Bir yardım alsam harika olur?

Arkadaşlar bakın şimdi ben biriyle çıkıyordum işte falan sonra arkadaşımıda arkadaşına ayarlamaya çalışıyorduk bu kız bunla olmadı ama içime bir süre sonra nedense bir Kurt düştü kız onun yanına gideceğimizi bilmesine rağmen elbiseler falan giymeye başladı (?) işte o gelince üstünü kapattı sürekli aynı memleketliyiz adı altında övüyordu ve şey diyordu hani sarışın erkekleri beğeniyorum ama senin sevgilin dışındakileri falan normaldede sarışın erkekleri hiç sevmez sonra biz bu çocukla ayrılmak zorunda kaldık kız işte döner falan diyor ama asla bizi barıştırmak adına çalışmıyor kuzenim falan barışmamız için herşeyi yaparken o yapmıyor ki bizim ilişkimizi beğendiğini söyledi bu kız benim sevgilimden mi hoşlanıyordu? Kızın telefonunu biraz karıştırdım benim bilmediğim bir konuşmaları yok ama kızın fake hesabı var ve dönecek olduğundan çok emin üstelik bizim ayrıldığımızı bilmesine rağmen sürekli sizin nasıl gidiyor diyo bugün dükkanlarının önünden geçtik durup benim eski sevgilime baktı etrafa bu kızın amacı ne? Kız birde her tanıştığı kişi ile bir şeyler yaşamak istiyor.
Güncellemeler
+1 yıl
ya da fake hesap açıp ona takip isteği atıp herşeyi öğreneyim mi?
Bir yardım alsam harika olur?