Unutmak
Sevmek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bence her insan farklıdır ve her ayrılık farklıdır. Ancak, unutmanın ve yeniden sevmenin her birinin kendine özgü zorlukları olduğu söylenebilir. Unutmak, bir zamanlar sevdiğiniz ve kaybettiğiniz birini zihninizde ve kalbinizde geride bırakmak anlamına gelir. Bu, özellikle uzun süren ve yoğun bir ilişkiden sonra zor olabilir. Unutmak için zaman lazım. Yeniden sevmek, geçmişte yaşadığınız acıyı ve hayal kırıklığını geride bırakarak yeni biriyle bir ilişkiye başlamak anlamına gelir. Bu, özellikle geçmiş ilişkinizin acı verici bir şekilde sona ermesi durumunda zor olabilir. Unutmak ve yeniden sevmek, her ikisi de zor olabilir. Ancak, unutmayı ve yeniden sevmeyi başardığınızda, kendinizi daha mutlu ve tatmin olmuş hissedeceksiniz.
Cevap
4Cevap
Unutmak için yeniden sevmeye çalışmak çok zor, hem kendini kandırıyorsun hem karşındaki insanı.
Sevmek zor artık benim için
Unutmak
Yani evet eğer seviyorsan unutmak zor olur. Güzel günler yaşadığın biri ise eğer bu kişi hiçbir zaman unutamazsın hep seversin. Ama değilse iki güne kalmaz unutursun.
Evt yeni birini zamanla seversin ama uzun sürer
Sevmek
Evet yeniden birini sevmek ona güvenmek ona inanmak onunla olmak bence çok zor. Ben öyle hayatıma kolay kolay kimseyi akacak biri değilim sanırım benim için sevmek bir tok daha zor gibi...
Unutmak aşık olunca daha zor
Yeniden sevmek
Aynen öyle yeniden birini sevmek zor ya. Yeni bir ilişkiden çıkan biri isen özellikle kimseye hemen güvenemiyorsun ne bileyim o yüzden hayatına alamıyorsun.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?