Esimle yaklasik 7 aydir ayriyiz ama bosanmadik. Nisanda bana en son dusunecegim, zaten surekli dusunuyorum dedi. Bir yanim birdaha deneme bir yanimda dene diyor dedi. Bende tamam zaman veriyorum dedim ve ondan sonra hergun mesajlasmaya basladik, gunluk ne yaptiklarimizi konusur olduk iyi geceler, hayirli sabahlar vesaire.. ne olduysa bu ay tekrar sogul davranmaya basladi etrafimda istemiyorum seni dedi, kavga ettik. Bende ozaman bosa tam bitsin dedim buna karsilik vermedi ve bu konu hakkinda birsey soylemedi birdaha. Ben ayrilmak istemiyorum aslinda, sizce kendisi ayrilmak istiyorsa neden bosanma konusuna birsey demedi? Tekrar barisma mumkunmudur? Neyapacagimi bilmiyorum cok uzgunum kirginim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Selamlar,
Bir ilişki içinde belirsizlik yaşamak ve duygusal iniş çıkışlarla karşılaşmak zor olabilir. Ancak, size net bir cevap vermek zor olsa da, bazı olası açıklamaları ve tavsiyeleri paylaşabilirim.
Eşinizin neden boşanma konusunda net bir adım atmadığını tam olarak bilemem, çünkü insanların iç dünyası karmaşıktır ve bu tür durumlar kişiden kişiye farklılık gösterebilir. Belki de boşanma konusunu netleştirmek için zamana ihtiyacı vardır veya kendisi de kararsızlık yaşamaktadır. Ya da belki de sizi üzmemek için zor bir konuyu açmaktan kaçınıyor olabilir.
İlişkilerdeki belirsizlik, her iki taraf için de zorlayıcı olabilir. Ancak, net bir adım atılmadığı sürece bu belirsizlik devam eder ve duygusal yıpranmaya yol açabilir. Eşinizle iletişimi sürdürmek ve duygularınızı açık bir şekilde ifade etmek önemlidir. Onun duygularını ve düşüncelerini anlamaya çalışmak ve aynı şekilde sizin duygularınızı da ifade etmek ilişkinizi anlamlandırmada yardımcı olabilir.
Eğer eşinizin birlikte olma konusunda isteksiz olduğu anlaşılıyorsa, sizin de kendi duygusal sağlığınızı düşünmek önemlidir. Tekrar barışmanın mümkün olup olmadığı konusunda emin olamıyorum, ancak ilişkinizin geleceği üzerine açık ve samimi bir şekilde konuşmak, belirsizlikleri gidermeye yardımcı olabilir. Eğer eşinizle konuşmalarınız sonuç vermezse, danışmanlık almak ve bir çift terapistine gitmek ilişkinizi anlama ve sağlıklı bir karar verme sürecine katkıda bulunabilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 265,9b cevap paylaştı.
u +1 yılEşinizin neden bosanma konusunu açmadığını bilmiyorum. Belki de henüz kararını vermedi, belki de sizi kaybetmekten korkuyor. Tekrar barışmanın mümkün olup olmadığını da bilmiyorum. Ancak, eğer siz tekrar birlikte olmak istiyorsanız, eşinizle konuşmalısınız. Ona eşinizden ne beklediğinizi ve ilişkinizi kurtarmak için ne yapmak istediğinizi açıkça söylemelisiniz. Eşiniz de sizinle aynı fikirdeyse, birlikte bir terapist veya danışmanla çalışabilirsiniz. Bu, ilişkinizde yaşanan sorunları çözmenize ve tekrar birlikte mutlu olmanıza yardımcı olabilir. Ancak, eşiniz tekrar birlikte olmak istemiyorsa, bu konuda üzülmeyin. Her ilişkide ayrılık olabilir. Bu, sizin değerinizi veya yetkinliğinizi yansıtmaz. Sadece sizin için doğru kişi olmadığını gösterir. Hayatta daha iyisini hak ediyorsunuz.
01 Yorumla
Soran+1 yılŞu an olumlu bir cevap alacagimi sanmiyorum cunku 1 hafta once mesajlarda kavgada demeyimde olumlu bir konusma olmadi.. bende kizdim bosa ozaman dedim hayatina devam edeceksen. Şu an konusabilirmiyiz desem guler gecer bence... belki biraz konusmazsak oda dusunur diye dusundum ama bilmiyorum dusunuyormu... 1 hafta once nerdeyse hergun konusurduk ne yaptigini bilirdim simdi ise iletisimimiz yok en son 3 gun once cocugu sordu kisa cevaplar verdim
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ayrıyken bile kavga etmeyi nasıl başarabildiniz merak ettim doğrusu.. Bir daha boşa bitsin lafını kullanma, Boşama lafı senin ağzından çıkmasın. Ne yapacağız, böyle mi yaşayacağız diye sor? Sanırım ana sorun senin işin.
