Kızlar regl olduğunuzda sevgilinize söyler misiniz neden?
Söylerim canım nolcak sevgilim değil mi
Söylemem tabiki de
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
hiç unutmam bir sevgilim vardı otobüsteydik yan yana oturuyoruz.. faan dudağını ısırıp duruyor faan kız bir anda kulağıma ben regalim of çok kötüyüm demezmi sevinsekmi üzülsekmi bilememiştim ne saçma gündü sonra indik otobüsten kızı eve bıraktım hadi sen yat uyu dedim dinlen dedim akşama bir baktım mesaj kız beni terketmiş böyle bir anı gelmişti başıma ahh o regalller hahahhaa:())
Kizlarin bunu birlikde oldugu kisiye soylemeleri gerekir cunku o gunlerde ani kisilik degisiklikleri farkli davranislar sergileyebiliyor kadinlar erkegin de buma hazirlikli olmasi lazimki sasirip yanlis seyler dusunmesin
Söylerim canım ona göre davranır oda bu kızın nesi var diye düşünmez karnım ağrıyorsa, acıkıyorsam şişsem, canım sıkkınsa, huzursuzsam, üzgünsem bunları bilmeli bence oda anlayışlı bir biçimde yaklaşır sana o günlerde seni üzmez sana çikolata sürprizi ypablr mesela vs 😁
Grip olmak kadar doğal bir olayı neden bu kadar abartıyoruz ki.. Sonuçta insanlık hali ben ona söylerim ki zaten çoğu zaman söylememe gerek kalmadan anlar. Bence bizim tek ihtiyacımız olan biraz anlayış ve samimiyet
Yani bunu başka bir yerlere çekmeye gerek yok. gayet doğal bir olay güven önemli...
lap diye gidip AŞKIM BAK BEN REGL OLDUM demem tabii de davranıslarım da bir degisiklik olur nedenini sorarsa söylerim. aaaman sanki hiçbir şey bilmiyor bu erkekler
aslında bunu saklamak gereksiz ve saçma ki zaten tavırlarımız, triplerimiz, gereksiz kıskançlıklarımız sayesinde regl olduğumuzun farkına varıyorlar.
çekinmeye gerek yok arkadaşlar!
regl 2 gün olsun diyerek yorumumj noktalıyorum.
Buna kötü bir şey yok o dönemde sinirli olduğum için bana ona göre davranıyor. Ve Erkekler tiksinç görüyor ama biz o sayede çocuk sahibi oluyoruz
Tabiki de söylerim bunda utanılacak bir şey yok. Her ay olduğumz bir seyden utananlari hic anlamıyorum. hele ki bunu cinsellikle bağdaştıranlar namus bekçiliği yapanları..
Söylerim utanacak birşey yok
Söylememe Gerek Yok Kendisi Anlıyor Zaten :)
boyle bir konu gecmedi aramizda
Söyleriz neden olmasın
Soyluyom ben ona gore davransin diye😂😂
Söylerim saklanacak bisi yok
regl olmuyom olsam söylemem
-Dilek
Söylemem ama anlar.
Yeterince samimi bir iliskide erkek merak ettigi herseyi sorar bu konuyuda merak eder ve sorar bilsede deşer
Soylesin napcaz oldurcezmi niye reglsin diye. Yeşil_Elmaツ
Söylenmemesi gerekiyor. Zaten o döneme girdiğinizde davranışlarınızdan belli oluyor.
Ben aradan biraz zaman geçip yakinlastigimizda direk soruyorum. O günlerde daha bir alttan alıp gönlünü yapmaya falan uğraşıyorum.
Benimki utanmadan söylüyor. Terbiyesiz. 😑
sen söylemeden de o bilmesi gerekir
söylerim sdjs
söylüyorlar
bana söylerlerdi
igrenç
igrenc olan ne?
söylemem
Regl olmuyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar