Aşk İlişkileri Buluşacağım adam hala aramadı en son çok yoğunum dedi, sizce umudumu kesmeli miyim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Daha ses yok sizce umudumu kesmeliyim? Güncellemeler+1 yıl Adamı bana başkası aracı oldu hic görmedim bile Buluşacağım adam hala aramadı en son çok yoğunum dedi, sizce umudumu kesmeli miyim? Cevapla Arama Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Ercan3737 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Sen halla ordamısın seni onemseseydi çoktan arardi bişekilde biriylemi buluşmayı düşünüyorsun adamın aklına bile gelmedin belkide sana deyer veren kişileri bulmayı çalış 0 0 Yorumla
METE3534 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 877 cevap paylaştı. Dedim ama. Aramaz o adam. Arasa da olmaz. Sende niyeti olmayanların zorlama 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Peki Yorumla
sıcaksimit Takip Et Xper 6 Yaş: 115 , eic 67% +1 yıl Bu kadar çok istekli olma hata yapma 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hangi konuda Yorumla
XxSertaçılıcalıxx Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Utanmalısın tavırlarından 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nrden Yorumla
_Expendable Takip Et Master Yaş: 38 , eic 43% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Seni beğenmemiş demek ki 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Görmemiş ki hic Yorumla Soran +1 yıl Bende Yorumla Soran +1 yıl Onu Yorumla _Expendable +1 yıl Nasıl oluyor bu iş peki Yorumla Soran +1 yıl Onun sorması lazim Yorumla _Expendable +1 yıl Olay ne ya , nerden tanistin nerde bulusacaktin niye bulusacaktin Yorumla Soran +1 yıl Adamın biri tanıştırmak ist dedi bizi buluşun dedi ama adamdan ses yok Yorumla _Expendable +1 yıl Beğenmemiş demek ki Yorumla Soran +1 yıl Ben onu. bwywndimi Yorumla _Expendable +1 yıl Onun cevabı sende, bu heves varken belli ki beğenmişsin Yorumla Soran +1 yıl İnan görmedim bile Yorumla
İST34MLT44 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Söyledik sözümüzü dinlemediniz bağan 0 0 Yorumla
Serkan_87 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 72% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Öylesinden fayda gelmez bırak gitsin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Buluşup sevişemiyceksin 🤣 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Cay icem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hii öyledir Yorumla Soran +1 yıl Adam ciddi Yorumla
MuzluSoda8181 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Bırak 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla MuzluSoda8181 +1 yıl Bana bahane gibi geldi Yorumla Soran +1 yıl Olabilir Yorumla
JemBey Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Adam mı? 😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Sen halla ordamısın seni onemseseydi çoktan arardi bişekilde biriylemi buluşmayı düşünüyorsun adamın aklına bile gelmedin belkide sana deyer veren kişileri bulmayı çalış
Dedim ama. Aramaz o adam. Arasa da olmaz. Sende niyeti olmayanların zorlama
Peki
Bu kadar çok istekli olma hata yapma
Hangi konuda
Utanmalısın tavırlarından
Nrden
Seni beğenmemiş demek ki
Görmemiş ki hic
Bende
Onu
Nasıl oluyor bu iş peki
Onun sorması lazim