Teşekkürler ❤️
Hayatınıza alacağınız kişi için mantığınıza mı, kalbinizin sesine mi kulak verirsiniz?
Teşekkürler ❤️

Mantığım ilk başta daha önemli. Mantığıma uygunsa sonrası da kalbimle ilgili. İlk başta objektif olarak her yönden değerlendirmek gerektiğini düşünüyorum. Sonra da kalbimin sesini dinlerim. Direkt olarak kalbimi dinlersem yanlış durumları görmediğim için pişman olacağımı ve üzüleceğimi biliyorum çünkü.
Genç yaşlarımda sadece kalbimi dinlerken zamanin getirdiği dersler tecrübeler sayesinde mantıksal düşünmenin daha az zarar verdiğini kesfetmeye öğrenmeye başladım lakin insan hisleri olmadan yasayamaz her türlü iliskide yariyariya mantık ve duygularimla dusunup hareket etmeye başladım lakin duygularımı olsun mantığımı olsun iyi analiz ederek bu sayede çoğu zararlı insandan kurtuldum
Sadece kalbimi dinlersem sürekli bir yanlışın içinde bulabilirim kendimi. Ne kadar zor olsa da mantığıma uymayan bir olay varsa kalbimi susturmasını bilirim. Mantığımı ön plana almayı tercih ediyorum hayatımın her alanında.
Teşekkür ederim 🧚🌸
Rica ederim🥰
Ah ah günümüz ilişkileri menfaat çıkar ilişkisine döndü keşke hayatıma bir erkek girse de erkek erkeğe aşk sevgi yaşasam duygusal boşluktayım cinsellikle kafayı yemiş herkes yani cinsellik olmalı ama aşırıya kaçmadan sohbet muhabbet birbirini anlamaya çalışmak ama yok yok beni sevecek bir erkek 34 yaşındayım ama mutsuz gay biriyim
Cevap
36Cevap
Duygularımla hareket ediyorum.
Kalbime söz geçiremiyorum bazen
Benim için karakteri önemli duygusal olarak aşık olmam lazım ve o kadının da beni sevmesi lazım
Ben her zaman kalbimin sesini dinleyen taraf olurum o zaten bana doğru yolu gösterir diye düşünüyorum.
Her ikisine de…Çok sevdiğim halde uzak durduklarım da oldu, beynimin ok verdiği ama kalbimin kabullenmediği de.
Hep kalbimi dinledim ve sonunda acı çektim mamtık en iyisidir kolay kolay acı çekmez
İkisini de dinlerim mantığa aykırı bir taraf yoksa hayatıma alırım
Hayatımı alacağım kişiyi seversem hayatıma alırım kalbim önemlidir
Kalpten hayır görmedik knk😂 yarım aklımızdan devam 😂
Sadece mantığım çalışıyor artık benim.. duygularıma kalbimin seslerine kulağım kapalı
Sadece mantıkla ya da sadece duyguyla o çark dönmüyor. Denge lazım
Mantık bu devirde 5 para etmez kızlara pabuç yok artık nokta
Kalp öne çıkarsa mantık çalışmıyor mantık öne çıkarsa kalbi arkasından getiriyor...
Kalp sever mantık da tasdik ederse en güzeli olur.
Mantığım ve kalbim ilişki saçmalığı için çalışmıyor
Duygu yaşanır biter... Hayat mantıkla devam eder.
Mantığın kalp ile uyumu olması iyi olur. Sadece duygu yanıltır.
Kâlbimi dinleyerek tamamen 😎
Yarı yarıya bende.
Kalbimin sesini dinlerim
Kalbime tabii ki. Mantık çok da önemli değil benim için.
Bir başkasını dinlemeyin de kendinizde her türlü yeri dinleyebilirsiniz
Gözlemci biriyim, bu sebeple çok fazla kalbini dinleyip ardından mutsuz olanları gördüm ondan hep mantığımı kullandım
Tabiki mantık kalple hareket edince gerçekleri göremiyorsun gördüğünde ise birşeyler için çok geç oluyor ve kanıyorsun
ikisinin ayarını da iyi yapmak gerekir. körü körüne ne duyguna ne mantığına göre almamalısın bence. sonra üzülürsün
Önceden kalbim daha baskın olurdu bu ama mantıkla ilerlemek daha iyi
ikisi de önemli ama mantık her zaman daha öndedir benim icin
Kalbim mantığımı hep yeniyor hep bi boşlukta olduşum için normal görüyorm herkes te öyledir ya
İkisi de.
Akıllara girmenin yolu gönülden geçer.
İkisi de belli bir oranda baskın olur..
Kalbimin sesi
Mantığı dinleseydim keşke
kalbimin sesini dinleyerek yıllarca hata yaptım
Artık mantığa, kalbi dinledikçe benim başım ağrıdı
%90 Mantık
%5 Kalp
Valla bilemiyorum muallaktayim
Kalbimle hissetmem lazım..
Her alanda hamarat oluşuna bakarım
Ortalamasını alıyorum
İkisi de olmalı derdim ama kalbim ahir basar gibi
Maalesef lalbimiz baskın oluyır ya
Hayatıma birisi giremez ben içeri almıyorım 😂
Kısmen her ikisininde sesini dinlerim...
Hep mantikti şimdi ise kalp tabiki
Hayatıma kimseyi almam.
Hangisinin sesi güzelse onu dinlerim
maalesef bu devirde mantığa bakıyorum
Benim için hangisi daha iyi sonuçlanırsa ona
Ikiside
Mantık
Oturakli ve sohbeti güzel birine benziyon 😂
Abi ben ikisinde kulak verirdim
Genel olarak mantık.
kalbimi dinlerim
Hepsine