters 😂 adam kızarsa adamı seviyorsunuz, adam severse adamı üzüyorsunuz 🤣 Ciddi ilişkilere bu yüzden son verdim.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Haklısın cidden

Yorumla
  • Illecebrous
    Illecebrous Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 100%
    +1 yıl

kadınlar sevgililerine, erkeğin kendilerine davranmalarını istedikleri gibi davranırlar.
    sonra erkeğin hak ettiği gib..

bilmem anlaabildim mi...

0
    0 Yorumla
  • HeartofFire
    HeartofFire Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.

Karşımızdaki insanın karakteristik özelliklerinden memnun değilsek ve çaba göstermiyorsa, en doğru karar ayrılmaktır zira kimsenin davranışlarını değiştiremeyiz..

0
    0 Yorumla
  • Benjamin542
    Benjamin542 Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 82%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.

Ayrılın diyen arkadaşlar var sevdiğinden bu yüzden ayrılmak kolay mı öyle ayrılık sizin için bambasit bir şey demek ki...

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet maalesef

Yorumla
    • Benjamin542
      Benjamin542
      +1 yıl

Hayır siz onlara bakmayın hele de seviyor iseniz kesinlikle bakmayın... Her insanın yapısı farklıdır belki sevdiğiniz de öyle...

Yorumla
  • angelaist
    angelaist Takip Et
    Xper 6 Yaş: 46 , eic 91%
    +1 yıl

Suyun, çiçeğin, bocegin bile güzel söze ihtiyaci var; hiçbir şeyin cimrisi ile birlikte olmayın. İki güzel sözü çok görenle ise hiç...

0
    0 Yorumla
  • TOKAREV
    TOKAREV Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 100%
    +1 yıl

Bu içten gelir. Bunu zorla yaptıramazsın. İki söz etmek zor geliyor ise bu sorun. Güzel sözden mahrum etmemek lazım. Zira ne para ister nede aş...

0
    0 Yorumla
  • Eros000
    Eros000 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 92%
    +1 yıl

İnsanın fikri ne ise zikri de odur derler erkek arkadaşın için yapılabilecek bir şey olduğunu sanmıyorum

0
    0 Yorumla
  • r_engarenkyollar
    r_engarenkyollar Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.

Birdaha böyle yaparsa Ağzının üstüne terlikle vur 😂 burada sevgilini şiddetle kınıyorum 😂 al işte kınadımmm 😂😂

0
    0 Yorumla
  • Kafkas01
    Kafkas01 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 90%
    +1 yıl

İçinden gelmeli yoksa öyle kabul et, olmuyorsa ve bu senin için büyük sorunsa dile getir

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kabul ettim ama ruhum okşansın biraz ya

Yorumla
    • Kafkas01
      Kafkas01
      +1 yıl

O zaman dile getir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Nasıl mesela

Yorumla
    • Kafkas01
      Kafkas01
      +1 yıl

Açıkça söyle

Yorumla
  • FakBadi48
    FakBadi48 Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 95%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

İltifat seviyorsan doğru yerde değilsin demektir

1
    0 Yorumla
  • whiteorchids
    whiteorchids Takip Et
    Xper 6 Yaş: 21 , eic 100%
    +1 yıl

direkt next de gerçekten den aşık adam ne kadar odu n olursa olsun odunluğu kalmaz

0
    0 Yorumla
  • renklervezevkler
    renklervezevkler Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22 , eic 98%
    +1 yıl

Odun erkek arkadasin varsa cozemezsin hep bi seyler eksik kalir

0
    2 Yorumla
    • renklervezevkler
      renklervezevkler
      +1 yıl

Sevdiğini baska sekilde belli etme çabasına da cok nadiren giriyosa gerçekten sevdigini hissetmeyebilirsin belki de öyledir bilmiyorum

Yorumla
    • renklervezevkler
      renklervezevkler
      +1 yıl

Ben böyle adamlara ıssız adam diyorum

Yorumla
  • sevdayadahil
    sevdayadahil Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

İstemem ya. Ağzından iki güzel söz çıkmayan erkekle işim olmazdı

0
    0 Yorumla
  • polover8
    polover8 Takip Et
    Bilge Yaş: 31
    +1 yıl

Ben de boş iltifat etmiyorum. Neyse o. Durust ve gerçek hislerimi söylerim hep. İltifat edecek bir durum görürsem ederim.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Valla iltifatı bol keseden atan benim gibi erkekler boşta dururken onları seçiyorsanız yapicak bişe yok

