Unutmak
Yeniden sevmek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

İkisi de zaman isteyen şeyler. Gerçeği söylemek gerekirse unutmak zor fakat yeniden sevmeyi seçtim. Biraz daha düşündüğüm zaman yeniden sevmenin zor geldiği anlarda önceden gerçekten sevmediğimiz ile ilgili olabilir mi? Çünkü sevmek terk edildikten, terk ettikten sonra da devam eden bir duygu değil mi?
Yani bir insanı seviyorsanız seviyorsunuzdur... her ne kadar kötülük yapsa bile sevgi onu görmez idi...
Unutmaya da yorum yapayım :D alzheimer gibi hastalıklardan muzdarip olunmadığı müddetçe 5-10 yıldan önce unutamazsınız. Ufacık bir şey anımsattığında o düş gittikçe büyür unutmakta zor olur... haliyle elinizden gelecek tek şey ona alışmak olur, unutmak değil.
Yeniden sevmek unutmaktan daha kolay, denemek bedava...
Yeniden sevmek bence daha zor. Kimseyi sevmeyeceğim, sadece kendime odaklanacağım derken bir anda kendimi kaptırmak ve karşımdaki kişiyi tanımaya çalışmak bana zor geliyor.
Yeniden sevmek bana göre daha zor çünkü birini zaman içinde unutabilirsin ama yeniden sevemezsin..
Çok teşekkür ederim
ya bir şekilde unutuyorsun ya da aşabiliyorsun ama yeni birine açılmak, kendini anlatmak, onu anlamak falan... Yazarken yoruldum.
Cevap
19Cevap
Unutmak sevmekten daha zor geliyor 😅
Benim için sevilmek zor
Unutmak çok zor oluyor. Ümit Besen in şarkısı gelşr akla, alışmak sevmekten daha zor geliyorr... Lakin, kişi yıpratıcı uzun bir ilişkiden çıkıtysa özellikle, sevmesi de zor olur yeniden...
Unutmak gibi bir huyum yok. Kimseyi unutmadım. Unutmak için de sevmedim. Yeniden sevmek zordur. Kaybedilen şeyler varsa tekrar yerine koyup bir ilişkiye hazır hissedebilmek kolay değil.
Unutmak daha zor o kadar anı yaşanmışlık bir anda atmak insanı çok üzer psikolojik olarak etkiler ama yeniden sevmek bu daha kolay
Hafızam pek güçlü olmadığı için unutmak kolay geliyor bana. Sevmek hatta güvenmek daha zor
Unutmak kolay da yeni birisiyle tanışmak sevmem falan zor iş
Unutmak zorsa yeniden sevmek de zor olur haliyle. İkisi de birbiri ile bağlantılı
Unutmak zor. Yeniden secmeyi basarsanda unutamiyorsun
Sürekli aglıyom ya nasıl unutabilmek mümkün mü :(
Benim için ikiside kolay
unutmak zor ya bence.
İkisi de çok zor benim için😓
Yeniden sevmek daha zor.
Kararsız kaldım
İnsanlarla yaşamak zor.
Yeniden sevmek
Unutmayı istemek daha zor
Yeniden sevmek
Kimi unutmuştum ?