- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılMükemmel bir soru olmuş bunu düşünmüştüm biliyor musun😂Hemen aşağı maddeler halinde yazıyorum nfjcjfjf Ebruli klavyesini konuşturacak şimdi iyi bak🤣🤣🤣🤣
- İlk önce kesinlikle sakin olmalı dingin olmalı çok önemli çünkü hiperaktif birisiyle yapamayacağını ben çok iyi anladım sakin olmalı
- Öyle aşırı zeki bir insan değilim mükemmel zekaya sahip birisini de beklemiyorum ama karşıdaki kişi zeka yapısı olarak bana denk olmalı yani espri kaldırabilecek bir yapıya sahip olmalı birlikte dalga geçebilmeliyiz birbirimizle espri yapabilmeniz birbirimiz birlikte aynı şeyleri üzüle bilmeliyiz kısacası ben bir şeyi anlattığım zaman içinde hani ben daha lafımı bitirmeden beni anlayabilmeli
- Üçüncü olarak böyle sıcakkanlı olsun ya çevresine böyle pozitif enerjisi açacak bir yapıya sahip olsun aşırı derecede güleç komik aslında böyle mükemmel espiriler yapmayan ama yine de böyle konuştuğun zaman kahkaha attıracak bir erkek olsun
- Daha sonrasında mükemmel bir sadakat tabii ki beklemiyorum hiç kimseden beklemiyorum bunu böyle büyük yükleye ben ama yine de yani birlikte olduğumuz süre boyunca benden başkasıyla konuşmasın
- Sonra cinsel istek olarak kesinlikle bana denk olmalı ne benden alçak zaten benden yüksek olamaz ama benden alçak olmamalı jdjdjd böyle şeyleri duşta sevmeli jddjjd
- Hayvansever birisi olması lazım kesinlikle hayvan sevmeyen İnsan sevemez ben hep bunu biliyorum bunu söylüyorum
- Mükemmel bir vücut asla beklemiyorum zaten önemli değil ama aşırı derecede bakımsız olmasın yani en azından hijyene önem versin
Kafamdaki profili tam olarak anlattım bence vücut ölçüleri de veriyim djdjjdBoyu tam olarak bir 82 ya da bir 83 olmalı kilo olarak 85 ya da 86 olarak gayet idealdir daha sonrasında omuzları geniş olmalı esmer olmalı😂 böyle hafif köfte dudaklı olmalı ama çok belirgin değil hafif burnu çok böyle güzel olmalı okka gibi suratı ufak olmalı elleri çok güzel olmalı neyse geliyor gelmekte olan ben gidiyorum önüme ayıcık atın djjdjd🧸🧸🧸🧸😂
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılKendim gibi biri olabilir.. Benim kadar deli dolu ama bir o kadar derin.. İnsanlara sadece sanmalarını istedikleri gösteren.. Aşırı duygusal olmayan, mantıklı eylemlerde bulunabilen.. Hayatı fazla ciddiye almayan.. Problemleri çözmeye odaklı ve kasıntı olmayan biri olabilir.. Yerine göre, dozunda, zamanı doğru kullanarak, doğru insanlarla muhatap olmalı.. Eğlenmeyi ve hayattan zevk almasını bilmeli, güçlü olmalı, acıya dayanıklı olmalı, ilk darbede sinmemeli.. Kendini ve etrafında gelişen olayları idare edebilmeli.. Cesur olmalı.. Bana arsız olabilmeli.. Keyifli geceler..
