Bizim istediğimiz şekilde olmaz her şey ama seçim şansınız olsaydı nasıl birine aşık olmayı isterdiniz?

Bizim istediğimiz şekilde olmaz her şey ama seçim şansınız olsaydı nasıl birine aşık olmayı isterdiniz?

Karşılıklı ilişki bu yüzden iyi. Ben sevgi saygı huzur ilgi dürüstlük güven kısacası maneviyat konusunda aklına gelebilecek herşeyi yaşatırım onun da karşılık olarak kıymet bilip değer göstermesini bir ömür boyu anlaşıp çoğu zorluklarda anlayışlı olup maddi olarak durumu varsa destek olabiliyosa olmasını, manevi olarakta gösterdiğim ilginin karşılığında onun da sevgi ilgi göstermesini isterdim yani benim yanımda süs gibi durmayacak benim manevi olarak hayatım olacak sevecek el üstünde tutacak asla ilgisiz sevgisiz olmayacağız birbirimize asla sıkılmayacağız ufak sudan sebepten tartışmalar olursa kafa kafaya verip sorunları çözeceğiz birbirimize karşı saygılı mantıklı olacağız inatçı olmayacağız illa benim dediğim olsun olmayacak ortak noktada karar vereceğiz mantıklı olan neyse onu yapacağız.
Aslında seçim şansına sahibiz. Birbirimizi bunun için tanıyoruz. Asla rastgele biriyle uzun ve sağlıklı, eşit ve dengeli ilişkiler kuramayız. Bu yüzden bu seçim doğrusu ömür boyu sürer. Çünkü hem sen hemde karşında ki insan zamanla senin değer ve ilişki beklentine zarar verici olmaya baslayabilir. Bu nedenle bu seçimimiz evli dahi olsak son kararımız asla değildir. Her şey hayat boyu sürekli değişir ve şekillenir. Bizler de kendi değer ve isteklerimize uygun olan insanı sürekli seçeriz. Her gün bir kez daha iyi ki seninleyim dediğin insani seçmek dileğimle.
Ben, karşısında insana ilgili, duyarlı davranmayi seven, ona ayırdığım zaman kadar banada zamanını ayırmak isteyen, benimle konuşan, onu dinlediğim ve önemsediğim kadar beni de dinleyen ve önemseyen, kesinlikle iltifat edebilen, onu beğendiğim, kabullendiğim ve sevmekten hoşlandığım kadar beni de seven, sevgisini gösterebilen ve beni kabul eden; yanında korku ve çekincelerim olmadığı, birbirimizin sınır ve görüşlerine saygı ve sevgi duyduğumuz, birbirimizi desteklemekten, birbirimizle ortaklıklar ve bağlar kurmaktan karşılıklı keyif ve zevk aldığımız, birbirimize bir şeyler öğretmeyi ve kazandırmayı sevdigimiz, sakin, duygusal değeri olan, sevgi ve güvene dayalı bir dostluk, aşk ve arkadaşlığın beraber yaşandığı insanı bir ömür tanımayı ve hayatının her anına eşlik etmeyi isterdim. Yani bu değerleri yaşamak ve yaşatmak isteyen varsa biri hiç düşünmesin, arkadaşım olsun bence. Birbirimizin hislerine değer verdiğimiz, duygularımiza karşılık bulduğumuz ilişki ve iletişim benim için çok kıymetli. Aidiyet hissetmeyi seviyorum ve bu beni mutlu ediyor. Dogru insanı seçmek ise her gün bize kalmış.