02 Yorumla
Soran+1 yılBen eve donmek istedim yalniziz dedim, oda seni etrafimda gormek istemiyorum dedi bende sinirlenip soyledim madem beni istemiyosun ayri ayri yasiyoruz ozaman bosa dedim, nedemeliydim? Hayatina devam edecekmis
Bu etrafımda düşünmüyorum lafını daha sonra da sana kullanacaktır bence. Ya gelgitler yaşıyor ya hayatında başka biri var. iki durumda da sıkıntı yaşarsın ayrılmak senin için en mantıklısı gibi duruyor
042 Yorumla
Soran+1 yılEmin olamiyor bir turlu devam etmenin bize hayirli olup olmayacagindan ama 4 yasinda cocugumuz var
Soran+1 yılBen ona saygisizlik etmedim hic.. ama evimi onu cok özledim bize bir sansi cok goruyor..
Soran+1 yılBen zaten en son boşa ozaman tam bitsin dedim birdahada kendiligimden birsey yazmadim.
Isten dolayi haftanin 2 gunu baska sehirde kalmak zorundaydim ve o kendini cok yalniz hissetmis hep sogumus.
Soran+1 yılSenelerce katlanmis ama artik canina tak etmis.. yalniz olmak istemiyormus
Soran+1 yılCok haklisin, ama bunu yapmak cok zor severken.
Ben hala hayal kuruyorum onunla o beni bir kenara atiyor :(
Soran+1 yılHayir ama cok canim aciyor bir insan nasil boyle olabiliyor
Soran+1 yılZaten Sogudugunu soyluyor... 10 senelik evliligi yikip geciyor.. kimseyi dinlemiyor kapatmis kendini
Soran+1 yılNeden bana esyalarini al hic birseyini istemiyorum evimde demiyor?
Soran+1 yılHayir ev onun gidemez.. ben cocugumla Şu an annemlerdeyim baska sehirlerde kaliyoruz
Soran+1 yılEn son iste gelebilirmiyiz dedim yalniziz dedim. Sinirlendi seni etrafimda istemiyorum dedi, eskiye donuk seyler soyledi, oysaki hergun normal guzel bir sekilde konusuyorduk. Nediye konustun ya benle dedim, cocugumun annesisin konusmasamiydim dedi sonrada cocugunu niye aramiyorsun dedigimde seni gormezden geliyorum diyor bu nasil bir is anlamadim ben bir dedigi digerini tutmuyor..
- +1 yıl
En güzeli o kişiden artık uzak durman. Seni istemeyeni sende isteme boş ver. Çocuk da olsa siz geri birleşseniz de yine sorunlar yaşayacaksınız çok belli. Hayata bir daha mı geliyorsun kendi kıymetini bil ona muhtacmis gibi davranma. Öz benligini kaybedersin bu şekilde. Kendi ayaklarının üzerinde durarak hem kendine hem çocuğuna bak
Soran+1 yılBu beni cok yaraliyor bir insan nasil boyle olabilir.. nasil bizi yuz ustu birakip boylr hayatina devam eder?
Soran+1 yılMesajlarda ama soylemisti 2 kez seni seviyorum olarak degilde, yani cocugumla ben seni seviyoruz zaten demisti.. bize deger veriyormusun diye sordugumda ise sordugun soru sacma demisti yani tabiki veriyorum demeye getiriyor ama davranislari baska
- +1 yıl
Öyle bir insanla ömür geçer mi Allah aşkına? Ne zaman ne dediği belli olmayan biri zamanla herşeyi yapabilir. Çocuğumla ben seni seviyoruz ne demek ya. Bir insan seviyorsa seviyordur çocukla bir işi yok ki. Bence iyi düşün iyi karar ver. Sana iyi geleceğini düşünmüyorum ama yine de hayat senin hayatın. Ben kendi fikrimi söylerim kararı sen kendin düşünüp verirsin
Soran+1 yılHaklisin bir kisi nolursa olsun cocugun varsa son bir sans vermeli bunu cok goruyorsa hak etmiyordur bizi...
Duygularini bloke etmis durumda ama nezamana kadar? Gun gelir oda hasrete özleme duser..
