Sevgilimle bir buçuk yıldır beraberiz. Gayet iyiyiz hiç bir sorun yoktu. Çok güveniyordum hiç şüphelenmiyordum fakat beni kuzenimle aldatıyor Ne zamandır bilmiyorum mesajlarını okudum kuzenimin. Ne kadar aptalmışım ve galiba birlikte olmuşlar günahları boynuna. Ben ne yapayım intikam almak istiyorum yardım edin
Cevabın nedir?
+1 yılSakın intikam almaya çalışma hem kendine zarar verirsin hem de boyle yaparak onları onemsedigini hissettirip mutluluklarına mutluluk katarsın soyleyeyim. Onlara varlıklarından şüphe ettirecek derecede yoklarmıs gibi davran umursasan bile umursamiyormus gibi davranışlarda bulun hic bir şey yokmuş gibi dışarı çık, arkadaşlarınla daha fazla vakit gecir boyle daha tuhaflarına gider inan bana. Başka biriyle de çıkmayı düşünme karsindaki insanı kullanip gunahina girdiğini yetmezmiş gibi daha mutsuz olursun intikam alınca hic bir şey değişmeyecek yani boyle karaktersizler icin ne yaparsan yap intikam adina gevsekliklerinden taviz verip seni umursamazlar yani.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Benimde basima geldi benzeri 6 yil konustum ayrildik 1 yil sonra kuzenime seni seviyrm evlenmek istyrm güller falan kuzenm kabul etmedi birde akrabasi kuzennm hep yanimzda olrdu kuzenm bizim benim serefsizde abi derdi kiz ama benmki bozuk cikti hic intihamla ugrasma Allaha havale et inan o zaten bulur belasini
10 Yorumla
Bence 3'nüz bir yerde buluşuın. Çocuga da Kuzenine de Sinirlenmeden, bağırmadan laflarını söyle. Sözünü bitirdiğin an kalk cevap verecek zaman bırakma yani.
Sen kalkıp gittiğinde onların hayatında derin bir iz bırakırsın zaten. Kuzeninle de konuşma hiç.
Sana şunu söylim ; Yasak olan herşey insana güzel gelir. Yaşadıkları yasak aşkı gün yüzüne çıkarırsan ilişkileri biter. Haliyle, Kuzenin yaptıgı yanlışı anlar, erkek arkadaşın göte gelir. eh sende biraz üzülürsün ama, zaman herşeyin ilacı. 1 yıl sonra senin hayatın normale döner ama, Kuzenin hala seni gördüğünde pişmanlık içinde kavrulur yanar..40 Yorumla
+1 yılKuzeninin Babasına anlat Kızın tam motor diye :D
12 Yorumla
Soran+1 yılAmcam kalp hastası geçen yıl ameliyat oldu. Söyleyemem sonra vicdan azabından ölürüm. Başka fikrin yok mu
- +1 yıl
Annesine söyle. olmadı abisine.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
47Cevap
Sakin ol belli etme intikam souk yenen bir tatlıdır evlat üzülme sabret :) istersen akrabalarına çevresine rezil et kuzenini ya bence ne yap biliyon mu "Kafana çivi çakmayı bile düşündüm, ama daha kötü bir şeye karar verdim; seni görmezden geleceğim." de gitsin bizden sana
https://www.youtube.com/watch?v=Aum5hkzVZ3sEmre abiden şarkı gelsin elit bir şekilde yol ver ikisinede hepsinin ABV ;)
10 Yorumlaİntıkam almak aciz ve güçsüz insanların işidir. Sakın böyle bişeye kalkisma erkek arkadasin karaktersizmis ama kuzenin tam bir adi. Sana tavsiyem ikisinden de uzak dur herseyi bildiğini kanitla ve uzak dur böylece onlardan gelecek daha fazla zarardan Kurtulmuş olursun
10 Yorumla
+1 yılSana birsey soyleyeyim mi hiiiic tinina bile takma gelin nikah sahidiniz ben oluyim de umursama bak gor onlara en buyuk intikam bu olur ama ki eminim yapmissindir her ikisinde hayatindan cikart yolda gordugune ozellikle gozlerinin icine kinle bak bu onlara yeter emin ol
10 YorumlaŞu hayatta kimseye güvenmeyeceksin kim olursa olsun bırak s. et onları takma kafaya kendi hayatına bak sana baska erkekmı yok sevgilim dediğin çocuk tam bir şerefsizmiş
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın arkadaşım en yakınına bile güvenmeyeceksin bu devirde. Şerefsizin önde gideni hem de. Yanarım yanarım boşa geçen zamanıma yanarım :/
+1 yılO anlık biri sen ise kalıcı biri asık oldugun ınsan aradakı farkı bılmıyorsa sana asık olabılmeyıde hak etmıyor demektır dıgerı gelır gecer sen kalıcı olursun tum olay bu. sen ondna ıntıkam almaya kalkarak kendını uzceksın ne olcak sonucta koca hıc gıden gıtmıstır kalanlara bak en azından karakterın saglam kalsın gıdenlerı sıl gıtsın onuda kuzenınıde bu kadar basıt senı kaybeden uzulsun...