45 Yorumla- +1 yıl
Ne muhteşem bir tanım olmuş
- +1 yıl
Teşekkür ederim.. 💕🙏
- +1 yıl
💛
- +1 yıl
Teşekkür ederim bebek 💕💕🍻
- +1 yıl
Rica ederim ♡
Bağımlı değil bağlı olmayı başarabilen, bana kendime ait alanlar tanıyan, lüzumsuz seviyede kıskançlıkları olmayan, anlamak için dinleyen, hassas davranan, tam anlamıyla güven veren, sözleriyle değil eylemleriyle kendini gösteren, olgun düşünceli ve pamuk kalpli birini sevmek isterim 🦋
26 Yorumla- +1 yıl
Muhteşem 🦋
- +1 yıl
Tam 3 sene böyle bir adamla aşk yaşadım, yani mümkünatı var sayısı az olsa da
- +1 yıl
🙏🌸
+1 yılHemen yazayım.. müzik, edebiyat, felsefe ve sinemayla alakası. izlediği filmin, okuduğu kitabın, metnin veya dinlediği şarkının felsefesi üzerine, ona geçirdikleri, ona düşündürdükleri üzerine kendisiyle konuşabilmek.. başta aşağılık kompleksi olmak üzere mümkün olan her çeşit kompleksten arınmış, ergenliği ergenlikte bırakabilmiş, bir şeyleri aşabilmiş sağlam bir kafa yapısı... Ailevi, kültürel altyapısının ve kendi kendisini getirebildiği, konumladığı noktanın hayata ve ilişkilere bakış açısını maddi eksenlerden çıkarabilmiş olması... Duygu odaklı, onurlu, insani bir hayat görüşü... İnancından, inançsızlığından, görüşlerinden, hislerinden bağımsız olarak hiçbir konuda sabit fikirli, sığ ve bağnaz olmaması... En uzak fikirlerini dahi bana benimsetebilecek bir çap ve ona en uzak zevklerimden dahi benimle beraber zevk alabilecek bir benimseyiş... Kendi tenine ait bağımlılık yapabilme potansiyelli nevi şahsına münhasır bir koku... Bakışları. sadece bakarak ifade edebildikleri, hissettirdikleri... Gülüşleri. sadece gülerek insana bir ömür sırf onu güldürmek istemek gibi bir kariyer hedefi koydurabilmesi... Ağlayışları. ağlamasına asla dayanılamayacak kadar içten ağlaması ve de ağlamanıza asla dayanamayıp sizinle beraber ağlaması..
Fakat asıl soru böyle birisi neden beni sevsin? İşte buna cevap bulamıyorum.20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
70Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılEğlenceli, zeki, seksi, tutkulu, pozitif, enerjik, esprili, hayat dolu, huzur kokulu, kahve dokulu ve üç harfli hadi bil bakalım 😋🤣
14 Yorumla- +1 yıl
Asel 😄
- +1 yıl
O sevginin dişi meyvesi ve üç harfli değil başka 😋
- +1 yıl
Ase' l
- +1 yıl
Az kaldı kulağıma fısılda
- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
u +1 yılSevdik sevdalandik oldu bitti ve geçti artık 😊
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 42,8b cevap paylaştı.
+1 yılSelam gadası 🙃
Dimi değerlere, toplum değerlerimize, ailesine, vatanına saygısı sevgisi olan birisini sevmek isterim.10 Yorumla
+1 yılAnaç ruhlu, dışarıya işi olmayan, sadık, uysal, şafkatli, sevgi dolu, fedakar, açgözlülükten ve bencillikten uzak, başkalarını kendinden önce düşünen, dürüst, ahlaklı, sabırlı, nerede ne yapılır bilen yaşına göre olgun karakterli, benden öncesi ve sonrası olmayan sadece benim olan aklı, gözü, kalbi, bedeni benden başkasını görmeyen, akıllı ve aklı başında tertemiz bir insan evladı. Sadece sevgili değil, eş, hayat arkadaşı ruh eşi çocuklarımın annesi olabilecek biri (birde tercih hakkım varsa itaatkar karakter zira kendim dominantım ve iki dominant ebeveynle büyüdükten sonra artık sabrım kalmadı hayatı birlikte geöireceksek uyumlu olmak istiyorum)
10 Yorumla
+1 yılHayatımıza her giren insanı seçimlerimiz doğrultusunda almıyoruz, random gelişiyor. O yüzden her ne kadar hayallerimizdeki insanı tasvir etmeye çalışsak da tam olarak aynı kişiyle birlikte olamaacağız. Şöyle bir durum var, insan sevdiğinde hiç olmadığı kişilerle birlikte olabiliyor. Mesela mühendislik okuyan bir insanla konuşacak neyim olabilir ki, hiç ilgim olmayan bir alanı okuyor diye düşünmüştüm. Bazen önyargılı yaklaşımınız sizi çok şaşırtabilir. Hiçbir zaman "asla" böyle bir inanla birlikte olmam demeyin. Ek olarak demiştim ki, asla sinirli bir insanla olamam, ben zaten sinirliyim, beni çekmesi lazım diye düşünüyordum. Söylediğim her şeyin aksini yaptım, sırf sevdiğim için...
