Arkadaşlar erkek arkadaşım 1 ay oldu. Profilinde e harfi kalp var ama arada koz takip ediyor bu 3 oldu önceden ettiklerinin kabul ettiğini söylüyorTakıntılı olduğum konusunda bir kaç kez kavga ettik sabah zar zor barıştık akşam buluştuk güzel bir gün geçirdik akşam bunu görünce gönderdim sabah silsin diye ne kavga ettim be bir şey kilit tarih atmasını istedim rica ettim ama kilit koymayı doğru bulmuyor resim paylaşmıyor tarih atmıyor ve ben bunları talep edince takıntılı oluyorum. Yaptığı muamele bu üzüyor. Be yapacağımı şaşırdım seviyorum kodlanıyorum anlamıyor.
Erkek arkadaşımla 1 ay oldu ama kız takip ediyor. İstediklerimi yapmıyor, ne yapayım?
Açıkcası kilit yazma, tarih atma veya başka şeyler bana hep saçma gelir. Aldatacak adam her türlü bir yolunu bulur. Bin çeşit yolu var sonuçta. Ve sizinki artık takıntı boyutuna ulaşmış. Aşırı çirkin duruyor. Ama bunun sebebi de sevgilinizin takındığı tavır. Normalde seven bir adam sevdiği kız bir durumdan rahatsız ise ne olursa olsun bunu tekrarlamaz. Hoşlanmıyorsa bile bir defaya mahsus istediğini, gönlünün olması için yapar. Beyefendi sanki aldatıyor imajı verdi, çok emin olamamakla birlikte tabi. Ayrıca baş harfinizle aynı harfe sahip bir kız bulmak zor değil...
Yerinizde olsam net olurdum. Şüphenin olduğu bir ilişki benlik değil.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Haklısın ama zamanı yanlış seçtiğin için olay büyüyor. Uyku saatinde seçme zamanı çünkü cidden uyku açılınca bazıları tekrar uyuyamıyor bu sefer de sabah kalkamıyor. Daha musayşt bir zamanda burnundan getir 😃ayrıca bu kalp olayları falan erkekler sevmez racona ters gelir sana da söyleyemiyordur emin ol en çok seveni bile böyle bu karakter meselesi sevgi meselesi değil. Böyle zorlamak yerine bol bol fotoğraf çekilin bak bakalım kendisi paylaşacak mı? Paylaşmıyorsa da zorlama bekle taşıma suyla değirmen dönmez emin ol o istemedikten sonra olmaz yani. Sıkılır ayrılır Bi de böyle kendilerini bir şey sanıyorlar karşısındaki değersizleşiyor sonra bitiyor ilişkiler. Hiç takmıyormuş gibi yap
Of okurken benim sinirim bozuldu. Kısıtlanmaya gelmem. Kimse gelmez bence. Tamam kızları takip etmesini istemezsin bende istemem bunu ama içinde seni aldatmak başkasına bakmak varsa aldatır da bakar da yani. Güven olmadan ilişki yürümez. Sende bunu söyleme artık ona bir gün ayrılır bitirir o zaman nasıl döndürürüm diye soru yazarsın. Hem bu tarz şeyler bana ergence geliyor. Zorlama içinden geleni yapsın.
Ne kadar saçma sapan isteklerin var ya. Güvenmiyorsan sevgili olmasaydın kardeşim. Adam oraya dediklerini yazınca hiç kız takip etmeyince güvenilir mi oluyor? Normal hayattan birini bulur seni yine aldatır ruhun duymaz. Güvenmiyorsan sevme. Zaten böyle yaparsan o adam iki gün sonra ayrılır senden bu baskıyla.
Ben sosyal medyayı ciddiye almayan kullanmayı da çok becerebilen biri değilim. Kadınların bu sosyal medya hareketlerine, yazışmalarına ve anlam yüklemelerine çok tutuluyorum. Bir kız arkadaşım buna benzer bir şeyler talep etti benden. 3dk süren bir konuşma yaptım. Şaşırdı özür diledi. Ama emindim için için kurulduğuna...
Sonra ben kendisinin hareketlerine daha dikkat etmeye başladım. İnsan tuvalete telefon ile gider mi ya :)) Bu arada iyi bilgisayar kullanırım... (Bunu söyleme sebebim teknoloji ile aram iyidir). Kendisine şunu söyledim ;
- Neden sürekli benim hesabımı takip ediyorsun? Takipten kastımın ne olduğunu çok iyi biliyorsun. Telefonumu gizlice alıp kurcaladığının da farkındayım.
Cevap..
- İnanmıyorum telefonuma casus program mı kurdun? Abbooovvvv Kıyamet koptu.
Sakin bir şekilde...
- Canım ben bu şekilde bir ilişki istemiyorum. Sen kendine daha sosyal (Medyacı) birini bul. Ben insanın anı ve yaşadıklarını önce kafasında tutması gerektiğine inanan biriyim. Senin telefonuna bu güne kadar elimi sürmedim. Ama iznin olur ise bir bakmak isterim. Fakat casus program vs. bunlar çirkin ithamlar. Gerek duymam, kullanmayı da bilmem. Ayrıca bana ne kadar güvendiğini de anlamış oldum Teşekkür ederim...
Sonuç herkes kendi yoluna...
Yani şimdi SS bile atmışsınız...
Gerek var mı bu kadar özelinizi açmaya?
Gerek var mı bu kadar kafaya takmaya?
Eğer rahat durmadığını düşünüyorsanız gerekeni yapar yolunuza devam edersiniz.
Bilmiyorum yanlış da düşünüyor olabilirim. Tamamen kendi düşüncelerimi paylaşmak istedim.
Gece gece iyi dayanmış valla ben olsam yatar uyurdum kafanız mı güzel ya harf koymak kalp koymak yok kilit koymak olmadı boynuna tasma da assın sahipli diye bir de çip tak bulan olursa sana getirsin 😂😂 tövbest
Gerçekten böyle kadınlarla ilişki yürütecek adamda peygamber sabrı olmalı profil fotosu bile koymak gerekmiyor bana sorarsan güven dediğimiz olgu bunlarla sağlanmaz bu saplantılıları hafifletmek için karşı tarafın istediği mantıksız istekler sana tavsiyem güven duygunu güçlerdir yoksa yavaş yavaş sevgisinin içini boşaltır boş kıskançlıklar...
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Rica etsem resimden dolayı soruyu şikayet edebilir misin
Kilit yapmayı ben açıkçası biraz cringe buluyorum. Ondan o da istememiş olabilir :D ama kalp neden olmasın? Bunun yanında zaten kız takip ediyorsa hoş bulduğu, ilgisini çektiği için ediyordur. Ben böyle biriyle yapamazdım. Aldatmıyordur belki ama benim hemcinsimden birini, hayatında ben varken, hoş bulması bende şalterleri attırır. Erkektir ihtiyacı vardır değil. Nasıl ben elin adamlarına takip atmıyorsam veya kabul etmiyorsam o da etmeyecek. Cinsiyet ile alakalı değil insanlıkla, sadakatle alakalı. Bu kadar geniş değilim. Seviyorsa ya önüne bakacak ya da bana. Bu iki seçenekten birini değil de başka bir seçeneği tercih ediyorsa, ebediyen başka bir seçeneğe basıp gidebilir. Öyle yok onlar atıyor yok bilmem ne diye de kıvırmasın. Alma o zaman isteği? Kabul etme. Elin kızını napcan? Artık ilişkin var.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kilit ve tarih koymak istemeyebilir ben olsam ben de istemezdim ama bunun aldatmakla alakası yok hoşuma gitmiyor sadece. Ama fotoğraf paylaşmaması sıkıntı senin fotoğrafını hem hikayesinde hem de post olarak paylaşması lazım ama ilişkiniz de çok yeni herhalde. Biraz zaman geçsin eğer seni çok daha fazla rahatsız etmeye başlarsa bu durum noktayı koyarsın
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ayrıl bir kilit bile koymak bu kadar zorsa seni eğlencelik görüp aldatıyordur büyük ihtimal. Benden hoslanan bir çocuk vardı sevgili bile olmamıza rağmen her istediğimi çıkartıp hesabını kapattı sen düşün artık seni ne kadar sevip umursadığını. Boş kişiler için yormayın kendinizi paranoyak olursunuz cidden değmez engel at gitsin :️️)
İsteklerin pek hoş değil ya. Karşı taraf sana güven vermiyorsa neden ilişkiye devam ediyorsun?” Seviyorum” diyeceksin ama bu sevgi değil bildiğin toksiklik. Kilitle, kalple olacak iş değil, sevgilin olacak şahıs doyumsuz biri bence.
