Biraz uzun ama lütfen okuyun..
Sevgilimle kuzenimi telefonlada tanıştırdım bir anda samimi oldular hatta ben duştayken falan telefonumdan sohbet ettiklerini gördüm, bel altı muhabbeti yapıyordu kuzenim sevgilime "g. tünü kolla senin g. tün güzel" gibi.. hatta görüntülü konuşuyorduk sevgilim duştayken kafasını eğip bakmaya kalkıştı falan neyse ben rahatsız oldum bunu kuzenime de belli ettim ve kavga ettik. Ama nedense huzursuzluk var içimde.
Örneğin kuzenim her Allah'ın günü biriyle telefonda konuşurken sevgilimin birkaç gün bir durumdan dolayı telefonunu kapalı kaldığı durumlarda hiç telefonla konuşmaz, geçen hafta da kuzenim dışarı gezmeye çıktığı zaman benim telefonumu hiç açmadı aynı şekilde sevgilimde açmıyor.
Kuzenim telefonda biriyle konuşurken sevgilimi ararım mesela o esnada hiç açmaz benim telefonumu.
Aralarında bişey var mı sizce?
Sevgilimle kuzenimi telefonlada tanıştırdım bir anda samimi oldular hatta ben duştayken falan telefonumdan sohbet ettiklerini gördüm, bel altı muhabbeti yapıyordu kuzenim sevgilime "g. tünü kolla senin g. tün güzel" gibi.. hatta görüntülü konuşuyorduk sevgilim duştayken kafasını eğip bakmaya kalkıştı falan neyse ben rahatsız oldum bunu kuzenime de belli ettim ve kavga ettik. Ama nedense huzursuzluk var içimde.
Örneğin kuzenim her Allah'ın günü biriyle telefonda konuşurken sevgilimin birkaç gün bir durumdan dolayı telefonunu kapalı kaldığı durumlarda hiç telefonla konuşmaz, geçen hafta da kuzenim dışarı gezmeye çıktığı zaman benim telefonumu hiç açmadı aynı şekilde sevgilimde açmıyor.
Kuzenim telefonda biriyle konuşurken sevgilimi ararım mesela o esnada hiç açmaz benim telefonumu.
Aralarında bişey var mı sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
@Dejjavvu ben kuzenimle konuşmuyorum sevgilimle kavgaliyim bu olay yüzünden
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Şüphelenmek de haklısın daha dikatli ol ve mümkünse bakım yaptır
Bakım nedir nasıl yani
Bakım yani ılımlı birine bakım yani medyum gibi eskiden benim işim di ama bıraktım
Benim o şeylerle uğraşacak gücüm yok yani sevmiyorum öyle şeyleri peki başka türlü nasıl öğrenebilirim
Anca tesadüfen yakalarsan
Önceden mesleğimdi demiştiniz benim için bi defalık bakar mısınız
Olur
İstek yolladım
net aldatma goruyorum bir an once onlari uzaklastir sonra sevgilinden ayril yoksa senin yanında sevgili olurlar uzulursun
İçim içimi yiyor sevgilime sordum defalarca kez büyük yeminler etti hatta dedi ki iftira atıyorsun ben yaptıysam benim bütün sülalemi s. ksinler ama iftira atiyosan seninkini..
Nasıl öğrenebilirim ne yapabilirim?
yalan soyluyodur benim bile guvenim gitti kuzeninin telefonuna bakmaya calis sen direkt ona yazma hic ilgisi azaliyosa soğuklasiyosa bir seyler vardir kuzenine de guvenme en azindan onlsrin birliktr olmasini engellersin bir sekilde aldatan her turlu aldatir ama yakinindaki bir insanla olursa uzulen sen olursun
Sevgilimle aram çok bozuk çok hatalarım oldu evet aşırı soğuk kuzenimin telefonuna bakamam çünkü şifresi var ayrıca benden telefonu gizlerdi zaten kavga da ettik birbirimize girdik.
Kız bune böyle sen cidden yeminlere inanmayacak yasa gelmedin mi hala?
25 29 yaş arası gözüküyorsun ya safsın ya da ne bileyim yani bildiğin ikisinin arasını yapmışsın birde söylemi böylemi diyorsun.
1 yillik iliski bile olss engelle gec sana aldatma suphesi veriyosa zaten olmaz o supheyi yaratiyosa seven kisi o supheyi adam gibi kaldirir
3 senedir birlikteyim bu adamla @belkigeçerrr çok seviyorum.
Ayrıca öğrenmem. lazim öğreneyim tekmeyi basarım
@Dejjavvu nasıl öğrenirim?
Seslenme her ikisine de iyi davran yani onlardan şüphe duymuyorcasina Gül eğlen herzaman ki gibi seni saf bellesinler sende izlemeye çalış o ara. Anlarsın var mı birşeyler yokmu.
bekle biraz aralarinda bisi varsa ogrenirsin ama arkandna is cevirildifjni dusunmek sevdigin biri icin zor insan bilmek ister ama sakliyor aklima sey geldi kuzeninle barisirsaniz sevgiline iste hastanede kaza uapti gibi onu meraklandricak bisi soylesen kuzenine sormak icin mesaj atsa sen yanindayken gorursun direkt bakmasan bole teefonuna anlarsin veya o sana sorar niye boyle dedin gibi cunku 3 yillik iliskide olsa kuzenine bisi olsa yine sana sormali ona soruyoss bisiler anlarsin bu tam cevap degil ama dusunceni birsz daha netlestirebilir belki sacma ama ben olsam yapabilirdim
Kuzenimle kavga ettim ve barışmak için özür dilemem lazım yapmalıyım yapacağım hatta.
Bı şey var aklımda sence yapayım mı? Ben şimdi sevgilimin evine sabahın köründe 7 civarı gideyim işte o zaman silmeye zaman bulamaz telefondaki mesajları. Onun telefonundan kuzenimi mi arasam?
Kuzeninle sevgilinin numaraları birbirinde varsa sen unut saten sevgilini siz bu akrabaları aileden biri sanıyorsunuz galiba?
benimde onceden vardi sohbet ederlerdi ama o kadar emindim ki sevgilimin benden baskasina bakmicagini bakmadi da zaten
bence mantikli gayet yapabilirsin normal davranirsin yani gerekirse telefonu alip kac tuvalete snciemxiejck arkandan acele ettiriyosa bile bisi sakliyodur bakamadan alsa da sakliyodur oyle yaparsa sorun cikarirsin gostermek zorudna kalir asla gostermiyorsa zaten :/
@Dejavvvu özelden konuşabilir miyiz? Telefon numaraları yoktu birbirinde. Benim telden konuştular. Ama kuzenimde sevgilimin numarası vardı. Bir durumdan dolayı eklenmesini ben istemiştim
@belkigeçerr telefonunun şifresini biliyorum zaten ama son zamanlarda şifresini bile değiştirdi mesela dışarı çıkarken hep telefonu ortalıkta olurken son zamanlarda kendiyle gittiği yere götürür oldu
Ekleyebilirsin
Ekledim
Emin olmadan karar verme
Emin olmam. icin nasıl bir yol izlemem gerekiyor bilmiyorum
Bir uygulama var onu yükleyebilirsen telefonuna herşeyi ogrenebilirsin
Adı ne
burada yazınca siliniyor hemde xper puanlarım gidiyor
İkisinide aynı anda bulusmaya cagır
Nasıl yani? Kuzenimi kıskandigim için kavga ettik ve konuşmuyoruz
Ayrıl ikisindende
az stalkla bakalım
olursun