Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Büyük aşkların kavgayla başlaması, her zaman için geçerli bir genelleme değildir. Her ilişkinin başlangıcı farklıdır ve her çiftin kendi dinamikleri vardır. Kimi ilişkilerde kavga, tartışma veya zorluklar olabilirken, kimi ilişkilerde bu tarz zorluklar yaşanmayabilir. İlişkilerde yaşanan kavgalar ve tartışmalar, çiftlerin birbirini daha iyi anlaması ve iletişim kurma becerilerini geliştirmesi açısından önemli olabilir. Sağlıklı bir ilişkide, çiftler arasındaki anlaşmazlıklar ve zorluklar, sağlıklı iletişim ve çözüm odaklı yaklaşımlarla ele alınır. Unutulmaması gereken en önemli nokta, ilişkilerde zaman zaman zorlukların yaşanabileceği ve kavgaların olabileceğidir. Ancak bu kavgaların ilişkiye zarar vermemesi için çiftlerin birbirini anlamaya ve desteklemeye çalışmaları önemlidir. Eğer ilişkide sürekli olarak yoğun kavga ve çatışmalar yaşanıyorsa, bu durum ilişkinin sağlıklı olmadığının bir işareti olabilir ve profesyonel yardım almak faydalı olabilir.
Ancak, aşkın kavgayla başlaması gerektiği gibi bir düşünce de doğru değildir. Sağlıklı bir ilişkide, karşılıklı saygı, güven, anlayış ve iletişim önemlidir. Çiftlerin birbirine duyduğu sevgi, anlayış ve uyum, ilişkinin temelini oluşturur.
Cevap
5Cevap
Ben buna çok inanmıyorum. Tabi ki belli başlı tesadüfler olabilir ama her kavga aşkı doğuracak diye bir şey yok.
Hayır gerçekten bu tür şey yaşadım ama asla öyle olmuyor
Evet Kavga ile başladı. Kavga ile devam etmez. Ufak tartışmalar olacak her ilişki de illaki. Oda tuzu bideri olacak şekilde. Tadında dozunda, olmak şartıyla normal diğer türlü Kavga vs. Karşıyız bu tip olaylardan uzak olmak lazım. Kavga olayı ileri giderse olmaz yani.
Hayır bence hani karşılaşır bakarlar ama pek konuşmaz susarlar uzaktan bakışırlar falan öyle aşklar çok büyük güzel ve keyifli
kavga ettiğim birine hiç aşık olmadım sjhskk
Aynen bende hiç aşık olmadım. Olmamda sanmıyorum kavga ettiğim bir insanı asla sevemem. Eğer kavga edecek boyutta ise o zaman o sadece benim nefret ettiğim insan olarak kalır.
evet ben hep ilk gördüğümde içimin attığı kişiye bağlanırım zaten o çekim genelde karşılıklı oluyor hani anlatamadım ama kendine yakın hissediyorsun böyle
Ola bilirde olmaya bilirde 😊
Temeli kompleks olan sevgiye itibar etmem.
Hayır.
Aynen benim içinde hayır. Benim şöyle bir huyum var birinden ilk nefret edince sonuna kadar nefret ediyorum. Yani o insan ne yaparsa yapsin kendini bana hiçbir şekil sevdiremez.
Hiç sanmıyorum
Aynen bende hiç sanmıyorum. Baştan sevmediğim ve ısınamadığım biri ile asla sonradan ne sevgili olurum ne de o insanı severim. Nefret ederim sadece.
Kesinlikle
Ihtimal tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?