Bir ilişkide ilgi, kadının psikolojik ihtiyacıdır. Erkelerler ilişkinin başlarında kadınları ilgiye boğup sonrasında ilgisizleştiği için kadında ciddi bir tepkisellik gelişir. Buda kadını yıpratan bir durumdur. Soruyorum size; Erkelerin ilgisi kadınları elde edene kadar mıdır?
Değil bence ya gene erkekler elde edene kadar mı sorusuna Hayır yani Elde ettiğin şey nedir ki kadın yani gerçi ben hiç elde edemedim de yani 35 senedir kadın tenine dokunmadım yani o Özlem Hasret içimde ama yani elde etsem de bırakmazdım ya nasıl bırakabilirsin ki bir kadının senin bilmiyorum ben elde edene kadar mı değildir ya bilmiyorum yani tatmak lazım oluyor Hani paralı birlikte oldum birkaç defa o da yani arkadaşlar sayesinde ama hiç sevgilim olmadı yani hiç tutmadım hiç öpüşmedim yani paralı birlikte olurken de birkaç bir 15 dakika 20 dakika bir şeyler yaşadık kadınların vücuduna dokundum sperm bıraktım çektim dışarıya Yani bilmiyorum Hani ben kadınları para olarak görüyorum hiçbir kadın bana evet demedi istedim olmadı tercih ettim olmadı olmadı yani elde etmedim Hiçbir kadını Ya bilmiyorum hani ben bazen o kadar istiyorum ki ah diyorum şu kadın olsa da ben o kadına gittikten sonra bırakılır mı ki yani bırakmam yani Niye bırakayım hazır elini tutmuşum yani yok ya bir de Düşün yani o sıcaklığı hissedip de kadında duyguları hissedip de bırakır mısın ki ya ben bırakmazdım Çünkü sen 30 senede bir kadın eline geçiyor yani Bilmem yani ben hiç yaşamadım O duyguyu ya Yani Keşke yaşasaydım En çok da istediğim şeyi Hani bir kadınla dudaklarını öpmeyi çok istiyorum ağrının ve dudakları o kadar istiyorum ki Ah olsa keşke Yani bilmiyorum da bugün bir işe gelirken kadın gördüm ya 22-23 yaşında Belki 25'ini bir kız maksimum Yani ben onunla birlikte olsam ayrılmam mı ya Yani o kadar çekiciliği var ki o kadar güzelliği var ki kısa boylu yani 1.65 falan boyu maksimum yani dedim Allah'ım şu benim işim olmaz yani öyle güzel pantolon giymiş ki kot diye kadınlarda kot giymiş mesela 20 tane kadın vardı orada ama o kadın öyle giymiş ki Ne bileyim yani dedim şuna sahip olsa beynim olsa Acaba dedim koynundan çıkar mıyım ki dedim bilmiyorum Hani ulaşılmaz gibi gelmiyor da ulaşamıyorum ama hani yıllardır öyle istiyorum ki yani yıllardır Hasret mi yani bilmiyorum Hani 35 yaşında bir erkeğin 23-25 yaşındaki kıza bakması ne kadar mantıklı ama o kadar istiyorum ki bazen dudakları gözleri kaşı vücudu duruşu bilmiyorum Hani ben ona Sahip olmayı o kadar çok istiyorum ki görmemişim yaşamamışsın hiç diyorum Ah benim de olsa Ah benim de olsa o en çok istediğim şeyi dudaklarını yani öpmek o kadar istiyorum ki bazen doyulur mu acaba ona diyorum acaba sahip olan erkek ne hissediyor ki
Evet genel olarak erkeklerin ilgisi elde edene kadardır tabi ki her insan aynı değildir yani ben genelleme yapmıyorum ama benim gözlemlediğim kadarı ile erkekler genel olarak bir kızı elde ettikten sonra ilgi vermiyor çükü bunun nedeni de sizin de anlayacağınız üzere sevgi veya aşk değildir sadece ve sadece kızları elde etmektir bu yüzden de sevgili olduktan sonra yani garantiye aldıkları zaman kızlara ilgi göstermeyi bırakırlar bu yüzden de aslında kimseye güvenmemek gerekiyor. bunun bir diğer nedeni de kızalr çok ilgi gösterdiği için erkek şöyle düşünüyor olabilir nasıl olsa ben ne yaparsam yapayım bu kız beni sevmeye devam edecek. o yüzden ilgiyi kesebilirim ve bir şey yapmaz diye düşünüyor. yani aslında kadınların çok üzerine düşmesi nedeni ile oluyor bu tabi ki karakter meselesi yani her insan aynı değildir gerçekten sevenler de var tabi ki ama benim gözlemlediğim kadarı ile insanlar genelde sevgili olduktan sonra ilgiyi azaltıyor özellikle de erkekler yapıyor bunu en çok
sanırım meselenin özünde erkeklerin ilgi göstermesinin temel nedeni bir hanıma yüklediği anlam ve elde ettiğinde işte görüşmeye konuşmaya hatta daha ilerisini yaşadığında.. hayalini kurduğu gibi olmaması bir soğumaya ve uzaklaşmaya sebep olabiliyor bu bazen kadınlarda da mevcut aslında bazen fazlaca anlam yükler ama yaşadığımızda soğuyabiliriz hayal kırıklığı olabilir beklediğimiz gibi çıkmaya bilir Bu yüzden bence tanışma döneminde beklentileri dile getirmek karşı tarafın size ne anlam yüklediğini azda olsa anlamaya çalışmak lazım diye düşünüyorum ben
Aslında kadınlar, erkeklerin sevdikleri ilk bakışları anları ve duyguları ile devam edeceğini veya etmesini istiyorlar veya öyle zannediyorlar. Peki bu canım cicimler ne kadar devam etmeli. Bir süre sonra kabak tadı vermez mi?
Bir erkek romantik olabilir ama ilk tavlayacağı gun gibi olamazz.. ☺️ bizden nasıl bir performans sergilememizi istiyorsunuz anlam veremedim. Sevdiğin insana sevdiğini gösteren insan bellidir şaşmaz net.
Gerçekte sevmeyen ve çıkarları için kadını kullanan erkeğin ilgisi elde edene kadardır evet. Ama gerçek manada değer veren erkek bu şekilde davranmaz. Minimal bir azalma olabilir insanız bazen bunalırız ya da vaktimiz olmaz. Ama külliyen verilen değeri çeken insan biraz alacağını almış gibi görünür benim gözümde ve zaten altın da olsa dönüp bakmam o saatten sonra. Kadınların burada yaptığı hata inatla çaba verip başta deli gibi baz edip iki ilgi görünce on katını erkeğe verip kendini cepte göstermesidir. Kendini birinin verdiği değere göre değerlendiren bir insanı karşıdaki kişinin değerli görme ihtimali de yoktur.
Genel olarak konuşmam saçma ve yanlış olur. Bende biraz ters bir durum söz konusu. Elde etmek demeyelim biraz basit bir kelime olur. Kalbini çaldıktan sonra desek daha uygun olacak. Benim için kalbini çaldıktan sonra her şey başlıyor. Daha fazla heyecan daha fazla istek daha fazla ilgi duymaya daha fazla bağlanmaya başlıyorum. Sevgi biraz daha fazla yoğunlaşıyor. Belki de aşk adamı olmamdan kaynaklanıyor.
Nasıl bir ilgiden söz ediyoruz. Aşık ilgisi tamamen hormonal ve geçici. Anlayın artık. Eğlenceli ama çok da değerli değil. Sizin hoşunuza gitmesi de hormonal. Dopamin bağımlılığı gibi... Sürekli olmaz böyle şeyler. Ayrıca Duygu körelmesi diye bir şey var.
Orantılı olun o zaman, karşılıklı duygular yaşayın, sen onu öptüğünde onunda seni öpmesini bekle eğer öpmüyorsa sen nir daha adım atma gibi gibi, bunuda bil elde etmek çok yanlış bir cümle, sevginiz varsa karşıda ki kişiye birlikte karşılıklı ilerler zaten ilişki, bu tamamen dengeyle ilgili✌🏻
Kardeş. Her erkeği aynı değerlendirirsen hataya düşersin. Senin hatan ise burada hep aynı tarz erkekleri seçip, aynı hataya düşmen. Çünkü bir kişi, bir hatayı koca bir cinse yatıyorsa. Hatası tercihindedir. Sen karşındaki erkeği tanımadan kendini teslim edersen sıkıntı sende. Tanıdıktan sonra et. Çok ta zor kadını oynama ama erkekler sevmez.
burada şöyle bir hata var erkek gerçekten bir "ilgi" göstermiyor peki yaptığı ne? seks yapmak için kadına istediğini vermeye çalışıyor dolayısıyle elde etmek istediğini elde edince yapmak zorunda kaldığı şeyi bırakıyor. erkeğe yapmak istemediği birşeyi yaptırırsanız sonuç normal.. eğer bunu yapmazsanız ilgi göstermeye gerek duymadan direkt seks ister bknz: f. ckbudy buna onay veren kadınların sayısıda az değil..
Yani evet kısmen eğer kadını gerçekten çok sevmiyorsa elde ettikten sonra ufak bir geri çekilme , soğukluk ve en önemlisi ilgisizlik olur erkekte bunun nedeni de dediğin gibi elde etmiş olmanın rahatlığıdır.
Erkekler evet elde edene kadar farklıdır elde ettikten sonra farkıdır tatbiki istisnalar var ama koş yakala ve kaç taktiğini erkekler çok güzel uyguluyor bu yüzden insan kimseye güvenemiyor
İlgi devamlı olan bir sey degil ki biz kadinlar icinde aynı durum gecerli erkekleri biraz daha testesteron hormonu ele gecirdiginden dediginiz kısmen dogru olabilirm
Bence her erkek te bir değil her kadın da ama erkekler genel olarak başta çok ilgilidir sonrasında aynı tempoda devam eden erkek coktur ama şöyledir bir durum var karsisindaki kadın hep yenilikciyse her zaman daha fazlasini bekler bu yüzden beklediği ilgiyi göremiyor bu yüzden kendini mutsuz hissediyor... Ki beklenti her zaman yoruyor bunun erkeği kadini yok.
Hayır böyle bişi yok bu bahsettiğiniz avcı olarak bilinen karakterdeki adam pardon adam demişim erkeklerde bulunan bir huydur. Her erkek aynı değildir genelleme yapmayalım.
Hayır değil tabii ki ben kendi şahsıma konuşuyorum benimde ilgiye ihtiyacım var ben ne kadar ilgileniyorsam karşımdaki sanki ben yokmuşum gibi davranıyor karşılık bekliyorum ama yok
Erkeklerin ilgisi ikiye ayrılır. Birincisi sevdiği kadina ilgidir bu elde edince bitmez. İkincisi sadece seks ihtiyacı icin ilgi duyar bu ihtiyac hasil oldukca ortaya çikar
@bluehistory iyi akşamlar, yeni üyeyimde ben ilk seni görüp yazdım. Soru sordum kaldırılmış erkeklerede güvenip soramıyorum. bir şey soracaktım mesaj atar mısın