10 Yorumla
+1 yılsen sakın onun yaptığını yapma.. Moralini bozmak istemem ama sen bence artık ona kuzen bile deme.. Bak, insanların gözleri nasıl kör olmuş daha dün dostum herşeyim vb. dediğin seni arkandan bıçaklıyo şimdi.. En büyük intikam, unutmak.. Çünkü iyi insanların intikamı unutmaktır..
11 Yorumla- +1 yıl
en iyi cevap seçermisin lütfenn
Bence hiçbirşey yapma ve o adamla alakanı tamamen kes.. Aslında çok şanslısın böyle karaktersiz birini daha erken farkettiğin için.. ya herşey çok geç olduktan sonra böyle bir adam olduğunu farketseydin nolacaktı? aslında erkenden kurtulduğun için sevinmeli ve şükretmelisin...
10 YorumlaÖnce şükür onunla evlenmedin snra soguj su eşliğinde kuzeni hayatından sil snra kendine gel ve önüne bak! Sakın intikam için nefsi davranıp kendini küçültme *zaman* eb iyi ilaç sözüne çok inanırım onla küçüle küçüle minicik olacaklar bekle beybi :*
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Sevgilini sittiret o zaten yabancı, asıl kuzenin seni aldatmış, en kötüsü bu..
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız :(
+1 yılSen de onun öz kuzenini ayart. Sonra o da sinirlenip diğer kuzenine sarsın sen de madem sen istedin diyip onun amcaolunu düşür kan davası alsın başlasın. nasıl?
16 Yorumla
Soran+1 yılahaha çok güldüm iyi geldi :)
- +1 yıl
Sakın deneme ama.
Soran+1 yılYok ben o kadar alçalamam
- +1 yıl
Ne yap biliyon mu
Soran+1 yılNe yapayım
- +1 yıl
bagrina daş bas, sakin ol, kimseye karışma, boş veeer. Sen insanlığınla onlar... liklariyla kalsinlar
+1 yılGeçmiş olsun intikam çabaların sadece sana zarar verir onlarda o ar olsa bunu yapmazlardı Allah'a havale et.. Annemin duasıdır Allah hayırlı insanlarla karşılaştırasın ki akrabanında hayırlısını versin. İrtibatını kes bence..
10 Yorumla
+1 yılsevgılının gercek yuzunu onceden gorme fırsatın olmus bence sanslısın ılerde evlenseydınız o zaman bu hareketı yapsaydı sana senın ıcın cok zor olurdu bence allahın sevgılı kuluymussun bence
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. kımseye guvenmeyceksın artık her ınsandan her bokluk var
12 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın arkadaşım en yakınına bile güvenmeyeceksin bu devirde
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnların sevgili olduklarını kanıtlayacak bir belgen kesin elinde olsun rezil et onları bir şekilde kız kuzenin oldupu için rezil etme konusunda daha başarılı olcaksın iyi bir ders ver sonra hayatından çıkar o pislikleri
10 YorumlaBence intikam için uğraşma buluştukları zaman selam ver ne haber nasılsınız de oturacaktım ama erkek arkadaşım bekliyor 1 yıldır beraberiz size söylemeye zamanım olmadı haydin görüşürüz
31 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı. gecmıs olsun kuzenınıncocugu olmaz ınsallah ole ınsanlar urememelı bence
13 Yorumla
Soran+1 yılAmin bence de zarar haklısın :/
Soran+1 yılIyi geceler sagol
En büyük intikam her ikisinide umursamamak, görmezden gelmektir. Diğer türlü yapacağın her şey senin acizliğindir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 492 cevap paylaştı.