Lütfen önyargılı olmayın, insanları önce tanıyın ve arkadaşlık kurun. En iyi arkadaşınızla hayatınızı geçirmek bence en güzel şey. 785456 sayacağım özellikteki bir insan yerine, bana arkadaşlık, dostluk, annelik, babalık, kardeşlik yapabilecek bir insanı isterim..10 Yorumla
+1 yılBeni değerli hissettiren birini, her zaman değer veren birini sevmek isterim. Konuşurken dalga geçildiğini, baştan savar gibi konuşulduğunu hissettiğim zaman istemsiz soğuyorum, konuşasım gelmiyor. Sevdim mi çok severim ama değer görmediğim biriyle de yola devam etmem.
40 Yorumla
+1 yılSevince sanki bu dünyadaki tek kadın benmişim hissini veren ve de bana kendimi değerli hissettiren birini sevmek isterdim. O varsa bana bişey olmaz dugusunu yaşayıp, ne yaşarsam yaşayayım başımı omzuna koyduğumda her derdimi unuttuğum huzur ve de güven kokan bir Adamın sevdiği kişi olmak isterdim.
31 Yorumla
+1 yılVerdiği sözlerde duran, dürüst, saygılı, kibar empati yapmayı bilen, güleryüzlü, espritüel (suyunu çıkarmadan), okuyup araştırmayı seven, değer verdiğini hissettiğim, çıkarcı olmayan, uçkur düşkünü olmayan biri olmalı.
Görsel olarak 1.80 ve üzeri olmalı. Çünkü uzunum. Bir de fit bir vücudu olursa tamamdır.10 Yorumla
+1 yılÇok özel biri olur kolay kolay öyle yüreğimi titretecek biri olmaz benim empati yapan anlayışlı kendi gibi seven birini sevmek isterdim.
10 YorumlaFiziksel; sportif, kendisine bakan, ama doğal olan, milletin dönüp dönüp baktığı cinsten nfnfnf
Duygusal; ağlamasın yahuu öff, güleç, konuşkan, aktif ve/veya hiperaktif, trip atmayan, hayvan seven, vicdanlı, yalanlardan hoşlanmayan14 Yorumla- +1 yıl
Resmen beni tarif etmiş şair 😄
- +1 yıl
Ayol diye bitmiyeydi iyiydi 😄
+1 yılBen bir daha kimseyi sevmek istemem. Sanırım sevgi haklarımı kullandım ve içimden sevmek gelmiyor. İtlik serserilik peşindeyim bundan sonra. 😃
118 Yorumla- +1 yıl
Sen öyle san o hak hiç bitmiyor
- +1 yıl
Bir kedi alırım, bir de ceket. Yuvarlanır gideriz. Aşk ve diyet bana göre olmayan şeylermiş. Ben çok iyi anladım bunu valla
- +1 yıl
Diyeti bırakma bari sağlığın için ama 🙁
- +1 yıl
Güzel olan şeyler neden hep sağlıksız ki
- +1 yıl
Çünkü biri seni sınıyor nefsinle
- +1 yıl
Aşarız bunu da aşarız. Yaza fimfit olur taş çatlatırız hahah
- +1 yıl
Elin değmişken kasta yap Faruk 😄
- +1 yıl
Ece kasta'yı bir umut belki pasta yap demek istenmiştir ama yanlış yazmıştır diye düşündüm ama gerçeği 2 dakika sonra anladım. Düşün yani o kadar açım. 😂
- +1 yıl
😂.. şaka yapiyorum bende zaten, aslında fiziğin gayet iyi ama işte sağlık sorunu için dedim biliyorsun 🍰☕)
- +1 yıl
Kara ciğeri komple aldıysam mı acaba 😂
- +1 yıl
Aldıyyma sonra diğer organlar yokluğunu farkedip isyan çıkarabilir 😄
- +1 yıl
Aldıyma fayuk Aldıyma 😂😂 çıkarsınlar isyanı da ben fr devri devranlarını söndürürüm 😂😂
- +1 yıl
Faruk git birşeyler ye Allah aşkına açken organlarına bile kafa tutuyorsun 😂
- +1 yıl
O zaman gidiyim negro yiyim ben 😃
- +1 yıl
Tamam 15 tane bana ver 3 tanesi de senin🌚 afiyet olsun
- +1 yıl
Tamam olur varım 15 tanesi benim 3 tanesi senin 👀
- +1 yıl
Hayır 15 tanesi ECENİN , 3 tanesi Faruğun. Seni ablanlara söylerim bak
- +1 yıl
Tamam 15 tanesi senin kabul ediyorum 😅
Uzaktan baktım bir taş yanına gittim 2el 2 ayak birde baş.. kısaca nefes alsın yeter :D
14 Yorumla- +1 yıl
Sende mi nefes alsıncılardan oldun 😮
- +1 yıl
İşte bende ondan şaşırdımdı
- +1 yıl
