Kafedeki kız çok güzeldi, yardım edin nasıl bulurum?

Az önce bi mekana oturdum ayak üstü sipariş vercektim o sırada telefonda arkadaşla konuşuyordum ne içsem ki falan diye konuşup telefonu kapattım yanımdaki kız bi anda bak bundan alabilirsin çok güzel bende geçen denedim tadı çok iyi falan dedi döndüm ben kıza bakıyorum o hâla kahveyi övüyor abi yok böyle güzellik birde durmadan gülüyor gülünce elmacık kemikleri belirginleşiyor gözleri yukarı kalkıyor burnu dudakları falan çok hoşuma gitti üstünde de yazlık askılı bi elbise vardı baya süzdüm kızı 167 boylarında esmer biri oysaki esmerlerle işim olmaz diyordum büyük konuşmamak gerekiyormuş ayak üstü biraz konuştuk sonra kız arkadaşlarımı bekletmeyim dedi kendi masasına geçti oturdum orada da kızı bi izledim baya konuşkan sempatik biri sorun şu ki acil çıkmam gerekti şimdi ben bu kızı nasıl bulucam harbi vuruldum ona göre cevaplayın

Güncellemeler
+1 yıl
Öncelikle merhaba bahsettiğim kızı arkadaşlar aracılığıyla buldum numarasını aldım bi süre yazıştık sonrasında buluşup detaylı bi şekilde tanıştık kız bahsettiğim kadar varmış flört gibi bir şeyiz umarım devamı da gelir hepinize teşekkürler
Kafedeki kız çok güzeldi, yardım edin nasıl bulurum?