Soran+1 yılBende iste is isten gecmeden Şu an cocugumuzun ona cok ihtiyaci varken birseyleri bitirmeyelim dedim ama elimi kolumu bagladi :(
Soran+1 yılO boyle bir insan degildi ya da depresyonda ondan boyle davraniyor
Soran+1 yılTabiki kabullenememekte var. Onca seneyi alip kolayca çöpe atamiyorsun, yasanmisliklar, cocuk var ve daha nice yasanacak sey var
Soran+1 yılHaklisin ama onun bana öfkesi var o yuzden bence boyle yapiyor
Soran+1 yılYok sadece her gitmek zorunda kaldigimizda kendiyle bas basa kalmis ve o bunu icten ice yemis.. yalniz kalmak.. beni sucluyor
Soran+1 yılAynen bende oyle soyledim. Ama o sehiri ondan daha cok sevdigimi saniyor
Soran+1 yılBen ilk basta cunku alisamadim tasinalim falan demistim..
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
10Cevap
+1 yılBelkide acaba düzenlebilirmiyiz diye kendi iç dünyasında savaş veriyodur
125 Yorumla
Soran+1 yılBuyuk ihtimal boyledir ama nekadar zamanda sonuc verir kafayi yicem
- +1 yıl
Yani onun kafasindakileri bilmediğimiz için tahmin edemiyoruz ama senin asıl düşüncen ne
Soran+1 yılBen ayrilmak istemiyorum. Cok gel gitlerimiz oldu ama cocugumuzda var 4 yasinda
- +1 yıl
Allah bağışlasın seni anliyorum ama böyle bi adamlada tekrar birlesseniz yine zor yani
Soran+1 yılBir baba cocugunu dusunup son bir sans vermezmi eskiyi soguklugu ardinda birakip.. Şu an ayriyiz zaten cocugunu ayda yilda bir goruyor..
- +1 yıl
Yani gamsız insan her zaman dusuncesiz olur yani
Soran+1 yılInsan hicmi ozlemez cocugum benim yanimda buyusun demez
- +1 yıl
Dedim ya gamsizsa gelmez o kalbini s*iktigim
Soran+1 yılCok kirginimm :(
- +1 yıl
Kırılmaktada haklısın canim ama böyle bu tarz insanlar
Soran+1 yılBoylesi insanlar sonradan pisman oluyormu cok merak ediyorum
- +1 yıl
Senden daha iyisini bulamayacagini anladigi gün basliyo pişmanlığı
Soran+1 yılKimse onu benim sevdigim gibi sevmicek.. ben onun o zor karakterine hep katlandim, az ile yetinen biriydim. Yeni iliskilerde tabi baslarda hersey cok guzel oluyor beklentiler araya girince basliyor sorunlar
- +1 yıl
Kesinlikle ama dertleşmek istersen seni daha çok ve detaylıca dinlemek isterim 🙏
Soran+1 yılErkekler neden bukadar acimasiz?
- +1 yıl
Kadınlarda erkeklerden daha acimasizlari var ama işte insan doğası son zamanlarda genel olarak çoğu insan acımasız oldu maalesef
Soran+1 yılOrtada cocuk olmasa neyse diyecegim ama ondan önemli ne olabilirki su dunyada
- +1 yıl
şu an o kafası rahat istediği herşeyi yapiyo bu yüzden kafası çok rahat ve çocukları onemsemiyo bil
Soran+1 yılEvet orada haklisin, sorumluluk yok ise git gel gez toz rahat bir hayat. Ama nezaman dank edecek? O hayatda bi yere kadar
- +1 yıl
Yani bide başka kadınlarla beraberse bu zevkten mahrum kalmamak için dahada uzatacaktır bu süreci
Soran+1 yılBeraber oldugunu dusunmuyorum ama konusuyor olabilir. Cunku yogun isi var
- +1 yıl
Hiç bilemezsin sadece konuşmak olsaydı bu kadar uzun sürmezdi beraber olduğu için gelmek istemiyor
Soran+1 yılKafasinda cunku netlestiremiyor devam etmelimi benle etmemelimi ve kesin bir karar veremedigi icin uzak tutuyor
- +1 yıl
O da var ama dediğim gibi başka biri olmasaydı gelirdi çoktan
Soran+1 yılBaska biri oldugunu sanmiyom ama belkide yeni insanlarla tanismak istiyordur
+1 yılÇocuk varsa boşanmayın derim ben onun vebalini ödeyemezsiniza
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet var, ben zaten bosanmaktan yana degilim ama tak etti artik umut verip sonra oyle demesi kizdirdi beni. Ama o bosanma konusu hakkinda birsey demedi. Ertesi gun sadece cocugu sordu..
