Erkekler unutamaz
Kadınlar unutamaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bir ilişkinin sona ermesi, her iki taraf için de duygusal bir süreçtir ve ilişkinin niteliğine, süresine, nedenlerine ve kişisel bağlantılara bağlı olarak farklı şekillerde etkileyebilir. Ayrıca, kişinin duygusal sağlamlığı, destek sistemleri, başa çıkma mekanizmaları ve yaşadığı duygusal deneyimler, unutma sürecini etkileyebilir. Bazı erkekler ayrıldıktan sonra hızla yeni bir sayfa açabilir ve eski ilişkilerini unutabilirken, bazıları daha uzun süreli bir unutma süreci yaşayabilir. Aynı şekilde, bazı kadınlar ayrılıktan sonra hızla iyileşebilirken, diğerleri için unutma süreci daha uzun sürebilir.
Eskiden kadınlar unutamazdı. Durum değişti artık kadınlar umursamazlar yıllarca evli kaldıkları kocalarını bile hemen unutup liseli kızlar gibi hallere bürünüyorlar. Bende çevredeki gözlemlerden dolayı, ciddi ilişki kurmayı bıraktım ki sonra umursamak zorunda kalmayayım. Evlenince erkeğe biniliyor, boşanınca erkeğe biniliyor ne gerek var. Kopamadıkları aileleri ciddi sevsin onları.
Bunun cinsiyete bence hiçbir alakası yok diye düşünüyorum ben. Ayrıldıktan sonra en çok seven en çok üzerine titreyen en çok değer veren tarağı unutamaz ve en çok kişi yıpranır ve üzülür. Yani sevmeyen taraf genelde zaten biraz umursamaz olur ve çabuk unutur çabuk hayatına ve yoluna bakar. Ama seven biri ise zor.
Cevap
40Cevap
Erkeğin unutması zaman alır.
Belki uzun sürer ama bir noktada biter.
Fakat kadın kendine doğruyu söyleyip yaptığı hatanın farkına vardığı anda hep aklında kalır işte o zaman en tehlikeli olandır.
Çünkü hayatı boyunca aklından çıkartamaz.
Tecrübeyle sabit.
Kadının oyuzden hep eskiye dönme isteği.
Erkekten çok nadir duyarsınız eski sevgiliye hasretini ama bu konu kadında hiç bitmez.
Bu 18 ine geldiğinde de aynıdır,70 yaşına gelse de.
Bunun cinsi olmaz seven insan kolay kolay unutamaz..
Bu konunun cinsiyeti olmaz bence. Çünkü ilişkilerde kimi zaman erkek sever kimi zaman kız. Yani bir taraf daha fazla sever. O yüzden bu sorunun doğru yanıtı yani daha zor unutan en fazla sevendir.
bunun karşılığı aşk ilk ve son ilşkin gibi hep aklında kalır şöyle düşün sizi ilk öpen erkeği unutabilirmisiniz veya tam tersi ilk öptüğünüz kızı unutabilirmisiniz bu mumkun değil .. mesela ben ilk öptüğüm kızı asla unutmam oda unutmamıştır ama aradan yıllar geçti görsem şu an çocukluğumu hatırlarım
Genelde seven taraf kadınlar olduğu için cevap kadınlar oluyor ha her kadın sever demiyorum ama çoğunluk olarak öyle
Kadın kafada bitirince unutmak su gibi erkeklerde sevmese bile hep gözü kalıyor bana göre
İşte sadece denk getirmek için gözleri kalıyor
İkisi de unutur. Sonuçta beynin yapısı gereği falan filan sıkıldım gidiyorum
Bu ayrılıp barışanlar kim o zaman
Unutmanın cinsiyeti yoktur, zaman unutturur ve alıştırır
Kadınlar ilk zamanlar aci ceker.. erkekler iş işten geçince ve sonsuza kadar hafızalarda kalir
kadınların nevsi sağlamdır kendilerini tutar ama erkekler transa bile razı kalır
Unutmazlar ama sormak istediğin ölçü unutmak değil özlemektir.
Kadın unutur, hatta unutmanın a. na bile koyar.
Erkeklerin jeton geç düştüğü için sonradan dank ediyor kalın kafalarına. Hatalarını anlıyorlar.
En çok fedakarlığı yapan en çok çabalayan unutamıyor..
Sonuçta cinsiyet olarak farklıyız diye akıl düşüncemiz de farklı olucak bir zorunluluk yoktur kişiye göre değişir karakter yapısna göre değişir duygusal olması vs. her türlü o kişinin karakteri vurdum duymaz ise de değişir kadın erkek olarak değilde insan karakteri yapısına göre ayırmal lazım
Bir çok giden var ki dönen yok seferinden demiş şair. Demek ki herkes unutabiliyor.
Normalde kadınlar zor unutur.
Eğer bir erkek aşıksa takıntı haline getirebilir..
Gerçekten seven unutamaz öbür türlü kimse kimsenin s*kinde bile olmaz
bana hep eskisini unutamamış kişiler denk geldi erkekler diyorum.
Mesele kadın erkek meselesi değil daha çok seven ya da az seven. Kadın çok sevmişse kadın erkek çok sevmişse erkek unutamaz
Her iki cinste unutamaz bence
En çok kim sevdiyse o.
Kadın kevgire döner kimdi neydi hangisiydi derken ömrü biter
Kadınlar unutur erkekler de unutur BSOFNWOFNDKNFPFN
Bunun cinsiyeti yok bence gerçekten seven unutmaz
Gerçekten sevdim diyen taraf
bence kadınlar unutamaz.
Daha çok seven unutamaz..
Kadınlar daha az boş kalıyo bence
Bu anket ikinci tura kalır 😅
Genelde kadın unutamıyor
Kadınlar unutamaz
Devir her iki tarafında ışık hızıyla unutma devri
İlk evre kadınlar, son evre erkekler unutamaz.
Kimin karşı cinsle iletişimi kötüyse, o
insanın karakterine göre değişim gösterir bence
erkek unutamaz, unutulmayacak anılar çoksa.
Sevgisi derin olan alışır diğeri de unutur
Kim daha çok sevmişse o unutamaz.
Kadınlar
İki taraf ta unutur bence nolursa olsun
İkisi de unutur
İkisi de unutur
Bence kadınlar bu konuda daha hassastır
Unutmaz, erkekler
Kadınlar unutamaz
Erkek
Erkekler
Unutamıyorum...