Teşekkür ederim @KızlarSoruyor @Esra_bayram
Sevgiliniz olduğunu söyler misiniz?
Teşekkür ederim @KızlarSoruyor @Esra_bayram

Ben genelde öyle ikide bir de böyle ilişki ya da sevgili değiştiren insanlardan değilim daha doğrusu aşk konusunda çok şansım da yok ama böyle ciddi bir şey olmadıkça her insanı da sevgilim diye söylemeyi tanıştırmayı doğru bulmuyorum çünkü İyi bakan insanlar var haset fesat olan insanlar var.
#AɴᴋᴀʀᴀBᴇʏᴇғᴇɴᴅɪꜱɪ
#Sevgilinvarmi
22 Temmuz, 2023 Cumartesi 20.17
Bende öyle düşünüyorum ciddi değilsek (ki ciddi ilişki yapmama taraftarıyım) ailemle sevgilimi tanıştırmam.
Ama yüksek olasılıkla ciddiysek herkese söyleme taraftarıyım hatta instagram da birlikte en az bir tane fotomuz olsun ki başka biri yürürse bilmiyordum demesin.
Hayır söylemem. Tabiri caiz ise benim uçağın tekerleri piste iner inmez az mesafe karada gidip motorları kapatmadan tekrar havalanıyorum zaten. Yakıt bitmiyor kafama göre seyir ediyorum hoşuma giden başka bir piste iniyorum sonra bir daha aynı gidiyor işte 🤣😎
Adamın aşk seviyesine bak sjsjzjssjsjzjssjsjzjssjsjzjssjsjzjs
Hahahahahah 😂😂😎😎 Türk kızlarına böyle, ciddi seversen bunları kaybedersin , dokunup geçeceksin. Ondan sonra istediğin zaman tekrar tekrar dokunabiliyorsun. Değişik bir türler. Hele öyleleri var ki pistine iniş izni istesen yok der, piste yakın teğet uçuş yapıp devam ettiğin zaman ışıkları kendileri açıp istiyorsan inebilirsin diyorlar. 😂😂🤣🤣
😌😂😂
Sevgilim olursa özellikle söylerim ya da söylemem demem. yani kimseden gizlemem ama herkese de demem. sadece yakın arkadaşlarım sorarsa söylerim oda bilgileri olsun diye ya da tanıdığım kişilere söylerim o kadar.
Söylerim
Tşkler
Cevap
10Cevap
Elif, Peyker, Bihter, Nihal'in canını sıkmamak gerek en iyisi yasak aşk.
Sonunda Bihter öldü 😂
Sorana söylerim. Herkese ilan etmenin anlamı yok. Kimse özel hayatımızı merak etmiyor sonuçta.
Kesinlikle katılıyorum şu sosyal medya paylaşımları yapana uyuz oluyorum
Sen bu uygulamann inglz versiyonunu da mı kullaniyorsun
Evet kullanıyorum
Söylemem. Herkesin bilmesine gerek yok. Herkese her yerde resim atıp afiş edenlere ayarim.
Aynen öyle
Ben hele hiç söyleyemem daha fazla elalemin karışacağı yorumu bol olacağı bir mevzu
Kesinlikle katılıyorum dakika başı paylaşım yapanlar gibi
Aynen öyle, bizi ilgilendiren bize kalır
Benim yengemde durmadan paylaşım yapar geçen gün gittim sosyal medya üzerinden paylaşım yaptım 
Bunu paylaştım bozulmuş bana
Nedir bu milletin gözüne gözüne sokma merakı çözemedim vallahi, gördükleri zaman ne oluyor hala anlamış değilim, merak edeninde olduğunu sanmıyorum aksine kötülüğünü düşünen niceleri varken nazar değdiriyorlar arkasından konuşuyorlar ve hala birbirlerinin yüzlerine gülebiliyorlar, genelde elalemden şikayet de ediyorlar paylaşma da konuşcak konuları olmasın tabii olmasa bile bir şeyler buluyorlar ama ne yapalım bu insanlarda hayatın parçası işte
Tabi şimdi ben hatalı olduğum için özür dilerim dedim ancak eskisi gibi samimiyetim yok abime yazmıyorum mecbur olmadıkça konuşmuyorum abime yazmıyorum hatta tek tük yazıyorum geçmişte de bir çok şey oldu, ben erkeğe kızarım insan durmadan eşini paylaşmaz ki
Aranızın bozulması kötü olmuş, her ne kadar hoşunuza gitmesede yapabileceğiniz bir şey yok, ben kimseye hele istenmediği sürece tavsiye vermem ama sırf gerçekten üzüldüğüm için söylüyorum, aranızı böyle fazla büyük olmayan bir şey için bozuk tutmayın, onu böyle kabul edin. Sizin bir parçanız sırf bu dargınlık yüzünden ileride pişman olmayın. Bunları demek içimden geldi tavsiye istemeden yorum yapmış oldum bunun için kusura bakmayın
Yok estağfurullah küs değilim ama samimi olmak istemiyorum mesafe her zaman iyi oluyor, zira bir çok dengeyi erkek kurar ve benim ağabeyim kuramıyor o yüzden çok samimi değilim teşekkür ederim 😊
Rica ederim, evet çok haklısınız mesafe gerekebilir içinizden nasıl geliyorsa öyle 😊
Yani geçmişte de birtakım olaylar çok oldu vaktiniz olsa anlatsam hak vereceğimizi düşünüyorum
Annem ve samimi olduğum kişiler bilir. Öyle herkesin bilmesine bence lüzum yok.
Söyleme gereği duymam, beni tanıyanlar zaman öğrenirler
Saklayacak değiliz.. ki ben 😂hiç değilim
Iyide ne alakasi var😂 varsayim. . Olsa saklamayiz diyorum
Anlamadım
Insan sevgilisini neden saklar diyorum
Nazar değer 😂😂
Ciddi ilişkiyse söylerim.
Aynı benim gibi
Hıhımm
En güzeli
Aynen
Ben bebeğim sevgilim olamaz.