Erkek arkadaşım kavga edeceğimizi anladığı zaman telefonu tamamen kapatıyor beni engelliyor her yerden. Bende konuşarak çözmeye çalışıyorum “ A “ desem telefonu yüzüme kapatıyor geri arıyorum meşgule atıyor defalarca üst üste arıyorum kaçmasın konuşalım diye ısrarla meşgule atıyor bugün engelimi sabahtan akşama kadar kaldırmadı ulaşamadım hiçbir yerden niye engelledin dediğimde üst üste arıyorsun diyor 😡 ben konuşmak için arıyorum zaten kavga etmek için değil az önce küfürleri saydırdı sinir hastası ettin beni istemiyorum artık seni dedi ağlayarak kapattım ne geri aradı ne de yazdı
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Seninle beraber olmak istemiyor neden anlamak istiyorsun kendini ezdiriyorsun
Yarın buluşacaktık biz böyle olduk diye gelme istemiyorum bütün hevesimi alıp götürüyorsun dedi benim yüzümden mi böyle oldu
Neden ki böyle tepki verdi
En başta anlattığım gibi üst üste aramalarımdan dolayı rahatsız çünkü kavga etmemek için kaçıyor kaçınca o sorun çözülmüyor telefonda konuşurken yüzüme kapatması engellemesi bunlar çok kötü şeyler ben ona öyle yapmıyorum en son istemiyorum seni dedi ona rağmen bile aradım geri Tavrı hala aynıydı
Üstüne gitme o seni kaybettiği için uzulsun biliyorum bu zor durum ama sen adamın üstüne gittikçe daha çok gözünde kuculeceksin nolur kendine bunu yapma
Haklısın ben aramadan yazmadan duramıyorum ondan kaybettim hep küfür bile etse hakaret bile etse geri arıyorum ama sırf küs kalmayalım kırgın yatmayalım araya soğukluk zaman girmesin diye yaptım ben çırpındıkça o beni yok saydı bunları hak etmedim ben hala beni sinir hastası ettin çocuk çocuk hareketler diyor ben aksine ilişkimi toparlamak için debeleniyorum bitmesine gönlüm razı gelmediği için o çok kırdı beni neler neler dedi hep s***tir git diyor bir kere kal nereye gidiyorsun sen benimsin demedi 😢 gün içinde arıyorum ne var yine diye açıyor telefonu hata onda ama araya zaman soğukluk sokacak böyle daha mi iyi
Gereğinden fazla değer verince böyle oluyor... sen bunun için sukretsene ne hakla sana s*ktir git diyor eşin mi nişanlın mı bu adam kim kimse sana bunları soyleyemez hayatım başta zaten tepki gostermeliydin gerekirse aşkını içinde yaşa umarım bu laflarimdan sonra fikirlerin değişmiştir
Ne yapıcam peki ben arayıp yazmazsam oda yapmaz nereye kadar böyle gidecek araya iyice zaman soğukluk mu girsin nasıl olacak
Seni bir dovmedigi kalmış ne soğukluğu!!! Adam tepkisini ortaya koymuş düşünsene sen birini istemiyorsun o kişi koşuyor pesinden sürekli rahatsız olmaz mısın ben olurum şahsen bak şunu unutma senin için bu 1 ay kötü gecicek 1 ay boyunca arayıp sorma her ne kadar düşünsende bak erkekler şöyledir ilişki ilk bittiğinde mutlu olucaklarini sanir ama sonradan belki 1 yıl sonra kiymetini anlar ama sen bu adam sonradan isterse gitme sana değer vermiyor vermiyor...
Haklısın galiba ben bu zamana kadar ona ne istemiyorum dedim ne de böyle şeyler yaptım sinirle engellemiştim bir kere ama 1 saat içinde kaldırmıştım en son onun gibi saatlerce engelli tutmadım hiç üstelik bunları yapmasının tek nedeni üst üste aramamdı yazık çok yazık herkes ilişkisinde benim gibi kız arar mücadele veren pes etmeyen ilişkisi için varını yoğunu ortaya koyan aksine ben çabalayıp uğraştıkça o böyle yaptı ben bu ilişki için çok fedakarlık yaptım dedim sen hiçbir şey yapmadın dedim senin gözünde yapmadım evet dedi hala bunu diyor hiç yapmadı yapsa böyle mi olurduk canım
Galiba değil haklıyım bak pişman olacagin şeyler yapma arkadaşlarınla buluş bu aralar unutmak için sadece hatayı kendinde bulma ilişkiler bazen yürümez ve biter bu da bitmesi gereken bir ilişkiydi üstüne gitme sadece özgür oldun
Bu arada sana bir şey soylim mi bu erkeklerle c*nsel beraberlik yaşayınca sıkılınca birakiyorlar seninkinde umarım böyle bir şey yoktur
Var bizde de oldu cinsellik yarın buluşma sebebi de buydu tabi böyle olunca ona gerek kalmadı belki de olmayacak diye bile böyle tavır sergiledi bana davranışları çok kötü eziyor itiyor aşağılıyor hep ama söz konusu cinsellik oldu mu yarın gel buluşalım vs.. gitmicem bende bugün bana bunları yaptı ya gitmicem ondan de sinirli olabilir
Erkekler bazen mide bulandirici oluyor genelde cinsellik konuşan cinsel ilişki isteyen erkeklerden genelde uzak dururum sence bakirelik kavramı sandığım kadar önemli mi görüşlerini merak ettim çünkü benim konuştuğum bir erkek vardi çoğu kadınla ilişkisi oldu bana çekici geldigini söyledi sen diğer kızlar gibi değilsin sen farklısın ben o kızlarla sadece cinsel beraberliğim olur ben senin gibi bir kızla evlenirim sorsan da bakirelik benim için önemli değil der!!! erkeklerin çoğu böyle mi acaba
Ben birçok kes beraber oldum onunla o iş bitikten sonra bile kafayı direk telefona gömer ne ilgilenir ne bir şey söyler yarın da birlikte olmak için buluşacaktık bunlar oldu normal davranışları çok kötü saygısı sevgisi yok bana ama sekste iyi ne yapayım ben bunu asıl saygı sevgi olcak diğer türlü insan kullanılmış gibi hissediyor afedersin ağzıma sı*cacak beni üzüp ağlatacak ama ben onun her istediğine tamam dücem yok öyle dünya belki gitmedim onunla o işi yapmadım diye benden kötüsü olmayacak ama bu zamana kadar her dediğine tamam demekten kaybettim zaten hayır diyemediğim için
Seni cinsellik için kullanıyor sadece lütfen kendini daha fazla üzme o karaktersiz sevgilinle lütfen daha fazla olma
Bak şimdi gerçekten akillandin gerçeklerin farkına vardin canım benim o adam değişmez sana soylim seni seven sana saygı duyan biriyle ol sevgi ve saygı olmadan ilişki yürümez şimdi gerçekten bana doğrusunu soyle sevgilinle tekrar beraber olmak istiyor musun ya da onu tekrar arayacak mısın
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!