Süpersiniz unutmayın bunu tamam mı z🎊🎊🎊🎊
Büyük aşklar kavgayla mı başlar?
Süpersiniz unutmayın bunu tamam mı z🎊🎊🎊🎊

Kavga sever misin?
Yani biraz karikatürize edilmiş bi söylem ama doğruluk payı da var; ilk tanıştığın kişi ile kavga etmek ego gizem merak hırs gibi duyguları ön plana çıkarıyor. Farkına varmadan aşka dönüyor nefret ya da aşk silahı ile zafer elde etmeye çalışıyor bilinçaltlarımız.
O diziler yalan maalesef bende nefreti hissettim ve garip olan trabzonspor fenerbahçe maçı vardı maçı yendiler forma giydi halay çektiler zaten sinirliydim ona daha bir sinir oldum mucize oldu yani öyle bir şey arzulamaktan ibaret sadece mesela çocuk o anı kolladı göz göze gelme anını ve gitmedi ve abim de yanımda abim kötü abi değil Allah'tan yoksa derdi ne baktın kardeşime falan ben başımı çevirdim de gitti
Evet ben bu düşünceye katılıyorum ben konuştuğum çocukla anasınıfından beri konuşuyorum kafama oyuncak arabayla vurmasıyla başladı 😂nefret ediyordum başta onunla lisede baya kavga ettik tokadimi bile yemisligi var şimdiyse cok şükür çok güzel ilerliyor yani bence büyük aşklar kqvgayla başlıyor
Hayır her koşulda kavgayla başlamaz. Genelde o saçmalıklar yaz dizilerinde oluyor. İlk tanışmada fazla olumsuz iz bırakıldıysa kolay kolay silinmiyor kötü karşılaşmalar.
Cevap
12Cevap
HAyır sevgiyle.
Büyük kavgalar beni yıpratır duygusal hislerimi zedeler. O yüzden bu tür durumlarda ben de aşk, sevgi gibi duygular oluşmaz. .
Sana çok kırıldığı insansa gerçekten kırıldığı biriyse veya gerçekten seni etkilediyse demek ki orada bir duygu var demektir
Bence alakası yok belki kavgayla aşk başlayabilir ama büyük aşk değil. Sonu yine aynı biter büyük ihtimalle.
Tatlı başlasın diyorsun yufu
Belki de hayatıma giren adamla kedi köpek gibi tartışıyorduk ne olduysa sevgiliyiz şu an ksmsnsn
Tomm kim jerry kim
M kggmgm
Kaostan beslenen biriyim. Aşk değil de bir sevgililik dönemi başlayabilir. Ben eski sevgilimle karakolluk olmuştum. Sonra sevgili olduk.
Kaos 🌟
benım başıma hep gelıyor ama aşk degıl gıcık oluyorum
Aşık olmak imkansız. Mı
ben gıcık oluyorum senı bılmem
djdhhd
Ben ne alaka
Erkek adam slık olmaz😄
Alakası yok bence ama lisede iyi bir arkadaşım ile kavga ile tanışmıştık. Mezunda hala konuşuyorduk 😇
Bilmiyorum olabilir belkide. Kavgayı severim sonuçta bir insanın senin hakkında gerçek düşüncelerini öğrenirsini.
Yok ya o sadece filmlerde olur gibi
Film 🎥 çekelim. Bizde
Yoo öyle bir kural yok ahs
Var var hffhhr
Erkeklerle hep kavga ediyom istemsiz bende kessin öyle başlicak hiss ediyorum ahshxh 😂
Çok nadir bu tarz bir ilişki şekli gerçekleşir.
Kavga iyidir aşkı diri tutar fakat kafa göz ve kalp kırılmadan..
Heyecanı koruyabilecek boyutta tatlı atışmalarla olabilir ama kavga ile başlamaz bence hayır.
🤣 Hee önce ağzını burnunu kır sonra ben sana aşık oldum
Aşkın başlayası var ise her türlü başlar, kavga etmeyi de severim..
Çokta katılmıyorum
Dozunda seviyeli kavga seviyorum
Dozunda enerjinin yükselmesi güzeldir.
Kesinlikle ama fazlası sıkıntı hdndjs
Bir şey olmaz fazlasını da doğru yönetmekle avantaja çevirmek lazım. Kggkgk
Yoruyo yoruyoo jdndjsnd kazansam da yorulmuş oluyorum :D
Dinlenmek güzeldir fjfj
Evet bazen, kavga sevmem
Haliç huzurlu yer hffhh
Kaostan beslenen toksik aşklardan bahsediyor:)
Kaos sever misin uffu
Ben mi🙄
Sen sen hdhfh
Bayılırım
Haha kkhgk
Anama bacıma sövmüşse tabi ki hayır. Ama tatlı sert bir tartışmaysa olur
Isırsın ama koparmasın diyorsun uhjf
Toksik insanların aşkı öyle başlar😀
Toxiklsr kapatılsın gıgkkg
Yok öyle bisey, çıkın bu kafadan
Doğrusu nasıl peki
Eğrisi doğrusuna geliyor😅
Şans ya da yanlışlıkla falans
Falanshojfjg
Yok ya kavga ettigm birine iyice gıcık oluyorm
Olabilir. Niye olmasin
Yok ya bu klişeue ben inanmıyorum
Kavga varsa ilerlemez, inanmıyorum buna bu yüzden.
Toxic ilişki başlangıcıdır
büyüklük göreceli bir kavramdır hangi büyüklükten bahsediyorsun önce ona karar ver
yok bence
kavga ettiğimle selamı sabahı keserim
Enemies to loversı sadece kitapta severiz hadi eyw
Hayır.
Hayır bence
Yalan o
Hayır
Sanmıyorum.
Hayır.
Pek inanmam
Evt büyük aşklar kavgayla başladı
nasıl bi kavgala başladığına bağlı bence