Mesela aldatan kişi çok pişman olduğunu ve bir daha yapmayacağını söylese siz buna inanır mısınız?

Mesela aldatan kişi çok pişman olduğunu ve bir daha yapmayacağını söylese siz buna inanır mısınız?

Hayır inanmam tabi ki de zaten aldatan kadına bir daha güvenmem ki. yani sevgilim ya da eşim olsun hiç fark etmez beni aldatıyorsa bana olan sevgisi de zaten bitmiş demektir bu yüzden de ne kadar yalvarırsa yalvarsın ben sevmem hiç bir şekilde sevgim biter ve hayatımdan çıkartırım. yani aldattığı halde hala seven insanlar ya da terk edemeyen insanlar neyin kafasını yaşıyor bilmiyorum. yani saplantı takıntılı olmak çok kötü bir şey olsa gerek. biri beni aldatsa ben bir daha yüzüne bile bakmam yapan aldatan bir daha yapar
İkinci bir şansa sahip olamayacağı için öyle bir ihtimalin sonucunu asla öğrenemeyecğim..
Bir daha yapmayacağına inandıracağı saf bir sevgilisi varsa yine aldatır, bu haltı bir kere yiyen her zaman yer, yol yakınken yol vermek lazım
Cevap
30Cevap
Aldatacak kadar karaktersiz olanın pişman olacak yüzü olmamalı..
Bir kere aldatan birisi bir daha yapmayabilir, olur insanız hataya yanlışa düşeriz. Önemli olan bununla yaşayabilir miyim, imkansız affedemem.
Ne fark eder ki? Aldatmayacağına inansam bile artık eskisi gibi güven duymayacağım. Buna bir çözüm var mı? Kaldı ki güven benim en hassas olduğum konu
aldatmak sigara bagımlılıgı gibidir ara verirsin ama sonunda yine yaparsın
Aynı kişi ile mı yoksa farklı kisilerle
@Meltem9777 sana hangisi lazımdı 😉
hayır o tadı alan belki hemen değil ama 5-10 yıl sonra yine yapar eğer aldatılan problemi tam çözemezse.. aldatanlar kadar aldatılanda suçludur..
İnanmam. Bir kere beni değersizleştirdiyse biter. Sebebleri için istediği kadar bahane sayabilir. Önemi yok.
Suya ıslak olma demeye benzer.
Sizce bunun mümkün olma ihtimali.
Her zaman söylerim.
Kişi ilk önce söylediğine kendi inanacak.
Sevgiliyken aldattım öğrendi bidaha da asla aklımdan dahi geçirmedim evliyim şu an aynı kişiyle 3 senedir
@yunicosta aldatmak değil aslınds eski sevgilimin profiline baktım konuşma yazışma yok. Bunu aldatma olarak saydı.
Ben. aldatmadim ama şu da bir gercektir elinde erkeğini tutamayan bayanda kendini bayan olarak görmesin lütfen.
Zamanında anlamadıysa değerimi sonradan hiç anlayamaz
Ben inanmam ama benim sevdiğim sevdiğine inandı. Bayağı koydu tabi bu durum.
Bir yerde yine dürter bence.
Son soruma gelir misin
Hayir hem de asla inanmam bi daha yapan ser3fsiz bi daha yapar
Öyle bir şey yok net bir şekilde aldatıyorlar
Bir defa yapan, hep yapar.
Asla inanmam hiç kimseye güvenmiyorum zaten.
Adriana Lima inandı. Herkes ne olduğunu biliyor.
Emin ol hep ben affettim bu 4yil pişmanlık ve aldatilmalar yaşattı hep te pismanim dedi asla affetme
yok artık daha neler asla
Bir kez aldatan hep yapar inanmayın
bu konuda ikinci şans yok
Aldatan hep aldatır çünkü mayasızdır
İnanmam da güvenmem de
Hayır inanmam aldatan biri tekrar aldatır
Yok.
evet
asla inanmam bir daha da güvenmem
Kesinlikle İnanırım dermişim
Hayır
Güvenmem hayır