soruya cevap vermenin manası yoktu çünkü sevmiştim kelimelerle pek aram yoktu kendimi ifade edemedim.. bizde zamanın kurbanı olup geçmişte kalan biriyiz.. sevdiğimiz insana saygı duyup kalbimizde anılarımızda sevmeye devam ederiz belki kelimelerle tarif edemedik ama ufak bir tebessümü kalbimizin deli gibi atmasını sağladı sadece ufak bir gülümsemesi bile yeterdi.. işte böyle birini sevdik.. Güneşe çok yakın olan çoban yıldızı gibi
+1 yılolgun
ağırbaşlı
deli
ayaklarımı yerden kesecek
dürüst sadık anlayışlı
merhametli
tutkulu
Bana kıyamayan biri beni sevsin ben onu zaten severim dedim, sevdi 😍20 YorumlaDürüst, ince düşünceli, anlayışlı, merhametli, sadık, saygılı, sıfır egoya sahip birini sevmek isterim.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 546 cevap paylaştı.
+1 yılYeterince zeki, kendini geliştirmiş, olgun fikirleri olan, gereksiz kıskançlıkları olmayan ve gülümseyince insanın içini ısıtan birisi. Bi de gamze olsun bari..
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılValla ben dengeli bir insanım. Mantik ağırlıklı duygusal birisiyim. Onun da tam tersi duygu ağırlıklı mantıklı biri olması hoşuma gider. Bir de karşılıklı ilgi olabilir ya. Ve sadakat çokomelli
10 Yorumla Tam olarak bunun gibi olan kadına düşüyorum ben
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle kadın olmalı, nefes almalı, saçı uzun olmalı, asla şımarık olmamalı. 😃😃
Kriterler önemli ama insan sevmeye karar veremez ki. Bir bakarsın aşıksın.10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılKafa yapisi olarak mukemmel uyum icinde olacagim hani tam benim kadin halim diyecegim biri olmasi lazim ki mutlu olacagim seyleri bana yapsin ben ona yapayim
10 Yorumla
+1 yılUzun uzun anlatırdım da neyse geçtim hepsini. beni gerçekten ben olduğum için her halimle seven birini sevmek isterdim.
20 YorumlaBana her konuda ayak uyduran, fiziksel olarakta tam bilemem aşk bu her şeye konar mdkskdpsldld. Dürüst, üslubu güzel olan vs...
20 Yorumla
+1 yılDürüst akıllı uyanık kendi ayakları üzerinde duran merhametli pozitif sevgi dolu biri ve bana saygı duyan ilgili olan
20 Yorumlaİlk öncelikle beni kazanmalı, ki bu kolay bir şey değil! Karşılıklı saygı sevgi güven yeterlidir aslında
20 Yorumla
+1 yılBalıkesir'de deprem olmuş. İyi misin?
00 YorumlaHiçbir koşulda beni bırakmayan en umutsuz zamanlar da bile elimi bırakmayan "bir yolunu buluruz diyebilen"
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİyi, anlayışlı, merhametli, saygılı, kafa dengi, güvenilir, sadakatli, sevgi ve aşk duygularını bana karşı içeren biri ama Türk kadınının istediği gibi yakışıklı, esmer, geniş omuzlu ve en az 1.80-1.85 olmadığım için; ölene kadar evde kaldım.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılGüven veren, düşünceli, bencil ve egoist olmayan, aşka ve sevgiye değer veren, güler yüzlü, sıcak kanlı, iletişimi güçlü, kendisine her anlamla bakan değer veren bir sevgilim olsun isterim🙏😊
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bencil olmayan kendine saygısı olan zekasını kullanabilen vicdani duygulara sahip olan biri olmalı gerisini ben ona enjekte ederim 😁😁
10 YorumlaSevgi, saygı, sadakat, fedakarlık, güven duygusu oluşturabilecek merhamet duygusu olan ve hayvanları seven birisini isterim.
10 Yorumla
+1 yılKimseyi sevemem çünkü dengime uygun insan bulmak zor bulunca düşünürüz 😂
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılBunu kendimiz seçebilseydik, beni seven birini sevebilmek isterdim.
20 Yorumla Zeki, anlayışlı, güzel ve uyum sağlayacağım birini.
20 YorumlaMümkünse anlayışlı olsun, sevmesini bilsin, karakteri düzgün olsun insan olsun 🥺🥺
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 526 cevap paylaştı.
+1 yılYüzünde maskesi olmasın kendi olsun yeter ben onu bulurum
10 Yorumla En iyisi sevmemk arkadaşlara takılmak gezmek eğlenmek bana daha keyif veriyor?
10 Yorumla
+1 yılKimseyi sevmek istemem aşka inanmıyorum partner dost olmak daha iyi
10 YorumlaKapalı dindar Dürüst merhamet ve vicdan sahibi anlayışlı bir bayan olsun isterdim.🥲
11 Yorumla
+1 yılBeni ilk önce sevsin, ben bakarım nasıl sevdiğime..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBu saatten sonra sadece kendimi sevmeyi tercih ediyorum.
10 Yorumla
+1 yılBen gibi dürüst ben gibi saygılı ben gibi merhametli biriyle
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 993 cevap paylaştı.
+1 yılBeyaz tenli, akıllı, eğlenceli, pozitif, enerjik, sadık, dürüst
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı.
+1 yılanlayışli, emlati kurabilen, kibar, güzel konuşan güzel düşünen duygusal yanları fazla olan
10 Yorumla
+1 yılKadın gibi kadın olmalı. İçinden erkek fatma çıkmamalı, duygusuz bir odun olmamalı.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Bakımlı, temiz, kişilikli, kültürlü ve duygusal bir hanım efendi derim.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 309 cevap paylaştı.
+1 yılBana duygusal olarak sonuna kadar sadık fakat kendini teşhir etmeyi seven cesur giyinen cuckold ruhlu biri olmalı
00 Yorumla
+1 yılBeyan pürüzsüz bir ten fiziği iyi olan ve sempatik biri olmalı
10 Yorumla
+1 yılSevecen sıcak kanlı ve sadık olan birini sevmek isterim. Umarım soruna cevap olarak doğrudur 😊
10 Yorumla
+1 yılHuy olarak benim gibi birini sadece ben sinirli biriyim o sinirini bastirabilen biri olursa sıkıntı olmaz aksi takdirde birbirimizi bir kaşık suda boğabiliriz bdjdnjsks
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaygılı, dürüst, merhametli, anlayışlı, sakin, yardımsever
10 YorumlaZaten seviyorum ki bana çok sadık her zaman yanimda desteğini asla çekmeyen ve koşulsuz seven onun yanında güvende oldugumu hissettiriyor bazılarına göre saçma bana göre bunun adı aşk
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSadık diyecemde aldatmayan kadın bulmak çölde su bulmaktan zor
10 Yorumla
+1 yılKriterlerim vardı ;Sarışın mavi göz orta boy felan baktım onlar bana bakmıyor bende değiştirdim kriterlerimi, şu an siyahi balık etli dişleri beyaz bana ingilizce öğretebilecek biri istiyorum😂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 344 cevap paylaştı.
+1 yılAnlayışlı, sabırlı, ne istediğini bilen ve herşeyi sevdiğiyle yaşamasını bilen
10 Yorumla Asla tam olarak istediğimi birini bulamayacağız.. Önemli olan, farklılıklarla birlikte yaşayabilmek bebişler
20 Yorumla
+1 yılHaddini bilen güvenilir durust namuslu saygılı sevgili ahlaklı verilen değerin kıymetin nankörü olmayan aldatmayan gizlisi saklısi olmayan birini
10 YorumlaMütevazı, güler yüzlü, sıcakkanlı ama herkese değil bana özel başkalarına karşı mesafeli olmalı öyle vıc vıc olmamalı, dürüst ve sadık
10 Yorumla
+1 yılAnlayışlı saygılı merhametli tabi bir de bilmek lazım biz ne verebileceğiz
21 YorumlaEğlenceli dürüst saygılı merhametli en önemlisi anlayışlı 😉
20 Yorumla
+1 yılGerçekten sevmeyi bilen biri sevilmek istiyorum artık
10 Yorumla
+1 yılaklımızın istediğini sevmeyiz kalbimizin sevdiğine düşeriz nasibimi severim her kimse
10 Yorumla- Devamını Gör (46)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat