Diyelim ki çok aşıksınız ama gururunuz sizi engelliyor. Çünkü hoşlandığınız kişi gururunuzu kıracak davranışlar sergiledi fakat bir seçim yapmak zorundasınız. Birinden birini seçmek zorunda kalsanız seçiminiz ne yönde olurdu?
Aşk ile gurur arasında kalsanız hangisini seçerdiniz?
Benim gururumu kıracak bir şey yaptıysa açık ve net gözümde o bitmiştir sevgi saygı kalmaz. Aşk öyle her şeyi silip süpüremez severken de çürük elma ile normal elmayı ayırt edersen o ilişki düzgünce ilerler
Kesinlikle GURUR! Eğer aşkı seçerseniz muhtemelen gururunuzu kırmaya devam edecek. Yinede "İyi bir uyarı yaparsam belki bir daha bu gurur kırıcı hareketleri yapmaz." diye düşünüp affedenler oluyor. Düşüncelerine saygı duyuyorum ama ben gururu tercih ediyorum. Çünkü o kişiye her baktığımda ya da ufak bir kavga ettiğimizde aklıma o gururumu kırmış olan hareketi gelecek.
Aşka inanmayan birisi olarak diyebilirim ki insanın kendisine bir saygısı olmalı bence dur diyebilmeli eğer istemediğin bir hareketi üst üste tekrarlıyor ise onunla iletişimini kesebilmeli
Aşk. Gurur yapıp içimde keşkeler, acabalar biriktireceğime aşk deyip risk almayı tercih ederim. En fazla pişmanlığa dönüşür ve bu keşkelerden daha az canımı yakar.
Değecek biriyse eğer gururun duygularımın önüne geçmesine izin vermem. Ama buna değmeyeceğini biliyorsam duygularımı içimde sindirir gururumdan ödün vermem.
Tabiki gurur. Hoşlandığım kişi düşüncesizce patavatsızca davranıp gururumu kırdıysa onu silerim çok sevsem bile dönüp bakmam bidaha köpekler gibi pişman olsada biter yani