Aşkı
Gururu
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Sevdiğim kadın beni sevmiyorsa ben tabi ki de vaz geçerdim. beni sevmeyen bir kadının peşinden koşmam ama her insanın düşüncesi farklıdır ama eğer sevdiğim kız beni seviyorsa denerdim. Eğer aşkla gurur arasında kalmak durumunda olsaydım, benim için aşkın daha önemli olduğunu söyleyebilirim. Çünkü aşk, insanın hayatında anlam ve bağlılık duygusu yaratır, kalbe mutluluk ve huzur getirir. Gurur ise, doğru dozda olumlu bir duygu olabilir, ancak aşırı gurur, ilişkilerde ve insanlar arasındaki bağlarda sorunlara yol açabilir. Sonuç olarak, her bireyin tercihleri ve değerleri farklıdır. Aşkla gurur arasında kalmak durumunda olan kişi, kendi içsel değerlerini ve önceliklerini göz önünde bulundurarak bu seçimi yapmalıdır. Ancak uzun vadeli bir mutluluk ve sağlıklı ilişkiler için, aşkın ve karşılıklı sevginin öncelikli tutulması genellikle daha olumlu bir tercih olabilir.
Cevap
4Cevap
Konuya bağlı. Çok seviyorumdur ama aldatmıştır, o zaman kesinlikle aşkı seçmem
Aynen zaten aldatan bir insan ile o saatten sonra muhatap dahi olmam silerim. Aldatan insanı çok sevsem bile asla affedemem çünkü gururum buna müsaade etmez midem kaldırmaz yani.
Sevgi varsa ortaya gururluk mesele çıkmaz zaten.
Gurur tabiiki. aşkımı okul kariyer için yok sayıp sonra; hukuk kazandım gel gene takılalım derse hayırlı işler derim.
Aşkı seçerim tabi olsaydı
Gurur benim için daha önemli
Severken gurur yapılmaz ya
Bende önceden asla aşkta gurur olmamalı falan diyordum ama o fikrim değişti tamamen. Bence gurur olmalı diye düşünüyorum ben aşkta gurur çok güzel bir duygu bazen aşktan bile ağır basıyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?