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Ben iltifat etmem dassak geçerim ama bı gün öyle bı iltifat ederim ki çok özgün olur, yalandan ozenmeden uzak içten ve sıcak

0
    0 Yorumla
  • Grininellitonu35
    Grininellitonu35 Takip Et
    Master Yaş: 41
    +1 yıl

Bak bu çok kötü yaa
    Kadın ruhundan anlamayan bir erkekle hayat geçmez

0
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet

Yorumla
    • Grininellitonu35
      Grininellitonu35
      +1 yıl

Bir insana ayrılık tavsiye etmek hiç hoş değil ama Maalesef gerçekler acı
      Senin ruhuna ve kalbine dokunmaya doyamayan erkekleri tercih etmelisin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yani evet öyle de sahtelikte olmasın

Yorumla
    • Grininellitonu35
      Grininellitonu35
      +1 yıl

E tabii ki Onu da sen analiz edeceksin insanları hemen güvenmeyeceksin Zaman geçtikçe insanlar gerçek yüzünü gösterir zaten sen de ona göre tedbirli davranacaksın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Haklısın

Yorumla
    • Grininellitonu35
      Grininellitonu35
      +1 yıl

👍👍

Yorumla
  • Mülayimabii
    Mülayimabii Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28
    +1 yıl

Sen ona sürekli iltifat et, onu öv, zamanla o da bende iltifat etmem gerekir diye düşünür. Üzüm üzüme baka baka kararır misali.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Mantıklı denerim

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Ben bu yüzden sevgilimi aldattım ve ayrıldım sonra da
    Ahahaha çok iyi oldu

0
    3 Yorumla
    • ShaunaVayne
      ShaunaVayne
      +1 yıl

bacım EVLADI SENİ GİT ONA BUNA VER HAYATINDA 1 KEZ OLSUN SEVİLMEYECEKSİN APTAL SENİ SONSUZA DEK ACI İÇİNDE ÖL AĞZI KOKUŞMUŞ bacım ÇOCUĞU SENİ JWOPRHGUJWORIHRWOIURWOIHUIRWĞPOWIRĞOPHIRKWOPHWTROPUJWR

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ap-tal bir ergenin ne dediği umrumda değil emin ol

Yorumla
    • EinsamerMann
      EinsamerMann
      +1 yıl

Aldatan kadın namussuzdur

Yorumla
  • JanJan_
    JanJan_ Takip Et
    Bilge Yaş: 39
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 719 cevap paylaştı.

Belkide senin anladigindan farklı iltifat ediyordur

1
    0 Yorumla
  • kpollyanna
    kpollyanna Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25
    +1 yıl

sen de ona iltifat etme normal arkadasınmıs gibi davran

0
    0 Yorumla
  • Maviigunlerr
    Maviigunlerr Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Ayrılarak çözebilirsiniz sadece.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yok artık :)

Yorumla
  • HayaldeGüzel
    HayaldeGüzel Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 95%
    +1 yıl

Böyle bir partnerim olsun istemezdim.

1
    0 Yorumla
  • Edameda06
    Edameda06 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 64%
    +1 yıl

Değiştiremezsin, odun gelir odun gider

1
    0 Yorumla
  • mecrunner
    mecrunner Takip Et
    Xper 5 Yaş: 47 , eic 94%
    +1 yıl

Hic zorlama, akışına bırak

0
    0 Yorumla
  • Atyaprakkelebek
    Atyaprakkelebek Takip Et
    Xper 6 Yaş: 46 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı.

sana yalan söylemesini istiyorsun?

0
    0 Yorumla
  • scorpiongirl429
    scorpiongirl429 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 67%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.

Yanakların var yanaklisin 😅

0
    0 Yorumla
  • agushstos13
    agushstos13 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 96%
    +1 yıl

Yüzüne vurarak kafasına kafasına

0
    0 Yorumla
  • everkeğii
    everkeğii Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 36%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.

Sen ona iltifat ediyor musun

0
    0 Yorumla
  • busegmss
    busegmss Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.

Bende de var ondan bir tane

0
    0 Yorumla
  • alfakadını_61
    alfakadını_61 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35 , eic 55%
    +1 yıl

Yol vererek…. Haydeee

0
    0 Yorumla
  • Utukk_aann
    Utukk_aann Takip Et
    Yoda Yaş: 44 , eic 88%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Belkide tavırlarıyla iltifat ediyordur

0
    0 Yorumla
  • MürdümKadife
    MürdümKadife Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 336 cevap paylaştı.

Baş edilmez salıver gitsin

0
    0 Yorumla
  • joeblack18
    joeblack18 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 43%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.

Üstüne düşme, fazla ilgilenme.

0
    0 Yorumla
  • AK__BEY__52
    AK__BEY__52 Takip Et
    Yoda Yaş: 48 , eic 96%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 898 cevap paylaştı.

Bırakacaksın başka çaresi yok

0
    0 Yorumla
  • Gzz00
    Gzz00 Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Ayrılarak kesinkes cozum

0
    0 Yorumla
  • özgürkahraman
    özgürkahraman Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 93%
    +1 yıl

Baş edilmez. Koyun tekmeyi gitsin

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Seni gerçekten seven kişi iltifat eder.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Baş edilmez. Koyun tekmeyi gitsin

0
    0 Yorumla
  • AlevliTosbaa
    AlevliTosbaa Takip Et
    Guru Yaş: 110 , eic 100%
    +1 yıl

Değiştirerek

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Nasıl işte

Yorumla
    • AlevliTosbaa
      AlevliTosbaa
      +1 yıl

Çocuğu değiştir abla çocuğu, iltifat etmiyorsa etmez, etsin diye uğraşırken iyice goka sarıyor o işler

Yorumla
  • Murattr3421
    Murattr3421 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33
    +1 yıl

Kendisinin dusunmesi lazim

0
    0 Yorumla
  • Güneşş1111111
    Güneşş1111111 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 26
    +1 yıl

iltifat ettiği birileri vardir mutlaka? sal gitsin

0
    0 Yorumla
  • Sadbut_true
    Sadbut_true Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Gözüne sok

0
    0 Yorumla
  • Scorpiowomen
    Scorpiowomen Takip Et
    Xper 5 Yaş: 48
    +1 yıl

Edilemez Şutla gitsin ,

0
    0 Yorumla
  • Lordseyfo
    Lordseyfo Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 91%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.

Umurdama

0
    0 Yorumla
  • Naisseme
    Naisseme Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 98%
    +1 yıl

Biz ettik de ne oldu

0
    0 Yorumla
  • atılgan55
    atılgan55 Takip Et
    Guru Yaş: 57 , eic 98%
    +1 yıl

O da senin sorunun

0
    0 Yorumla
  • Stabeckss
    Stabeckss Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 92%
    +1 yıl

söyle direk

0
    0 Yorumla
  • noluyoooyaaaaa
    noluyoooyaaaaa Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Edilemez

0
    0 Yorumla
  • benfavor
    benfavor Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 94%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Ayrılarak

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Seven sevdiğine iltifat eder

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

doğru dedin

0
    0 Yorumla
  • Kleopatranızzzz
    Kleopatranızzzz Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    +1 yıl

Yol ver gitsin

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (3)
Devamını Gör(48)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > İltifat cimrisi erkekle nasıl baş edilir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Alıngan erkekle nasıl baş edilir? 18 cevap verildi
Kendini Geri Çeken, İlgisi Azalan Erkeklere Nasıl Davranmalı? 12 cevap verildi
Şımarık bir erkege nasıl davranılmalı? 6 cevap verildi
Bir erkek nasıl küçük düşürülür? 11 cevap verildi
Aldatan erkek nasıl davranır? 37 cevap verildi
Bir erkeğin cimriliğini aşmak için ne yapmak lazım veya yüzüne söylenmeli mi? 6 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Japon balıkları için şelale filtre mi, pipo filtre mi daha iyi?
  • Bakımlı biri misin, en son ne bakımı yaptın?
  • Vücudunuzda bakım yapmayı en çok sevdiğiniz bölge neresidir?
  • Renkli bir karaktere mi sahipsiniz, yoksa daha olgun bir yapınız mı var?
  • Hangi ülkeyi ziyaret etmek istersin?
  • Hu huu Napiyosun, bugün saat kacta uyandin?
  • Numara verdiğinize pişman olduğunuz dönem oldu mu?
  • Siteden kiminle saatlerce sohbet edip kahvaltı yapmak istersiniz?
  • İçinizdeki baskın karakter hangisi: semt çocuğu mu, elit mi?
  • Aşkta Gözü Karamısın?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