İlgi duyduğunuz birine açılmak için ne kadar süre beklersiniz? Açılmayıp içinizde yaşamayı mı tercih edersiniz?

İlgi duyduğunuz birine açılmak için ne kadar süre beklersiniz? Açılmayıp içinizde yaşamayı mı tercih edersiniz?

Ben içim de tutmazdım yani direk söylerdim çünkü zaten genelde utangaç olduğum için bir kızdan hoşlanırsam bunu direk belli ediyorum ben mesela ellerim titreyebilir :D ya da yüzüm çok kızarır kalbim çok hızlı atar gibi küçük detaylar beni ele verir. zaten demeden de duramam eğer kabul etmeyecekse bile sevdiğimi bilmesini isterdim bu yüzden de direk olmasa bile uygun bir zamanda mutlaka söylerdim hatta en kısa zamanda. :) ama zaten karşılıklı olmalı kızın da benden hoşlandığını anlamam gerekiyor yoksa muhtemelen red yerim zaten. ve tanımadan da hiç konuşmadığım kızdan aşk anlamında etkilenmem zaten
Yani uygun zamanı kolların. Ama zor bişey birinie açılmak. Liseden mezun olduktan sonra kızdan hoşlanmaya başladım lisedekinden. Mezun olduktan sonra yakınlşatık. Bana çok yakın davranıyordu, sürekli iş çıkışına falan çağrııyordu beni. Arkadaşlarıma falan bahsettim hareketleri tavırları olsun hep bana ilgi duyuyor izlenmimş vermişti. 4 5 kişi aynı kanıdaydı. Sonra gittim en sonunda açıldım ben klasik seni arkadaş olarak görüyorum dedi. Yıkılmıştım uzun süre unutamadım ama çok sinir bozucu gerçekten hayal kırıklığı
Yanlış sinyal almışsın. Cidden hayal kırıklığı
Hepimiz mi yanlış sinyal aldık ya. Ama çok dengesizdi zaten. Bir gün aşkım bir gün karşim
Senin şansına dengesizleri çekiyosun rjrj
Benim sevmediğim bir özelliğim var ya. Hayatta içimde tutamam vala. Tutmaya çalışayım desem başka bir şekilde anlaşılırım. Ben niye böyleyim ya😂😂 o yüzden birine ilgi duyarsam eğer karşımdakine ilgimle, sürekli bık bık etmemle belli ederim😂 yani içimde tutma sürem etkilenmem artı 5 saniye 😂😂
Çok teşekkür ederim efenim 😇
Rica ederim 😊
Açıkçası birisine ilgi duyma süresi ne kadar olur yani ne kadar sürede ilgi duyarım bu ona bağlı eğer karşındaki kişiyi ilgi duyuyorsam ilgilenmez söylerim ama Yeni tanıştığın biriyse hemen birkaç gün içinde söylemek ilgi olmaz ilgi beklemek olur.
Cevap
9Cevap
Duruma göre değişir. Örneğin birine ilgi duydum ve kadının sevgilisi olduğunu öğrendim. Ne yapacağım arkamı dönüp gideceğim. Zaman kaybı yaşamak istemiyorum, aldatma olaylarına dahil olmak da istemiyorum. Çünkü bunu kendime yakıştıramıyorum, mutlu olamam.
Ben pek içimde tutamam ya. Bir şekilde muhakkak belli ederim.
Kimse vazgeçilmez değil o nedenle bu ara aşkta pek modumda değilim. Kaliteli yaşayıp, yalnızlığı tercih ediyorum.
Baya uzun sürebiliyor. Hatta tam tanımak lazım derim de tam da tanınmıyor kimse işte. Sadece uzun süre alabiliyor ve zamanı belli değil.
İlgim varsa çekinsem bile söylerim. En fazla red yerim nolcak😅
Uzun süre tutarım. Hatta belki bu süre sonsuza kadar sürer
Sonsuza kadar tutabilirim
Sen tutma hasta ediyosn kendini sonra 🥺
Hasta olursam bile ada çayı içip iyileşirim no problem 🤣 sen söyler misin yoksa içinde mi tutarsın alsdkfjlkf
İçimde tutmam. Yani şöyle gidip yüzüne söylemem ama hissettiririm. Çocuk bilir yani bu kız bana hasta diye 😂
Belki bu kız hasta der sadece 🤣🤣
O kadar çabuk anlar mı bendeki manyaklığı 🤣 bir kez daha aşık olurum gidip ne varsa söylerim içimdekileri kfkgk
Yesss senden korkulur. İlk görüşte senin deli olduğunu anlar. İlk görüşte aşk yerine ilk görüşte delilik yaşar adam kafayı sıyırır 🤣🤣
O da deliyse efso bir ilişki olur ama jsjdd ilk başta akıllı taklidi yapıyorum bence anlayamaz ama neyse 😏
Aşkınız şarkılara konu olacak 🤣 https://www.youtube.com/watch?v=pPESvnTTFl8
Serdar iki deli biraraya gelmemeliydik olmalıydı 🤣 bu adam benden de manyak saçlara bak ya 🤣🤣🤣
🤣 eved o şarkı da olabilirdi ama ben delilik üzerine eski şarkıları biliyorum 🤣 saçlar güzel işte kız saçları. arkadan bakan biri için hanginiz erkek hanginiz kız belli olmaz işte ne güzel 🤣
O deli gibi sallayışı yok yok ben bunla yapamam serdarı alayım mümkünse fjfj
Tamam al bakalım 🤣
https://www.youtube.com/watch?v=G0igyZgfr0M
Canım serdarım yaa thanks 🤣
Ricalar güle güle kullan 🤣
Hak etmiyorsa söylemem bile 😃
Söylememeyi tercihi ederim
Söylerim içimde saklayamam..
En fazla üç gün
Açılırım uzatmam
Fazla tutman hissettiririm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?