Aşk İlişkileri Bu sıcakta sevgiliyle dışarı çıkılır mı? ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Dışarıya çıkmak tüm ülkede yasaklanmalı bu ne sıcak 🥵 Güncellemeler+1 yıl Para verse bile çıkmam dışarı yeminlen 🥵 Bu sıcakta sevgiliyle dışarı çıkılır mı? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Sugarman06 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 849 cevap paylaştı. Akşam serinliği gece dışarı çıkmak daha sağlıklı olur 1 0 Yorumla
Suskunruh1 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Ben çıkmıyorum. Ya denize giderim, ya tatile. Bu sıcakta ne dışarısı ya 0 0 Yorumla
StoneeCold Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gece olur ama bil bakalım ne eksik sjsj 0 1 Yorumla ButcherBlaviken +1 yıl 😄😂😂 Yorumla
moonlight012 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Hayır bu sıcakta dışarıya çıkılmaz 0 0 Yorumla
Naynam Takip Et Bilge Yaş: 52 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Havuza gidilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Akşam serinliği gece dışarı çıkmak daha sağlıklı olur
Ben çıkmıyorum. Ya denize giderim, ya tatile. Bu sıcakta ne dışarısı ya
Gece olur ama bil bakalım ne eksik sjsj
😄😂😂
Olsaydı çıkarım 😂
Hayır bu sıcakta dışarıya çıkılmaz
Çıkmam gece yürüyüşü belki olurdu
Çıkılmaz
Akşam gece vs çıkın