+1 yılKiza de ki; 1.5 yil benimle beraberdi esas kiz benim sen s*kildiğinle kaldin (eğer yapmış iseler). Nasil bir or*spusun de. Çocuğa da kendine göre birini bulmussun de
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 773 cevap paylaştı. Bunu yapıcaksın
https://www.youtube.com/watch?v=rAVJPnG1U6811 Yorumla
Soran+1 yılOha yaa :/
+1 yılNe intikami kizim seni ayakta uyutmuslar onlarin ikisini sulaleye rezil et direk
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 732 cevap paylaştı. boşver , kızdan kaynaklanan bişey bu , o kız seni kıskanıyormuş büyük ihtiamalle ve o çocugu senden almış
10 YorumlaHadi sevgiliyi anladım şerefsizde kuzen nasıl kuzen? Ben kuzenimle kardes gibiyim o öyle bişey yapsa hayatımdan silerim ikisinide
10 Yorumla
+1 yılintikam alacagini bişi yok. yakla onlari ikisini de rezil et öyle birak. demek onu ekilemiş o da cinsel yondendir sende zayıf gordugu bişeyin etkisinde kalmış sevgilin. zaafi var demek salla o adamı.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn büyük intikam sessiz kalmaktır. Onlar yokmuş gibi davran. Zaten bir gün pişman olacaklar farkedecekler
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılAynı durum benimde başımdan geçti sakıııııınnnn
sakın intikam duygusuna girme aman diyim
Allaha havaale etceksin
kuzeninlede alakanı kes15 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Intikam almak gibi bir hata yapma. ikisini allaha havele et. zor bir durum tabi. onlar karaktersizlik yapmis birak kendi pisliklerinde bogulsunlar
10 YorumlaAllaha havale etmen en güzeli degil mib? Kendini yorma intikamla feln degmz canım .
10 Yorumla
+1 yılBende yaşadım aynı durumu. Yaptığım tek şey ikisininde hayatından sessizce çıkıp gitmek oldu.
10 YorumlaMuhabbete bak, intikami falan bosver arkana bakmadan git ordan O kadar seresizlik mi olur..
10 Yorumla
+1 yılSende onu aldat derim ama yanlış olur boşver Allah'ın dan bulsun
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Git kuzenini babasına olanları anlat.. Kızın böyle de..
20 Yorumla
+1 yılEn iyi intikam ikisiylede hic bir zaman konusmamandir. bir gun ayrildiklarinda anlarlar degerini
10 Yorumla
+1 yılHic birsey yapma kardesim alma intikam falan onlarin karaktrsizligi
10 Yorumla
+1 yılEn büyük intikam onları hayattin dan tamamen çıkarman
10 Yorumla
+1 yılsevgilini boşver seni sevmediği kesin. ona yol verirsin gider de asıl seni aldatan kuzenin buda daha kötü
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 890 cevap paylaştı. 00 Yorumla
+1 yılErkek arkadaşının en güçsüz olduğu konuda güçlü birini bul ve kuzeninin onu aldatmasını sağla
10 Yorumla
+1 yılikisini yakala bas bir sekilde elinde belge olsun rezil et sonra
10 YorumlaSende bulamadıgını onda bulmuş senin hatan :D ;)
18 Yorumla
Soran+1 yılSağol ya :/
Soran+1 yılOnun peşinde değilim canları cehenneme :/ intikam almak istiyorum
Soran+1 yılDostum istemiyorum zaten amacım unutamadığı bir şey yapayım acı çeksin.
Soran+1 yılSağol dostum :)
- Aşk İlişkileri konusunda 925 cevap paylaştı.
+1 yılÜvey olsa sıkıntı yok mu?
11 Yorumla
Soran+1 yılBirlikte büyüdük canımdan kanımdan olan birinin yapması acı bir şey ondan keşke üvey olsaydı. Bunu üvey de yapar öz de
Kuzeninde sağlam kasarmis Hee :)
14 Yorumla
Soran+1 yılÖyledir tam * o neyse sinirlendim şimdi
Soran+1 yılİkisinin de canı cehenneme :/
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevgilinin kuzenine piyango vurdu desene:d
24 Yorumla
Soran+1 yılKısasa kısas diyorsun yani. Bu olmaz onun günahı yok 3. kişileri karıştırmayayım
Cevap sahibi+1 yılSen niyeti bozdun çocuğu düşünüyorsun yani:d neyse geçelim bunu suç üstü yap baskın basanındır demişler :)
Soran+1 yılO şerefsiz de kuzeninin ne günahı var. Niyeti bozmadım yani. Ee sonra ne olacak?
