İnternet üzerinden tanışıp sevgili olduğum kızın aslında erkek olduğunu öğrendim?

İnternetten tanıştık muhabbeti sardı instagramını aldım ordan devam ettik özel anlarıma tanık oldu bir süre sonra doğal olarak farklı gözle bakmaya başladım bir süre sonra açıldım kıza çıkmaya başladık ilişkimizin 6. ayına girdiğimiz gün itiraf etti adi herif meğer kız sandığım çocuğun arkadaşı adına yapay zeka ile fotoğraflarını kıza çevirip denk geleni işletiyormuş çocuk konuşmaya devam etmek istedi engelledim bu sefer şerefsiz arkadaşları çullandı üzerime engelliyorum yine sahte hesaptan tekrar devamlı yazıyorlardı neyse en sonunda bu durum devamlılığını kesti ama ben hala çok hoşlanıyorum kızdan gerçek olmayan birine böyle kısa sürede böylesine derin duygular beslememi anlamlandıramıyorum nasıl unuturum lütfen yardımcı olun ailemden olsun arkadaşlarımdan olsun hiçbir tanıdığıma malum konu hakkında danışamıyorum çok utanıyorum

İnternet üzerinden tanışıp sevgili olduğum kızın aslında erkek olduğunu öğrendim?