Eşimin ilgisi bitti?

Merabalar guzin abla öncelikle şöyle bahsedeyim 1 yıllık evliyim evlenmeden önce hamile kalmıştım o zamanlar çok ilgili sürekli birlikte olmak istiyorduk ilk fırsatlarda hep sonra bana bebek istediğini söyledi ben hep karşı çıkıyordum sonra ikna etti beni bi şekilde çünkü o kadar seviyor ki bunu hissettiriyordu bana velhasıl sonra evlendik 3 aylık hamileydim aynı evin içinde insan Daha iyi tanırmış bunu anladım sürekli kavgalarımız olurdu çok zorlu bi hamilelik geçirdim sürekli psikolojik hakaretler uyguluyordu çok değişmişti neyse ben her seferinde alttan alıyordum onu etkileme ye çalışıyordun eskisi gibi olsun istiyordum hamileliğin verdiği hisle onu daha çok arzuluyordum ama geri çekiliyordu istemiyordu pek 2 hafta da bir oluyordu ama gebeliğin son 2 ayı hiç birlikte olmadık bebeğimi kucağıma aldım 4 ay da ordan 6 ay bana elini bile sürmedi hep bahane aman çocuğu yanlız bırakma yok başım ağrıyor yok yorgunum ya da hep kavga ettik ne hamilelikte anlayışlıydı ne de lohusalığımda sürekli kavga ediyorduk sonra birlikte olduk o da benim zorumla sonra baktım o işini gördü etti rahatladı bende tık yok istiyorum ki daha da etkilesin ama bana karşı sıcak samimi bile değil sürekli aşağılıyor kilom la dalga geçiyor sen ruh hastası şizofrensin diyor ben neler düşünüyorum sen ne peşine koşuyorsun diyor bitti saygı da bitti tek bağ kızımız aramızda şu an bitsin istiyorum boşanalım diyorum her seferinde kandırıyor düzelecek diyor ama hiç bişe yapmıyor ve ayrı yatıyor sürekli lütfen yardım edin ciddi anlamda psikolojik şiddet magduruyum şu an
iPhone’umdan gönderildi
Eşimin ilgisi bitti?