Uzun iliski sonrasi erkekler?

9 aylık iliskim biteli 1 hafta oldu 2 ay sonra istemem olacakti ailelrrle tanismistik onumuzdrki yazada dugun plani yaptik butunlesmistik artik birbirimizin ailesiyle kendi ayrıldı psikoloji bozuk gibi davraniyordu çok iskolik ve işleri batmak uzereydi benden ayrıldı hiç itiraz etmedim allah mutlu etsin dedim ayrilik mesajından 20dk sonra tekrar yazdı ilk zamanlarımız zor geçer nolursun ben koru olduğumda seni ariyim sen kötü olduğunda beni ara canın sıkılınca ben gezmeye götüreyim seni en azından bir süre diye bir mesaj attı ben daha bana hiçbir şekilde yazmamasini yollarımızın ebediyen ayrıldığını söyledim birbirimizi engellemedik ama ben numarasını sildim 2 gün önce o hala silmemis suanda Rus bir kızla takılıyor kahvaltiya gitmisler bana haberi geldi benim çok istediğim bir yer vardı gölet gibi oraya goturecekti bbeni normalde bu hafta içi sandalye almıştı ikimize o sandalyeleri kızla kullanmış sizce ne yapmaya çalışıyor? Kızla takıldığını biliyorum çünkü kızın iç çamaşırlı bile fotoğrafları var yabancı kız zaten ama güzel değil şahsen sonu ne olur bunun sizce

Uzun iliski sonrasi erkekler?