Neden beni engelledi? Pisman olacakmi?

Merhabalar, ben sosyal medya uzerinden biriyle gorusmeye basladim. Bu kisi bir senedir storylerime yaziyordu ve sonunda bana acildi ciddi biseyler dusundugunu belirtti. Tanisabiliriz dedim ve tanismaya basladik. Birbirimizi hic gormedik. O hemen beni gormek istiyodu, ama ben biraz daha zaman gecmesini istedim. Aradan iki hafta gecti ve nerdeyse her gun bulusmak istedigini bellirtti, ama sosyal medya uzerindende beni cok begendiginj, benimle 100% bir yola girecegini vs belirtti. 2 haftanin sonunda bi kac gun sonra bulusmaya karar verdik. Sonra cok soguk davranmaya basladi ve ne oldugunu sordum. Bana zaman istedigini ve beni biraz daha tanimak istedigini, bulusmamaya karar verdi. Bende zaman veremem cunku benim gozumde zaman kaybi dedim. Ozaman bitsin dedi. Neden sordum ve cevabi sosyal medya uzerinden cok konustuk, ben seni gormek istedim, cok uzun surdu istegim gitti dedi (2 hafta sure icin). Bende boyle oldugunu bilseydim hemen yanina gelirdim dedim, sonra kafasi karisti yarin konusalim kafam dolu dedi. Aradan bi kac saat gecti ve ben dusundum bencede biraz ara verelim belki birbirimizi ozleriz daha iyi olur bulusuruz vs. dedim. Hicbisey geri yazmadan beni heryerden engelledi. Sosyal medya + telefon. Kendisini diger numaramdan aramaya calistim almadi, yazdiklarima cevap vermedi ve hepsini engelledi. Sizce bisey soylemeden beni neden engelledi? Neden boyle davrandi? Sonradan pisman olur mu?8

Neden beni engelledi? Pisman olacakmi?