6 kıza birden aşık oldum, ne yapmalıyım?

6 tane birbirinden güzel tıpkı hayalindeki gibi kız arkadaşım var ve hayalimdeki gibi huylara sahip her biri mesela biri shinobu gibi sakin ama hep samimi asla küfür etmez ve her zaman güler yüzlü bir surat takınır biri de arada bir küfür etmese iyi işte ben nadir de olsa ağır olmayan küfürler ederim ama beraber olacağım kızın küfür etmesini istemiyorum ancak bu kız bana o kadar iyi davranıyor ki güzel geçirdiğimiz zamanlardan birine sıkışıp kalmak istediğini söyledi ve ben bütün hayatına ve sevdiklerine bedel miyim diye sorduğumda evet dedi ve şu an en çok beni seviyor sizlere kanıt sunamasamda gerçekten ciddi ve doğru söyediğinden emin olabilirsiniz ve sonraki kız ise arkadaş grubumuzdaki tek kız benden 1 yaş büyük ama bu sorun olmamalı bence konuşmayı seven ve öğrenecek çok şeyi olan bir kız ailevi sorunları fazla askerden sonra ekibimle beraber bir ev satın alacağız ortak villa kadar olmasa da büyük bir ev onu da yanımıza almak istiyorum oda çok istiyor hatta kaçmayı planlıyor ailesi ile sonradan barışır zaten kız erkek ayrı ayrı odalar olacak 3 kız 3 kız ayrı oda ve 3 erkek 3 erkek ayrı oda işte mesela oralarını hallederiz ama bu kızla aram çok iyi ayrıca şunu da netleştirelim belirtmek isterim ki şu an hangisini seçersem benim olacak boşta kızlar bunlar kapalı konuşarak belli ediyorlar zaten çoğu da bana ilgi besliyor bir tanesini seçince diğerleri içten içe üzülecek belki ama keşke elimden bir şey gelse zalim dünya işte ben tengen sama gibi 3 eş yapmayı istiyordum ama günümüzdeki hangi kız kabul eder ki bunu? kızlar bir şekilde kabul etse aileleri abileri akrabaları başıma bela olur zaten eşlerimden biri beni öpse veya cinsel ilişki isteğinde bulunsa diğerleri ne diyecek? çok kıskanırlar veya kan dökmeye kadar gidebilir aynı anda cinsel ilişki veya aynı yerde yatmak istemiyorum zaten ayrı odalar olacak hepimize ve her birinden sadece 1 çocuğum olacak hayalim bu ama bilmiyorum 1 tane olsa daha değerli olur gibi geliyor 2-3 tane eşi tartışabiliriz birşekilde hadi ona neyse ama ben 6 kıza birden tutuldum ne yapacağım hiç bilmiyorum hiçbirini hayatımdan istesem bile çıkaramam kızlar dan bir diğeri ise bir oyundan tanıştığım 6 yıllık arkadaşım ve birbirimizi gerçekten çok seviyoruz biraz Toxic ve Şakacı bir kafa yapısı var onun haricinde çok düşünceli birisi diğer sevdiğim kız onun küçük kuzeni ve o oyundan tanıştığım kız kuzenini sevmiyor bende onu çok sevmiyorum ama değer veriyoruz sahilde veya gittiği çoğu ortamda her hoşuna giden erkek ile buluşma ayarlar kendince ve büyük kuzeninin dediği gibi kardeşim haksız çıktığında bile üste çıkmaya çalışır vurdum duymaz ama sadece bir övgü ile kuzu oluyor seni minik tatlı şey dedim bir kere bana seni çok seviyorum sen beni seviyor musun yapmaya başladı gözü her zaman dışarda biri gibi, son sevdiğim kız yine oyundan tanıştığım arkadaşımın kuzeni ama sevgilisi var, diğerlerine göre dinine çok özen gösteriyor kapalı olmasının yanı sıra sesini ve yüzünü gizliyor ve en güzel olanda o.

6 kıza birden aşık oldum, ne yapmalıyım?