Ben mükemmeli arıyorum. Aradığım mükemmel özellikleri listeliyorum.
1. Zeki olması
2. Edepli olması
3. Espri kalitesi olması
4. Çok iyi twerk yapabilmeli
( 4. madde kırmızı çizgimdir.)
Ben mükemmeli arıyorum. Aradığım mükemmel özellikleri listeliyorum.
1. Zeki olması
2. Edepli olması
3. Espri kalitesi olması
4. Çok iyi twerk yapabilmeli
( 4. madde kırmızı çizgimdir.)
Mükemmeli aramıyorum ama bazı beklentilerim de var. Zeki esprili olmalı, sadık ve karakter sahibi olmalı, bir ağırlığı olmalı ki saygı duyayım.
Maalesef ki benim aşkimda mükemmelik yok.. iyi anlaşıyoruz, beni aşırı seviyor, aşırı değer, ilgi gösteriyor.. amma eğlenceli, konuşkan, romantik biri diyil, komik şakalar falan yapmıyor. İlişkimiz çok sıradanlaşdı, 3 yıldır birlikteyiz ve artık sıkılıyorum. Hayatımızda yeni heyecan yok her şey aynı.. ama ayrilamam o yüzden kaderime razı gelmekten başka çarem yok
Yaaa kıyamam. Umarım değişir ve istediğin kıvama gelir kısa zamanda
Ahaha her şeyi anladım da 4. Madde 😂😂. Soruya gelince sanırım evet edepli ahlaklı ibadetli ilgili bol ilgili vs yüzü gözü de düzgün olsun tabi 😂 yeter
4. Madde kuzenim yazmış ya 😂
Tabi efendim ahaha
😂
😁
Cevap
6Cevap
Hayır ben beni seveni arıyorum.
1. Zeki, bilgili, kültürlü olmalı
2. Espritüel olmalı
3. İnsancıl olmalı
4. Güler yüzlü olmalı
5. Fazla saf olmamalı
6. Sevdiğine düşkün olmalı
7. Arkadaş ayırt etmemeli
8. Egoist olmamalı
9. Gerektiğinde beni savunabilmeli
10. sinirlendiğim zaman beni canım saçma şakalarla sakinleştirip güldürebilmeli.
Not: fix maddeler 10 tanedir.
Not 2 mükemmel insan yoktur ve ben de mükemmelliyetçi değilim öyle olsa hiç hata yapmamam gerekir sadece aşk hayatımda değil genel anlamda
Kanka bu maddeleri yürürlüğe koysak ve bu özelliklere sahip olmayan kadınları sınırdışı etsek ülkede kadın kalmaz biliyon dimi
Bana hava hoş 😄 maddeler görüldüğü gibidir. 😜
sen benden bahsediyorsun sjsjjs
Hayır, zeki karakterli ve kafa dengi biri olmalı
hayır mükemmel değil en sıradanına bile razıyım ama beklediğim biri var
Umarım gelir 🙏
Geleceğini sanmıyorum yine de teşekkürler
Tabiki hepsi bir arada olsun bir eksiğini gördüğümde ayrılma bahanesi lazım oluyor
Neksjfjskdks
Mükemmel değil ama en kafama yatanı ararım. Kimse mükemmel değildir, ben de değilim zaten.
Konuyla alakasız bir soru sormak istiyorum rica etsem cevaplarmısin
Tabi
Ya hayatıma giren herkesi geçmişi unutmamışsa geçmişindeki kızı özlüyorsa ha geçmişteki kız onu ararsa ha beni onu unutmak için kullanıyorsa veya zaman zaman aklına geliyorsa özlüyorsa düşünüyorsa gibi şeyler düşünüyorum ve bu yüzden kimseyi istemiyorum çok üzülüyorum bunalıyorum ne yapcam bilmiyorum nasıl atarım kafamdan bu fikirleri
Rica etsem cevaplarmısin
Şimdi bana sorarsan her insan ortalama 25 yaşına gelmeden önce gerçekten birine aşık olur. Hani ona hissettiği şeyleri başkasına karşı hissedemez. Bu belki 18 belki 20 belki 25 yaşında olur bilemem ama herkes evlenmeden önce birini sever ve kavuşamazlar. Kavuşamadıkları içinde aşk olur. Ardından aradan zaman geçer v. s başka ilişkileri olur ama sonunda birisiyle evlenir. Eski sevgili illaki kişinin aklına gelir ama araya giren zamandan dolayı arada aşk olmaz en fazla o günlerde hissettiği hislere bağlı özlem olur. Sen yanındaki insana dürüst ol yanlış yapma o ardına bakmaz merak etme
Anldim peki 25 ten sonra olmuyormu bu hisler veya hiç sevdiğini alan olmuyormu
O hisler olır tabiki ama ben genellikle ortalamayı söyledim biraz daha azalır 25 ten sonrası
Yani ben aşktan değil de seçmek isterim.
Neyi seçmek istersin
Ama neye göre seçmek istersin
Sayın erkekler , sizlerde bizlerin kriterlerine uyduğunuz da , yazılan maddelerden daha fazla ulaşacaksınız
hepsi var ama geçmişim kötü manitlerle dolu hayatımdan çok kişi geçirdim ayran gönüllüyüm psikolojim bozuk ve psikoloji okuyorum bu kadar sjshshwhs
Edep ve twerk mükemmel ikili
😂
Hayır, zeki olsun ve net karakteri olsun.
Ben bıraktım o işleri
Sorsak herkes bıraktı ama perde arkası öyle değil
Yok ben kendimi bilirim sahi bıraktım
sadece 4 🙏🏻🙏🏻
Kurtarmaz be knk
tüh ya çok üzüldümmmm
Yanına 2 ekle gel yarın başla
sadece edepli olanlar twerk yaparlar
Ya edebinle twerk yap ya da bizden olmaz kızım nflskcmskdn
ben aşkımı buldum
😂
Ben artık hiç bir şey istemiyorum!