çocuk var mı? tek eksik bir araya gelmeniz kalmış
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoşanmaktan her ay para ödeme muhabbetinden olabilir. Ayrıca seven insan yanına gelir öyle geride durmaz ve evlisiniz resmi olarak
016 Yorumla
Soran+1 yılBen gitmek istiyorum ama o uzak tutuyor
Cevap sahibi+1 yılBence gitmekten vazgec geleceği varsa gelir biraz sabret derim
Soran+1 yılAraya daha cok sogukluk girmezmi?
Cevap sahibi+1 yılTamamda soğukluğu sen yapmıyorsun o yapıyor
Soran+1 yılBir erkek uzun zaman esini cocugunu gormeyince daha mi cok sogur yoksa özlermi?
Cevap sahibi+1 yılÖzler ama beyefendinin teşrif edeceği yok
Soran+1 yılCok inat ve dikkafali birisi, özlese bile söylemez.
Kafasi karisik bir insandan uzakmi durmali yoksa konusmalimi
Cevap sahibi+1 yılŞimdi kafası karışık falan onları geç. Bi insan evladını özlemez mi. İnsan tatile çıkarken bile emanet ettiği kediyi merak edip özlüyor. Görmek istiyor ne bileyim kafayla alakalı bir şey değil bu
Soran+1 yılCocugunu aramiyosun dedigimde bana telefonu olsa hergun ararim diye cevap verdi.. benimle muhattap olmak istemiyomus. Ama aylardir benle konusuyordu hergun, detayli bir sekilde neyaptigini falan anlatiyordu. Muhattap olmak istemeyen konusmazdi hergun
Cevap sahibi+1 yılNisandan beri diyorsun. Muhattapligi bırak. Saman altından su yürütüyor. İstese gelir görür seni. Niye gelmiyor ya da niye barışmak istemiyor
Soran+1 yılSogumus cunku
Cevap sahibi+1 yılSadece soğumak değil bence. İyi düşün iyi taşın
Soran+1 yılNedir peki? Ben hergun kahroluyorum, yatiyorum dusuncemde o kalkiyorum dusuncemde o resmen depresyona girdim.. yazmak istiyorum ama yazamiyorum
Cevap sahibi+1 yılBaşka birileriyle konuşuyor muhakkak. Unutma aç kalıyor. Gelseydi onun için bile gelirdi ama gelmedi. Bu kadar iyi olma çok kaybedersin
Soran+1 yılYok bu cok dik kafali birisi, kafasinda birsey kurup ona inanabiliyor ve duvar örmeye basliyor. O duvarlari nasil yilacagimi bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılCinsellik bile onun duvarini yikmamis ya da yikmissa bundan haberin yok
+1 yılsizin neden duruşunuz yok o karar verir o gider o gelir.. kendinizinde bu ilişki hakkında iyi kötü bir duruşunuz olduğunu görmezse siz daha çok beklersiniz gelcek mi gidecek mi diye maalesef
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklisiniz ama cok özluyorum hic birseyden zevk alamiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 597 cevap paylaştı.
+1 yılYedekte tutuyor olabilir 🤔
06 Yorumla
Soran+1 yıl@vuylianme sorabilirsin
Soran+1 yılEvde halen esyalarim duruyor, evin anahtari duruyor al esyalarini anahtarlarida ver demiyor ama
- +1 yıl
7 ay çok uzun süre kafamı dinleyim, ilişkimizi değerlendireyim gibi bir durum olsa süreç çok daha kısa olurdu. Bana kalırsa pek umutlanma
Soran+1 yılNeden bosa ozaman tamamen bitsin dedigimde buna karsilik vermedi?
- +1 yıl
Belki hayatında geleceği netleşmemiş biri var o olmazsa sana dönebilirim diye düşünmüştür
Soran+1 yılŞu an biri oldugunu sanmiyorum ciddi olarak ama tabi konusuyor olabilir
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılİçerikte bir şey yok
00 Yorumla
+1 yılSeni yedekte tutuyor. Ondan sana hayır gelmez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu sürede başka ilişkin oldu mu
02 Yorumla
Soran+1 yılTabiki hayir
Cevap sahibi+1 yılHımm
Gizli Üye(36-45)+1 yılNedenki baska erkek girdi mi hayatina
02 Yorumla
Soran+1 yılHayir baska erkek girmedi hayatima cunku onu hala seviyorum ve o bunu biliyor..
Cevap sahibi+1 yılNeden senden bu kadar uzak
- Aşk İlişkileri konusunda 14,1b cevap paylaştı.
+1 yılSevişin geçer
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt