Güncellemeler
+1 yıl
Bir de kızların istediği gibi büyük cins3l org4n4 sahip değilim.
Neden evlenemez? Daha 22 yaşındayım ama şimdiden evde kaldım gibi. Nedeni ise kızların istediği gibi yakışıklı, geniş omuzlu, boylu poslu, zeki, ağzı laf yapan, eğlenceli, vb. biri olmayışım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Knk daha 22 yaşındasın yolun başındasın sakın ol yani hayatı yaşa evliliği 28 yaşlarında düşünürsün illa kendine göre birini bulursun yani
Amacım şimdi evlenmek değil zaten. Daga gencim ama hayallerimin gerçekleşmeyeceğini bildiğimden hayatımı yaşayamıyorum.
Gerçekleşir bunun için çaba sarf etmelisin ama
💩 çabalayamaz ki...
Çabalama o zaman cabalamayan insan evlilik içinde eşi için de gelecek için de cabalayamaz alınma ama sorun organ morgan değil sen çabalamazsan bsyler için onlar neden çabalasinki senin için her şey karşılıklı biraz duruma genel bak bir tek kendi tarafından bakma acaba neden böyle diye bir de düşünmek lazm
Abi dış görünüşüm berbat ve bu yüzden kimse beni sevmeyecek diyorum sana, nesini anlamıyorsun? Kimse dışını beğenmediği kişinin içini merak etmiyor ve gençler bunu daha iyi bilir ki sen de gençsin. Sırf dalyan gibiler değil de benim de sevilmem mümkün olsa ben zaten onunla mutlu olmak için elimden geleni yapayım. Çaba dediğin birine açılmamak. Ben yoksa geleceğim için çabalıyorum bu 4mına k*dumun ülkesinde. Ya biri benimle evlense bile pişman olur; ya aldatır ya da terkeder. Yani bir düşün; saydığım özelliklere sahip erkek mi yoksa benim gibiler mi?
*yaparım
Artk kızların dis görünüşe fazla önem verdiğini pek sanmıyorum
Zaten ne diye bu kadar güzelliğe yakışıklığa bu kadar taktınız ya günün sonunda yaşlanınca hepimiz yaşlı buruşuk bir moruk olcaz güzellik yakışıklılık kalmicak hadi o zaman da aldatan birbirinizi bosanin yani ne saçma bir düşünce yapısı bu böyle birazda ruhları sevmeyi deneyin bedenler kalıcı değil
Neden? Yani ben öyle şeyleri görmüyorum çünkü. Anonim siteler, sosyal medyadaki kullanıcılar, etrafımdaki kişiler falan derken kızların genelinin istediği erkek modeli belli yani. Çoğu da biriyle mutlu/mutsuz olacaksam bile boylu poslusuyla ve benzeriyle mutsuz olayım diyor.
Ben sırf böyle soru sordum diye en iyisini mi istiyorum zannediyorsun? Benim kriterlerim bile yok.
Birlikte mutlu ve huzurlu olabileceğim biri olsun istiyorum sadece.
O zaman inkar mutsuz olmaya mahkum ben canımi severim hayatıma önem veririm benimle bir ömür boyu mutlu olucak kollarinda huzur bulacağım gözü benden başkasını görmicek birini istiyorum yakışıklı olsun olmasın hiç fark etmez sonuçta yaşlanınca yakışıklılık diye bsy kalmicak
Öyle isteyenler mutsuz olmaya mahkumdur varsın yakisiklii biriyle evlensinler mutlu olanlarda olur onları cidden sevenler varsa tabi ama sevmeyip yakışıklı olduğu için sevenler ya da kızı güzelliği için sevenler asla huzur bulmaz ya illa şiddet olur illa huzursuzluk çıkar pişmanlık olur artk birbirlerine katlanamazlar
Haklısın
Hepsi tamamda eğlenceli olmazsan olmaz
Ben gülmeden yaşayamam
Hepsi tamam değil; her kız, sadece saydığım özelliklere sahip erkek istiyor ve öyle olmayanları erkek yerine koymuyor hatta insandan saymıyor.
Peki
Umarım seni güldürecek, boylu poslu ve yakışıklı biri olur hayatında.
Büyük cinsel organ ne alaka la :D :D
Kızlar küçük mü istiyor sence?
la evlilik diyon evlilik olum sadkofeko bir ömür geçireceksin belki cinsel organı yok karşındakinin sen evlenirken memesi büyük olmazsa evlenmem diye kriter mi koyuyorsun
Ben koymuyorum. Kriterlerim yok ama kızların hepsinin var. Artık kızların hepsi, sadece sorudaki saydığım özelliklere sahip erkekleri istiyor. Evlenebilsem bile garanti aldatılırım. Ul4n, en düzgün insan bile sırf kocası onu tatmin edemiyor veya penisi küçük diye aldatıyor l4n kocasını. Sen aldatılmaları sırf insanlar pislik olduğu için mi yapıyor zannediyorsun? Zaten özellikle günümüzde kimseye güvenilmez. Yok birlikte mutlu ve huzurlu olsak yeter.
Kanka fiziksel özellikler önemli değil o kadar yaşın 30a doğru yaklaşınca istersen bradd pit ol evlenecek kadın senin boyuna posuna şeyine bakmaz paran var mı ne vaat ediyorsun diye bakar dışarıda göbekli kısa boylu erkeklerin yanında çok filinta gibi kızlar takma bunları fazla :D
22 çok küçük evlilik için
Evet öyle; zaten şimdi evlenmek istemiyorum ama hayalim sevgi/aşk ve cinsellik yaşamak, baba olmak yani mutlu ve huzurlu yuva ama bana imkansız.
Böyle düşünme imkansiz diye
Meslek ne
Meslek ne alaka ki?
Sağlık
Meslek ne alaka mı? Kızlar bu saydıklarının yanında en çok da maddi durumuna bakıyor
İşimde gücümdeyim ama param var diye de birisinin yanımda olmasın istemem.
Ona göre hayatını seçeceksin o zaman öyle bir inşam bulursan