Cevap sahibi+1 yılGerisi senin hayal gücüne kalmış artık.
Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Sen de çocuğun sana uygun bir akrabasına yavşa.
10 Yorumla
+1 yılgel benimle aldat... töbe yaaa:)
10 Yorumlavayy helal olsun adama :d cesarete bak :d
14 Yorumla
Soran+1 yılHaram olsun. Sen buna bir de cesaret mi diyorsun
Soran+1 yılNiye
Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. ne karaktersiz insanlar var ya
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen arkadaşım. Bırak karakteri şerefsizler
Bence kuzenin seni sevgilinle aldatmış. =(
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİş işten geçmiş kanki yapcak bişey yok
11 Yorumla
Soran+1 yılGeçti de kanki ne yapayım intikam almam lazım
+1 yılBabasına söyle kuzeninin. Kesin çözüm
10 YorumlaVay kaşar git şehri topla ağızlarına sıç
10 Yorumla
+1 yılkuzenini ailesine ispiyonla.
10 Yorumlabaşka biriyle çıkmaya başla kıskandır yani
10 Yorumla
+1 yılKuzenin sevgilisi benim sende benimle beraber ol o da desin sevgilim öz kuzenimle aldattı diye :))
04 Yorumla
Soran+1 yılErgen misin dostum ya ( ergen arkadaşlar üstünüze alınmayan sözüm ona ) kendince espri yapıyorsun ama olmadı yani biraz zekanı geliştir diyorum
- +1 yıl
kvn ankaraya gelde dikmene nece konustugumu gösteriyim sana :D
- +1 yıl
ergenlikle alakası yok senin kafan basmadı dostum zekanı calıstır mantıklı bir cümle kurdum :)
+1 yılÖz olması kötü olmuş üvey olsa neyse
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılAşk-ı Memnu zararları
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSende onun babasiyla yat
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHahahahaha şaka yaptık bee ne hemen cellaleniyorsun :D
+1 yılSen nikahsız bir erkekle sevgili olarak bunu hak etmişsiin
019 Yorumla- +1 yıl
Sevgili olup onun bunun kolunda gezen hatundan fayda gelmez
- +1 yıl
Ve evet yine ben
Yüz yıldır siz saçmalıyorsunuz bir kezde ben saçmalamışım çok mu - +1 yıl
Sen akli sdengeyi dinsiz bir bakış açısıyla ölçüyorsun
Halbuki söylediğim şey Peygamber emri
Nikahsız bir erkekle bir kadın arasında şeytan vardır
》Hadisi Şerif《
Akli dengeden bahsedebilmen için aklın olmalı @Happy6161 - +1 yıl
Adam gibi bir erkek adam gibi bir kadın bulur sevgilim olur musun demez helalim olur musun der ve herşeyi ilk ve son kez onunla yaşar
Siz zamane gençliği bugün biriyle yarın öbürüyle
Eskiden olsa cinayet işlenirdi namussuz diyerek - +1 yıl
Sen baya geride kalmışssın şu an durum bu değil geçende de bana münafık dedin töbe töbe dinden senmi bahsediyosun. Bu zamanda sevgilisi hiç olmayan mı kalmış? Zaten sevgili olmayı sonradan bu kararı almış için yapıyolar tanıma faslı o sen kaçıncı yüzyıldasn bilmiyorum eskide kaldığın şart bu sayfada çok çok beterleri var ozaman burada işin ne? Sen beni sorgulayacak vasıfta değilsin. Aklın az varsa kendin için harcaa. Laff ebeliği yapma. Hadee bu hadis tamam ozaman bana orda münafık demenden dnszn ve beynsizin teki olduğunu anladım ne olduğun ortada..
