Katılıyorum
Hayır katılmıyorum.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Aldatma, bir kişinin bir partnere karşı güveni ve bağlılığını ihlal eden bir eylemdir. Bu, fiziksel veya duygusal olarak olabilir. Aldatma, bir ilişkide büyük bir krize neden olabilir ve güveni yeniden kazanmak zor olabilir. Aldatma yapanların tekrar aldatması yaygındır. Bunun nedeni, aldatmanın genellikle bir ilişkideki temel sorunların bir işareti olmasıdır. Bu sorunlar, iletişim eksikliği, güvensizlik veya uyumsuzluk olabilir. Eğer aldatılan bir ilişkideyseniz, kendinizi korumak ve iyi hissetmek için bazı şeyler yapabilirsiniz. İlk olarak, partnerinizle aldatma hakkında konuşmanız önemlidir. Neden aldattıklarını ve gelecekte böyle bir şey yapmamak için ne yapacaklarını anlamanız gerekir. İkinci olarak, aldatma hakkında duygularınızı bir terapist veya danışmanla konuşmanız da önemlidir. Bu, duygularınızı sağlıklı bir şekilde ifade etmenize ve aldatmanın üstesinden gelmenize yardımcı olacaktır.
Bu gerçek asla sekmez ve yanıltmaz. İnsanın doğası bu. İnsan bir şeyleri gizli yapmış olmanın heyecanını sever. O hormonlar öyle hoşuna gider ki bir süre sonra müptelası olurlar. Karakterli insanlar o noktaya ulaştırmadan kendi iç hesaplaşmalarıyla bunları atlatır. Ama karakter sorunu olanlar bir kere alıştılar mı buna hormonu hep isterler. Yani bir kere yapan hep yapar.
Herkes için bir sınır vardır. Ve sana karşı o çizgiyi geçen her kimse ve hangi konuda geçtiyse; eğer yaptığı suçun karşılığını almazsa onu tekrar ve tekrar yapacaktır. Ilk defa yapmak zordur streslidir ama karsidakinin nabzini ölçer bakar. Yaptiginin bedelini ödemiyorsa artık sorun yok demektir pesinden yapacaklarini cok daha kolay yapar ve suçluluk da duymaz. Nasılsa affedilecektir. Bir kere el kaldıran kesinlikle devaminda el kaldiracaktir. Bir kere aldatan yine aldatacaktir. Bi de aldatıp geri gelmiş kisiyi insanin midesi kaldirmaz yani ömür boyu icinde bu duyguyla yasamayi kabul etmek alçaltıcı bir sey degil mi
Cevap
29Cevap
Bence evet, aldatan fırsat bulduğu an tekrar aldatacaktir.
Aynen öyle bencede aldatan insan birdaha aldatacaktır. Bir şans verirsin sonra düzelmesini beklersin ama ne yazık ki o düzelmez. Bir insan yedisinde ne ise yetmişinde de odur diye düşünüyorum ben.
Tabii ki birincisinde niye aldattı, ikincisi neden aldatmasın ki yani
Hadi diyelim aldatmayacak insan bunun şüphesiyle yaşayamaz.
Katılıyorum tabi ki aldatan bir daha aldatır aklındakinden şaşmaz
Kesinlikle katılıyorum çünkü bir kere yapan herzaman yapar
Aynen öyle. Bir kere aldatan insan ikinci kezde aldatır. Çünkü artık aldatmaya meyilli biri olmuş aldatmadan duramaz asla. O yüzden kesinlikle bu söze ben sonuna kadar katılıyorum..
Alışmış kudurmuştan beterdir diye oyuzden söylerler zaten
Evet hiç şaşmaz bizzat aldatmasa bile muhakkak sosyal medyadan tanımadığı bir sürü kızı ekler
Aynen öyle. Oda aslında bir nevi aldatmaya girer. Karşı cinsten biri ile takipleşmeside bence benim için aldatmaya girer. Aldatan insan alışmış çünkü devamlı sürekli olarak aldatacaktır.
Aynen öyle Allah'ın cezaları
Ben katılmıyorum belki boşluğa düşmüştür aldatmısıt tövbe eder birdaha yapmaz yapmayabilir yani
Sadece o kişiyi değil diğer sevgili olduklarını da aldatır
Hayır, katılmıyorum.
Aldatan kişi kimdir, necidir tanıyor muyuz da bu kadar net konuşabiliyoruz
Katılmıyorum, sonuna kadar eminim. Tadını alan her fırsatta yapar.
Olaya aldatmak olarak bakarsan evet, bu sadece anlık bi boşluk, affet.
Aldatan affedilirse tekrar aldatabilme potansiyeline sahiptir. Bu kesin diye bir şey yok ama öyle birine bir daha asla güvenilmez.
Aldatan yine aldatır.
Bence kişilik meselesi belki bir kere aldatan bir insan tadına bakmıştır tek kişilik mutluluk daha güzeldir anlamıştır ve tekrar yapmaz yani
tabiki her zaman aldatir
Aynen fırsatını bulduğu an hemen aldatır. O yüzden ben asla ikinci bir şansı vermem çünkü hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. Öyle alışmış sürekli aldatır durur diye düşünüyorum ben..
evet ve bence hayati boyunca 1 kere gercek aşık olur diye dusunuyorum ben
Huylu huyundan vazgeçer mi hiç
Aynen öyle doğru dediniz. Aldatan insan bin defa aldatır çünkü öyle alışmış karakteri o şekil demekki. Huylu huyundan asla vazgeçmez bence yaşı kaç olursa olsun diye düşünüyorum ben..
Katılmıyorum. Bir defa aldattı diye yine aldatır düşüncesi yanlış. Herkes aynı değil
Katılıyorum elbette. Denendi onaylandı
Katılıyorum kesinlikle yapar
Tabii ki.. Aksi düşünülemez.
Katılıyorum denendi onaylandı.
Evet katılıyorum
Hayır ama tekrar aldatma ihtimali çok yüksek
kesinlikle katılıyorum
Bu söze katılmıyorum ama kolay kolay da affetmem
yapan bir daha yapar :)
Aldatan aldanır sözüne daha çok inanıyorum.
Evet kesinlikle 2. şansi haketmezler..
Bi kez aldattim bana göre değil.
Yapan bir daha yapar kesinlikle
Kadinlar bu kadar slk olursa tabiki aldatir
Evet katılıyorum
Evet kesinlikle
Katılmıyorum
Katiliyom
Evet çünkü bu karakter alışkanlık meselesi
Evet. Vur g. tne tekmeyi gitsib
Katılıyorum.
Kesinlikle 😂