Ikimizde 35 yasindayiz. uzun zamandir hayatimda biri yoktu. ilk gordugumuz andan itibaren birbirinizden etkilendik. Ailelerimizle yasiyoruz o bu yüzden mutlu degildi liseliler gibi olduk diyordu. birden ilgisi kesildi seninle ilgili degil dedi ama en son ilgisizliktenkotu kavga ettik. seni kaybetmekten korkmuyorum dedi ve ayrıldık. şok oldum. hersey 1 ay icinde oldu. neden olabilir?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Off off off seni o kadar iyi anlıyorum ki
35 im ben de
Birebir aynısını yaşadım
Sağ olsun sevgilim sandığım insan seni seviyorum ama olmaz deyip son mesajını attı
Hani derler ya eşekten düşmüş karpuza döndüm
Ne yaşadım neden böyle oldu hala kavramaya çalışıyorum
Şokta gibiyim
Anlamiyorum olmayan nedir. En basinda beni seven, sonunda seni buldum diyen adam birden neden uzaklasir. Mantiklk sebep bulamiyorum. Seni kaybetmekten korkmadim demesi beni cok kirdi
Ya bana neler neler söylendi
Ben dünyada tek erkek benim sanıyordum
Seni buldum demiş ya mesela sana
Bana neden daha önce tanışmadık diye kızıyordu
Sonra tek bir mesaj attı ve cevabımı bile beklemedi
Çok kırıldım o kadar emek vermiştim o kadar ciddi düşünüyordum
Bana da neden beni beklettin bu zamana kadar diye kizmisti. Anlamiyorum bu kadar iyiyken hersey nasil birden biter
Muhtemelen başkaları söz konusu
Her ikimizin durumunda da
Başka bir açıklaması yok bunu :(
O yaslar da hala liseli gibi cafe de bulusma oluyorsa sorun tabi
Ama evimiz yok ne yapabiliriz. O zaman hickimswyle sevgili olmamasi lazim
En basinda bunu biliyordu
Zaten 35 yaşında bir erkek hala ailesi ile yaşıyorsa seninle sürekli cafe de buluşuyor ne bilim ya biryerde kalabilirsiniz parası mi yok nerde yaşıyorsunuz da ikiniz?
Ülkenin ekonomik gucu kiralar ortada. Her bulustugumuzda bir yerde kalamayiz oteller gunluk 3000 tl burnhaftada tum maas gider
Orası nasıl sehir günlük 3000tl otel nedir? Daha uyguna çok var emin ol
Guvenilir olmasi icin 5 yildizli olmasi lazim. Digerleri ne oldugu belli degil
Saçmalama:) ben büyük adaya giderim mesala ne güzel butik oteller var yahu sen desene şu an niyetim yoktu diye
Neye niyetim yoktu. Ben de ailemle yasiyorum ve surekli disarida kalamam. O butik otellerin fiyatindan haberin yok galiba. Arada kalabiliriz tabi ki ama zaten daha tanışali 1 ay olmustu zaman verseydi bunlar olacaktı
Orasını bilemem 2 yıldir tanıdığın biri bu yaştan sonra işte böyle rahat olmayan kişiler ile yürümez
2 yildir tanimiyorum , 2 yil once anlasamadik ve koptuk bir daha görüşmedik
Anladım yani zaten olmayacak bişey sen kalamiyorsun onun imkanı yok oda aile evinde hala saçma yani
Yapan yapıyor, onemli olan sevgiydi aslinda. Zamanla hepsi olurdu. Sevgisinden emin olsaydim ben ayri eve çıkardım onun icn
Ya öyle emin olmak bı anda olmaz işte
Onu söylüyorum iste, tanimadigm biri icin birden cat diye eve cikamam. Onun icn fedakarlik yapmama degecekmj bunu gormek icin benim de zamana onu tanımama ihtiyacjm vardı
Nerde yaşıyorsun merak ettim
Merhaba
Her şey aniden ve bir anda olmuş sen galiba bunalıma girdin
Mutlu olacagimiza inandirdi beni ve birden gitti cok mutsuzum
Yapacak bir şey yok
Yok da neden boyle yapti anlamiyorum
Bence o seni oyalamış
Sebep ne olabilir ki oyalaamsi icin. Hic gorusmeseydi o zaman
Bilemem
Adamın bekar olduğuna emin misiniz! Sosyal medyadan mı tanıştınız?
Bekar olduguna eminim hergun görüntülü konusuyorduk. Evet sosyal medyadan.2 yil once konusmustuk koptuk. 2 yil sonfa yine denk geldik artik ertelemeyelim dedi ve gorustuk
Yüz yüze mi görüştünüz? Birşeyler yaşadınız mı yakınlaşma anlamında?
Tabi ki Yuzyuzeyken görüştük defalarca kez. Biraz yaknlastik tam anlamiyla olmasa sa
O belki direk beraber olmak istedi ya da yakınlaşmanız sırasında onu rahatsız eden bir koku ya da hareketiniz de olmuş olabilir. Ama sizi önemsese söylerdi kırmqdan
Yakinlasma sonrasi gorusmemizde sorun yoktu. Birden oldu uzaklasmasi
Ne iş yapar bu adam? Belki başka biri daha vardır. Çok uzun bir zamandan bahsetmiyorsun çünkü. Takılmalık ilişki gibi olmuş. Bir de beraber olmak istedi mi senle? Bakire misin?
Yok rahatsız edici bir davranisi olmadi. Kurumsal duzgun bir isi var. Sevdigini hissetmistim aslinda ama birden dengeler degisti
Öğretmen mi? Beden eğitimciyse aynı şeyi bende yaşıyorum şu an.
Hayir degil. Senin durum nasil ne oldu
ay iyi etmis adi herif rahat basbasa takilamiyosunuz diye ayrilmis iste art niyetliymis boş ver guzelim senden uzak olmasi en iyisi
Tam ona inanmisken bu durum Üzüyor maalesef
erkek milleti oyle guvenmiceksin bianda bikip cekip gidebiliyolar
Ona guvenme buna guvenme kime guvenicem sasirdim. butun arkadaşlarım coluk cocuga karisti yas oldu 35
Allah ve kendin disinda kimseye guvenme hayalkirikligina ugramazsin boylelikle
Allah karsina tez zamanda dogru birini cikartsin karsina insallah
Haklısın , amin insallah
Hayırlısı de geç
Mecbur, ama insan yipraniyor
Her nasip vaktine esirdir zorlama takılma kendini yıpratma , belki sen de daha önce birini kırdın bilerek, bilmeyerek , çok yıpratmana kendini özeleştirisel yaklaş kendini suçlamadan önüne bak