Durmadan babamın ne kadar kazandığını soruyorlar ev aldık onun ne kadar kire geldigini soruyorlar önceden işte çalışıyordum maaşımı soruyorlardı sonra dizlerini dövüp biter mi bu para diyorlar öyle tuhaf halbuki verilen emeği görmüyorlar sabahın 6 sında giden babamı görmüyorlar
Bak akrabalarım kötü niyetli değiller ama bilemiyor insan ven kimseyi kötü gözle bakmadık bakamiyoz kimse kim artık genelde köyden yapıyorlar bunu bizim köy çok lafçı bilion mu
Allah'ın izniyle hiçbir şey olmayacak sen rahat ol 🤗 bugüne kadar olmadı ben akıllı biriyim öyle belalı biriyle birlikte olmam bu arada Allah da göstermesin amin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
aşk var
Biri senin için dua ediyor ama o kabul olucak buluşma var ama senin veya kardeşiinin
Evet annem ve ben hep dua ederiz
Gözcüleriniz var ailenin düşmanları
Olmamı düşman bizde girna
Niye naptınız bu kadar
Bir şey yapmadık ki kendi hallerinde insanlarız ama maddi durumunuz çevremize göre baya iyi
Sadece eve giren parayi hesap ediyorlar bizim o kadar
Durmadan babamın ne kadar kazandığını soruyorlar ev aldık onun ne kadar kire geldigini soruyorlar önceden işte çalışıyordum maaşımı soruyorlardı sonra dizlerini dövüp biter mi bu para diyorlar öyle tuhaf halbuki verilen emeği görmüyorlar sabahın 6 sında giden babamı görmüyorlar
İşte insanlar fesat insanlarla birşeyler paylaşmayın özellikle hava felan yapmayın kimseye etrafındakiler kem gözlü insanlar
Hava etmiyoz ki
Ya işte insanlık hali gösteriş olarak gözükebilir bazı şeyler karşı tarafta
Bak akrabalarım kötü niyetli değiller ama bilemiyor insan ven kimseyi kötü gözle bakmadık bakamiyoz kimse kim artık genelde köyden yapıyorlar bunu bizim köy çok lafçı bilion mu
Bilmiyom hangi köy
Burdan demiyem
Yaz
Özelden
Yazdim
Gördüm 😁
Denizliden biri çıkacak hayallerini yıkacak zor günler seni bekliyor annenle daha çok vakit geçir
Bune şimdi olum
Ben diyeceğimi dedim gerisini sen düşüneceksin sınavda başarılar buna ihityacın olacak çünkü
Allah'ın izniyle hiçbir şey olmayacak sen rahat ol 🤗 bugüne kadar olmadı ben akıllı biriyim öyle belalı biriyle birlikte olmam bu arada Allah da göstermesin amin
Şaka len şaka fal nedir yahu
Aynn öyle
Gı diyen kadınlara bayılırım
Geleceğin çok iyi