2
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
ıyyy sana o kadar yazacağına dedıgını yapsa konu kapanırdı ama sen de fazla gereksız kılıt dıye ısrar etmıssın ama onun bu tavrı da suphelı tabı ayrıca manıpülasyon yapmaya calısıyor aklın varsa uzak durursun
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yani aslında mesajları baştan okusanız size değer vermediğini görebilirdiniz. Bı erkek sevgilisi ile küfürlü konuşmamalı bana göre saygısızlık bu. E yazmış olabilir ama kimin e si. Şahsen ayrılmanız sizin açınızdan daha iyi olacak. Ve sanki siz ona daha çok bağlanmışsınız çünkü size interneti kapatırım diye tehdit eder gibi şey yapıyor. Ergen konuşması gibi olmuş. Sevse. deger verse tarihi de yazar nolcak sanki. Kimene ben ve sevdiğim istedik koydum derdi. Ama seni tersliyor sana saygısı yok
2
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
İkiniz de birbirinizden toksiksiniz kilit tarih vs nedir hangi devirdeyiz ergen işi bunlar. Ancak adamın da ilişkisi varken başka insanları takip etmesi allah kuran kitap aşkına vs şeklinde konuşması çok saçma yol yakınken ayrılın siz
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Afedersin ama sen normal değilsin böyle birine nasıl katlanıyorsun? ayrıca kilit nedir, o kilidi al da onun …. Kendinize saygınız olsun ya. Baktım çıktım diyor sen tamam diyorsun iğrenç bir ilişki. Çocuk ta çirkin, sen güzelsin ama akıl yok sende.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sağa, sola, öne, arka, yukarı, aşağı, çapraza, geriye... her yere kusmak istedim okurken. Toksik, ergen, ucuz, leş vs. bir iletişim ve ilişki. Allahım evlerden uzak.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
boş ver ya bence de tarih kilit çok saçma gereksiz ergence. ayrıca adamı bunaltcan sen bak böyle yapa yapa 😂o da az değil aslında ama sen üstüne gittikçe kendini bir şey sancak oysa sen daha güzelsin o sana göre tipsiz
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bu durumu nasıl düzeltebilirim peki yani üzün bir mesaj atıp yaptığımı açıklasam trip atmadığımı kavga etmediğimi olayın nasıl geliştiğini artık kavga gürültü istemediğimi aynı zamanda ilişkimi dolu dolu yaşamak istediğimi. Sadece her yaptığım davranışı böyle trip olarak görmesi hoşuma gitmiyor bunu yapmaması gerektiğini anlatsam sonra baştan başlamak istesem düzeltebilir miyim
Yok açıkladım zaten hayatım seni boğmaya çalışmıyorum sana sonsuz güvenin var aldatmak istesen ruhum bile duymaz biliyorum seni kısmanıyorum ve bir kızın seni takip ermesini istemedim sadece söyledim hayır dedin konu benim için kapandı bu benim için tartışma konusu dahi değildi lütfen kavga çıkartmaya huzursuzluk yaratmaya çalışıyor musun gibi davranma bu durumda hangi kız olursa olsun rahatsız olur olay bundan ibaret Aşkım seni boğmaya çalışmıyorum bende ilişkimi yaşamak kavga etmemek istiyorum bu durum beni de yordu seni seviyorum dedim uzun uzun ki gerçekten trip atmayacaktım ya rica ettim kabul etmedi konuyu kapatacaktım harbiden
Yapmadım ki ama Allah askına yabancı bir kızı takip etmişti gönderdim uyanık olduğundan bile haberim yoktu sabah görür çıkartır dedim sonrasında tarih koy deme nedenim en azından o kızlar görür istekleri kabul etmez. Kabul etmediğinde zaten ben de zorlamadım ki onu yemin ederim trip atıp kavga etmeyecektim