Ben baskın. sert ve ilişkiyi yönetebilen bir kızı sevmek isterdim. yani mesela benim gibi kalbi kırık sevilmemiş ya da yalnız birini sevmek isterdim böylelikle ikimiz de birbirimizin yarasını sarabilir birbirimizi iyileştirebilirdik. yani aslında bana çok benzeyen birini severdim karakter ve düşünce yapısı olarak. aynı zamanda komik ve eğlenceli de olmalı yerine göre. birbirimiz ile çok iyi anlaşabilmeliyiz. :) ama tabi ki de herkesin kriteri farklıdır Karşı cinste içtenlik ve dürüstlük arayışı yaygındır. Bir kişinin doğal ve açık bir şekilde kendini ifade etmesi ve dürüst davranması, güven duygusunu artırabilir. Karşı cinste anlayışlı ve empatik olma yeteneği, duygusal bir bağ kurmayı kolaylaştırır. Kendini anlaşılmış ve desteklenmiş hissetmek, bir ilişkide önemli bir faktördür. Güvenilir bir partner, duygusal bağın sağlam temeller üzerine inşa edilmesini sağlar. Karşı cinste güvenilirlik ve tutarlılık arayışı yaygındır.
Eğer seçim şansım olsaydı ki bu hayatta olmaz ama tanıdık kıyağı olarak aldım😇 beni sevsin, her boş anında yazsın, arasın, ilgilensin, bana değerli olduğumu hissettirsin, sevgisini tüm zerremde hissedeyim, sadık olsun, doğruyu söylesin daima ve son olarak Göztepeli olursa tamamdır. 💛❤️Çok mu istedim 😂😂
Sanki biraz fazla olmuş gibi 🤣
Bende sana güvenmiştim😂😂 e hani istediğimiz oluyordu 😂😂
Doğru diyosun evrene gönderelim mesajı belki olur 🤣
Aman aman benim isteğim yok zaten artık küstük bu işlere zaten bu özelliklere sahip kimse de yok 😂😂 artık tek aşk var yeter bana o biliyorsun onu da 😂😂
💛❤️
Az kaldı az 😂😂❤️💛
Cevap
21Cevap
Merhaba,
Edepli, ahlaklı, namuslu, sadık, vefakâr, fedakâr, kanaatkâr, çocukları seven, aklı fikri ya da önceliği cinsellik olmayan, para göz olmayan, tip fizik önceliği olmayan, beni ben olduğum için sevebilecek, saygılı, buram buram güven kokan, merhametli, hoşgörülü, şefkatli bir eş isterim ama bunlardan bir kaç tanesi de yeterli! 😅
Aç gözlü değilim yani, olduğu kadarı da olur, insan olsun, art niyetli olmasın, anlayışlı olsun! 😅
İyi bir karaktere sahip olsun ve güvenelim yeter
Evet öyle yani kısacası o da yüzde yüz güven mümkün müdür ne kadarı yeter sana
Yüzde yüz güven kendime bile duymuyorum çok zor ama en azından arkamı korkmadan dönebileym aklım kalmasın yeter
Bence de zor yani imkansıza yakın ben bir tek Rabbime bir de kendime yüzde yüz güvenirim😅
Olur inşaAllah mi desem ya da bir insanın güvenilir olduğunu nasıl anlarız mı desem 😅
Anlamak çok zor maalesef insanlar çok iyi rol yapabiliyorlar ve ister istemez inanıyorsun
Kesinlikle katılıyorum insanlar oscarlık oyuncu ama ya olmasalardı nasıl anlardın mesela 😅ne gibi şeyler güven verir
Yalanını yakalamıyorsam ki yalan radarım vardır benim. Ortada bir yalan varsa hissediyorum hemen. Her dk her sn telefonumu açabiliyorsa şifresi yoksa ya da biliyorsam bence birazcık güvenilirdir 😂
Benimle aynı enerjide olması çok önemli. Ben dik başlı insan severim benim olmadığım yerlerde beni savunur en azından arkamdan konuşturmaz. Ah canım karım benim nerdesin sjdjd
Karısııı gel buraya djjdjd
Kocasının bir tanesi çat çat çat ajsjd
Düşman çatlatırlar çat çat jsjddn
Öyle bir karım olsa çatlatırım valla iki manyak harika olurduk 😂😂
Senin kadar manyağını yakalarsan hiç kaçırma zaten hdhdd
İlk buluşma nikah dairesi olmalı ajsjd
Bulduğunda haber ver tacını ben alcam 🤣
Arkamdan gel takip et kaybolma bir de seni aramıyım ajsjd
Takip ediyom merak etme bulurum seni 🤣
Arar bulursun izimii
Bilirim zır delisin sennn
🤣🤣🤣 Deli deliyi nerde olsa bulur
Bence de buluruz 😂
Tarifsiz sevgilerden yanayım. Akışında ve olurunda rastlaşmaları severim 😎
Artık tek bir kriterim var paracı olmasın yeterli… ama çok şey istiyoruz paraya tapıyorsunuz resmen
Genellemeyelim
He tamam hepimiz de öyleyiz
Seçici diilim bergüzar korel eda Taşpınar arasında kaldım.
