Öyle çok uzaktan hoşlandığım nadiren otobüste gördüğüm biri çok alakasız ve anlamsız neden düşünüyorum bilmiyorum bile ama daha ilk gördüğüm anda kitlendim aşırı yakışıklı değil tanımıyorum bile ama beni ona çeken bi his var onu görmediğim her gün canım sıkılıyor aslında canımı sıkacak daha bir sürü şey varken.
Bu karşılıksız his beni çok üzüyor
Bu karşılıksız his beni çok üzüyor
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
e yanına git otur bişi bahane et bi konudan bahset sohbet başlat
Sorun benim iletişim kuramayan biri olmam bir de öyle kızların özgürce hareket ettiği açıldığı bi çevre değil
o iletişim sıkıntısı genelde bende de oluyor. neyse ilk adımı ondan at, ama tabi onun atması için senin onun dibinde bitmen lazım :)
liseye giderken benim de otobüste karşılaşıp bakıştığım bi kız vardı. kız artık baktı bende iş yok, 3. gün kalktı geldi yanıma o konuştu :D
Açılsam muhtemelen sadece ego yüklemesi sağlamış olurum ve keko arkadaşlarıyla benim makaramı döndürürler😂 benim ileri derece bi iletişim problemi ikili diyaloğa girdiğim birini hatırlamıyorum bile o derece
şaka maka kötü bi durum :(
Evet sinir bozucu ve üzücü bazı şeyler çok mümkünsüz oluyor
peki ilk adımı o atsa? senle sohbet etmeye başlasa, sen devamını getiremez misin yine?
Yok çok mutlu olur ve çok üzülerek vazgeçerim😂 onun sorunu hal olsa ben şahsi sorunlarım var ama yine de deli mutlu olurdum
ne gibi şahsi sorun? ne güzel mutlu olabiliyorsunuz, buna engel olan sorun nedir? (özel değilse)
Psikolojik sıkıntılı biriyim normalite ölçülerinde değilim çok özgüvensizim çok soyutlandım
psikolojik destekle bunu çözmek zor değil aslında. hatta ilk sağlıklı iletişimi kurabildikten sonra gerisi de gelecektir.
Böyle beni çılgınca desteklemesi ve sarılması zorlaması gerekirdi öyle biri de yoktur hiç olmadı zaten kim niye uğraşsın
seven
Ya ben hayatın hiçbir yerinde yokum ki beni görüp sevsin biri😂 gerçi gören de sevmiyor beğense de hemen vazgeçiyor ben hiç karşılık vermediğim için yani hiç oluru olmuyor sıkıntı ben de ya
sen o çocukla hep göz teması kur otobüste, bir süre sonra cesaret alıp gelir konuşur -diye düşünüyorum-
Ben kendime mani olamıyorum bakıyorum sonra çekinip çeviriyorum gözümü hemen tabii ama o çok saniyelik bakıyor ya beğenen bi erkeğin bunu yapıcağını sanmıyorum beni muhtemelen hiç beğenmedi bakmıyor yani hiç😐
Sizce😀
Dikkatini sen çekeceksin, göz temasını kaybetme :)
Bakmayan erkek hoşlanmamıştır ama dimi bence bu tespitim doğru
Dikkat çekecek kadar bakmak riskli bi erkek için, çünkü kadınlar direkt tepki gösterebilir. O yüzden ben de bana biri bakmadığı sürece uzun göz teması kurmayı tercih etmem. Sonra sapık muamelesi görüyoruz :)
Evet çok haklısın da artık bizim bi göz aşinalığımız var ve ben bilmiyorum da beğendiğimi belli ettim bence ama o hiç bakmıyor dediğim gibi sapık olarak anlaşılacak bi durum yok yani beğenen erkek kendine hakim olamayıp bakar diye düşünüyorum
Sen onun dikkatini çekecek kadar göz teması kurdum diyorsan top artık tamamen onda
Aşırı bakmadım hatta suratını derinlemesine bilmiyorum bile😂 ama ondan çok baktım o çok saniyelik refleks olarak bakıyor sanki sadece
Bakmaya devam et bence :)
Bu sefer de sapık ben çıkcam😀
Ben daha bu durumlarda kadınların üstüne gelindiğini görmedim 😅
Kadınların niyeti genel olarak kötü olmuyor ondandır bide buna sinirlenecek erkekte pek yok bizim ülkede😀
Aynen bizim canımıza minnet 😅🙈
Aklın çıkar aklındaki çıkmaz
Gerçekten gitmiyor ben zaten psikolojik sorunlu biriyim iyice üzülüyorum keşke bi mucize olsa da benden hoşlansa işte o zaman kendi özgüvensizliğimin altında kalıp usulca vazgeçiyorum