Bu durumu nasıl düzeltebilirim peki yani üzün bir mesaj atıp yaptığımı açıklasam trip atmadığımı kavga etmediğimi olayın nasıl geliştiğini artık kavga gürültü istemediğimi aynı zamanda ilişkimi dolu dolu yaşamak istediğimi. Sadece her yaptığım davranışı böyle trip olarak görmesi hoşuma gitmiyor bunu yapmaması gerektiğini anlatsam sonra baştan başlamak istesem düzeltebilir miyim
Yok açıkladım zaten hayatım seni boğmaya çalışmıyorum sana sonsuz güvenin var aldatmak istesen ruhum bile duymaz biliyorum seni kısmanıyorum ve bir kızın seni takip ermesini istemedim sadece söyledim hayır dedin konu benim için kapandı bu benim için tartışma konusu dahi değildi lütfen kavga çıkartmaya huzursuzluk yaratmaya çalışıyor musun gibi davranma bu durumda hangi kız olursa olsun rahatsız olur olay bundan ibaret Aşkım seni boğmaya çalışmıyorum bende ilişkimi yaşamak kavga etmemek istiyorum bu durum beni de yordu seni seviyorum dedim uzun uzun ki gerçekten trip atmayacaktım ya rica ettim kabul etmedi konuyu kapatacaktım harbiden
Hafta sonu 2 gün erkek arkadaşı ile tatile gidecek o diyeceğim ki aşko sen müsait olunca bana yazarsın yazmayacagım bilerek yanlış anlama arkadaşınla vakit geçir diye yazmıycam falan sanki rahatmışım gibi 😀
Önerim çocuğa ulaşıp bu kızın elinden bir an önce kurtarmak.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Şikayet etme belli ki erkek arkadaşınla sen de böyle sevgili olmuşsun. Bunda hata nerede sen ondan önce hiç erkekleri takip etmiyor muydun? Biraz empati yapın.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
ablacım paranoyak olma ya, böyle hayat mı geçer? sal gitsin kilitmiş oymuş buymuş. aldatmak istese haberin bile olmaz. çocuk gibi davranma
ablacım seni de anlıyorum ama kilittir tarihtir bunlar önemsiz şeyler, sen kişiliğine bak. anlıyorum neden koydurtmak istediğini ama bunlar bana göre tartışma konusu bile değil.
Baştan baslamak istediğini falan söylersen ortada sorun yoksa bile gerçekten olduğunu düşünmeye başlar, hiç öyle uzun uzun mesaj yazmayı falan da aklından geçirme, mesajlardan anladığım kadarıyla kavga etmemişsiniz tartışma her ilişkide olur, yarın sabah olduğunda ara ama bu olayın konusunu açma sakın sadece hoşuna gidecek şeyler söylersin ve tatlıya bağlarsiniz zaten:)
Bırak nefret etsin o senin istediğin şeyleri bile yapmıyorken neden bu kadar kasıyorsun ki kendini? Ciddiyim git mesajı sil uzun uzun yazılar yazıp daha fazla bunaltma, ne yazdığını sorarsa önemsemiyormuş gibi davran, sürekli özür dileyip düzeltmeye çalışan taraf olma emin ol sen kaybedersin, ortada o kadar bir soeun yok zaten. tekrardan diyorum sabah oldugunda ara ve tatlı dille güzel şeylerden konuşup kapat bu kadar, oda şaşirir uzatmadigin için sevinir
Çok sevdiğin için oluyor tavsiyem arayı çok açmayın ve en kısa zamanda tekrar görüştüğünüzde bu sevgini onun yanındayken davranişlarinla ve hareketlerinle hissettir
Bence bir süre görüşmek istemez uzaklaşmak isteyecektir rahat bırakmam onun görüşmek istemesini beklemem daha hayırlı değil mi? Hafta sonu zaten erkek arkadaşı ile iki gün tatile gidecek orada da derim aşko sen ne zaman müsait olursan yazarsın arkadaşınla eğlen ben yazmayacağım bu sebeple yazmamam daha doğru sonuçta arkadaşın ayıp olur falan rahat bırakmak istiyorum yanlış mı