Başka seçenek yok mu ya 😆
Bergüzar daha güzel 👍
Evet ikiside hoş 🌸
Modern , ince ruhlu , anlayışlı ve agrasif olmayan fakat sınırları ve çizgileri olan , sadık , enerjik ve elalem ne der demeden yaşıyan ailesiyle de kişisel problemi olmayan , ilişkisinden çok karşısındaki insana değer verdiği için fedakarlık yapan biri ile
Samimi, içten içi dışı bir , sevgi , saygı aşk cimrisi olmayan , merhametli, düşünceli birini sevmek isterdim
Duygusuz, bencil ve kendini sevmeyen birisi ile.
Böyle birini mi sevmek istiyosun?
Yorumunu okuyup şok olmamla aynı puan olabilir 😆
Tarif etsen edersin de önemli olan kalp çarpıntısı heyecan oluyor mu ona bak sen
çocuk ruhlu, huzur veren, güvenilir, temiz, sevecen.
Sipariş usulü olmuyor bu işler ama uyumlu olacağım bir insan olmalı kesinlikle..
Samimi, içten, dürüst, ilgili, güvenilir olması en önemlisi. Bu devirde zor
Bana, kararlarıma ve aileme saygı göstericek birisi.
Yok öyle birisi ben bu gezegenden ilk fırsatta gideceğim
Nereye gidersem gideyim hep benimle gelecek kadar sadık bi kız isterdim.
Ne istediğnii bilen net olan kararlarını kendi verebilen adam gibi adamla
Anlayışlı, karşımdaki kişinin sırf kendi düşüncesini söylemek yerine benim düşüncem yanlış da olsa bana dobra olmayanı... örnek ben yakışıklı değilsem bile bunu içinde tutup bana söylememesi gibi.
Yerine göre komik yerine göre ciddi. Cesur, sadık, güzel ahlaklı, ilgili... Sen konuyu biliyorsun Allah'ım😂😂
Hadi inşallah😆😆
Gülüşünü her gördüğümde tamam , bu kadar yaşadığım yeter diyebileceğim birini
benim gibi birisi olsun yeterli iyi ya da kötü diyemem :))
şu an çok sevdiğim biri var zaten ama ona ulaşmak bile çok zor. maalesef çıkma teklifi edecek kadar bile yanına gidemiyorum.. Ben sadece benim teklifimi kabul edip benimle olabilecek birini sevmek isterdim.
Net ve duruşu olan biri olmalı, kendine yapılmasını istemediğini karşı tarafa yapmamalı.
Size özelden yazdım ama yazmadinız anlamadim sapik vs mi sanıyorsunuz mesajınızı bekledim
şuanki sevgilim gibi kesinlikle o benim için yaratılmış
Kafa dengi, uyumlu birini.
Eski sevgilim gibi birini sevmek isterim
beni asla aldatmayacagına emın olmak
Benim gibi manyak olsun yeter.
Benimki yalandan sevmektir
Kendim gibi biri
İçimden kimseyi sevmek gelmiyor
Canımı sıkmayacak birine 🤣
Bitten dizisinde ki clay karakterinde ki birini
Derin duygulara sahip Cilveli bir kadını
Sadık hoşgörülü merhametli