- +1 yıl
Eskiden bırak sevgili olmayı karı koca bir yere giderken kadın kocasından üç adım geriden yürürdü
Bekar ya da kocası ölmüş biri üzülür kıskanır göz eder diye
Şimdi siz el ele dudak dudağa
Utanmaya yüz yok haya perdesi yırtılmış
Bana diyorsun akli denge
Dengen varsa buyur söyle kim akıllı kim deli
Soran+1 yılHappy6161 canım sen niye takıyorsun ASiveMAVi82 yi? Boş boş konuşuyor işte. Sevgili olunca evli gibi bir yaşam sürdürdüğümüzü zannediyor. Hiç tanımadan direk evlenip bosanilmayi doğru görüyor herhalde. Her sevgililik yaşayan senin dediğin şeyleri yaşamıyor. İnsanları tanımadan yargılamayın. Madem her şeyi dine göre yorumluyorsun bunu da bilmeniz gerekiyor
- +1 yıl
Sevgili olup evlenenlerin içinde ömür paylaşan yok denecek kadar az
Eski kafalı olanlar içinde ise kısa zamanda ayrılan yok denecek kadar az
Ben demiyorum istatistikle diyor
Kim boş konuşuyor tekrar düşün
Size şaşıyorum birgün biriyle sonra öbürüyle
Nasıl mide var daha doğrusu mideniz var mı - +1 yıl
Sen kim oluyosun da bana münafık diyosun onu diyende dinden çıkar ama sen şmdi bunu hakediyosunki dinsz seni ktapszzz dayanamadım artık bende iyi laf saydırcam sana seviyesiz heriffff ne biliyosunda konuşuyosn utanmaz her sevgili olan onu bunumu etcek etmek zorundamı? sen çok farklı bir dünyadansın senin zamanındakiler çoktan öldü. Cidden akli dengen yerinde değil sen git bir deliler hastanesine yat tedavi ol ruhsall sorunların var. Münafık nedr yaa sendenmi öğrencm benm çok bilgim var sen kasma bu sitede senin gibilerede yer yok sen kimsinde senden laf işitcem haketcm ne bksn ln bunlar sna az bileeee!!! rezl kpze heriff ar perdeni al sen anladn gerisini utanmaz inkarmş Allahı senden çok daha iyi biliyorum sen benm dinimi sorgulayamazsn vasıfsız gvttt utanmazzz !!!
- +1 yıl
Küfür ehli küfür üretir
Bana ne istersen 6 yaşından beri tak
Hakkını vermedikten sonra
Tek bir soru İSLAMDA SEVGİLİ OLMAK NİKAHSIZ BİR ERKEĞİN YANINDA DURMAK VAR MI - +1 yıl
Açık bir bayan olsan istersen oranı buranı göster umurumda değil
Tesettürle çıkıp yok ben güzelmiyim yok erkek arkadaş şu bu dersen
Senin gibiler yüzünden müslüman hanımlara laf edilirken
Ne varsa kapalılarda var deniyorken o lafım hakaret değil HAKİKAT oluyor
Soran+1 yılBilip bilmeden kim oluyorsun da insanları yargiliyorsun yaptığın kul hakkına giriyor ve ben hakkımı helal etmiyorum. hucurat suresi 12. Ayeti kerimede mealen şöyle buyurmaktadır; “Ey inananlar! Zandan çok sakının, zira zannın bir kısmı günahtır. Birbirinizin suçunu araştırmayın; kimse kimseyi çekiştirmesin; biriniz ölü kardeşinin etini yemekten hoşlanır mı?”
- +1 yıl
Arkandan konuşmuyorum yaleyok hilaf yok iftira yok
Senin tutumuna karşılık Osmanlı tokadı yiyorsun ağlama
Ağlayacaksanda bana ağlama günahına ağla
Kıyamet alametisin.
Soran+1 yılİftira atıyorsun bilip bilmeden yorum yapıyorsun yargılıyorsun. Kimsin sen ya? Bir insana dinsiz munafik gibi tabirler kullanmak ne kadar çirkin hem nereden biliyorsun. Hem mutabık olsa bile sen bunu yargilayamazsin hakkın yok kimsenin yok. Bu Allah la kulu arasındadır
- +1 yıl
Artık bana atfen hitaben bişey yazma
Git (İSLAMDA OLMAYAN) ama sende olan sevgilinle (!) Konuş - +1 yıl
İlk mesajınla islama ne kadar yakın uzak olduğun ortada
Tebliğ ettim izah ettim tekrar ettim
Artık sana lafım yok bayan kıyamet alameti ya da Peygamber Efendimin tabiriyle giyinik çıplak
Güle güle
+1 yılGrup yapın sorun çözülsün.
Varsa başka bir problemin çözeriz ;)01 Yorumla
Soran+1 yılBir git ya ergen misin nesin
sende onu kuzeniyle anlt :D
10 YorumlaEski sevgilinin kuzeniyim neyi bekliyosun hadi gel evdeyim :D
15 Yorumla
Soran+1 yılMr. ergen bir git az ötede oyna
Soran+1 yılEsprin ergence olmuş ne yapalım. ergenliğin yaşla ilgisi yok. ergen zekası var sen de dostum kusura bakma
- Devamını Gör (4)
Devamını Gör(49)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem