Esimle 6 aylik evliyiz. Mutluyuz ve sorunlarimiz var ufak tefek her evlilikler gibi. Gelelim konuya. Severek evlendik. Dis görunus olarak iyiz ve durust olmak gerekirse esimden daha guzel oldugmu cok duydum ama sorun o degil.
Ben evlenmeden önce is disunda fitnessle ilgileniyorum kac senedir haftanin en az 4 gunu spor yapiyorum. Baskalari bana özenir Fizigim olsun saglikliyim cok aukur vs ama esim aksine okadar fit durmadigmi dusunuyor. Kendide okadar fit degil. Bunun disunda ailesinden birileri geldiginde bir suru alisveris yaparim hic biseyi eksik etmem gercekten severek pisirir hazirlarim herseyi ama kendi ailesi oldugunda illa bisey eksik der hep. Bunu kac kere farkettim. Benim aileme ayni hassasiyeti göstermez.
Gecen hafta kuzenine gittik, esiyle arkadas olduk iyi bir insan ama gercekten misafirligi benim gibi degil Hic bi sekilde. Kadin yabanci bide. Esim gelip demesinmi yemek esnasinda ” sende ögrendinmi” diye kötu bisey degil ama baya ezik hissettim kendimi orada. Kadin issiz meslek falan edinememis esi bakiyo ona. Benim mesela gayet iyi esim var evin masraflarini paylasitiz ama esim hep baskalarina özeniyo. Baska örnek o aksam bu kadin evde bos vakti oldugu icin örgu vs onlarla ilgileniyor bir iki bebek kiyaferi örmus guzel esim yine ne guzel bebegniz oldugunda masraftan kurtulursuniz dedi Sanki kalin kalin örgulerle bebek nefes alabilir gibi?
brlki ben hassasim fazlasiyla ama esim bana dikkatli davranir fakat ailesine karsida ezdirdigi oldu birde beni Hic bi zaman Poh pohlamaz. Sosysl medyada herkes esini paylasir esim anca 1-2 paylasmistur okadar. Ve Esimin bu hareketleri yuzunden cok mutsuz oluyorum. Birde kendisi fazlasiyla hassas birsey denmiyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer