Birinin atletik fiziği, diğerinin tatlı dili, öbürünün arzulu halleri, birinin cömertliği, diğerinin yaratıcı zekası derken baktım ki 6 kişiden aynı anda hoşlanıyorum. Ama bu saydığım özelliklerin hepsi tek bir kişide bulunmadığı için haklıyım. 🥺#beyazorkidem😘
Aynı anda 6 kişiden hoşlanıyorum nasıl düzelir bu?
Düzelmez düzelmesi için bunun bir sorun olması gerekiyor bence sorun değil. Toplumlar çoğunluk kriterine uymayan yapı davranış ve düşünceleri kınamaya ve sorunlu göstermeye meyillidirler. Bazı insanların bilinçaltına yerleşmiş kodlar okadar hireyarşik ki onların tek birisine bağlı kalmaları biraz zordur. Misal bir örnek vermek gerekirse çoğu insanda gizli insan bağımlılığı vardır ve birisine meftun olur o bunu aşk olarak yorumlar oysa aşık değildir dürtü beslenmesi eksik kaldığı için bilinçaltı onunla bu eksiği kapatmayı seçmiş bu sebeple de ona duygu üretmiştir. Ancak çok hireyarşik bir yapıya sahip olan bilinçaltı ve dürtüler meselesinde insan farkında olarak ya da olmayarak dürtüler ve bilinçaltı arasında öyle bir denge kurmuştur ki bilinçaltının bu kişilerde tek bir insanı seçmesi için o insanın apollo falan olması gerek sanırım
Neden düzeltmeye çalışıyorsun ki? Hayat bir gün, o gün bu gün. Kafana takma. Sen özgür ruhlu bir kadınsın. Kendini sınırlayamazsın. Dolayısıyla, tadını çıkar. Sayı 3 ya da 4 olunca bu seni daha mı çok mutlu edecek?
Son senelerde çok yaygın bu, erkeklerde de oluyor ama kızlarda daha çok. Bu tarz sorudan çok fazla gördüm ksde. Çok takma kafaya zamanla teke düşer o, ekstra bir şey yapmana gerek yok.
Bence de haklısın, 6 erkeğin aklını ve karakterini toplayıp bir erkeğe uygulasak ancak bir adam çıkar zaten bu zamanda, çünkü çok zor bulmak istediğin gibi birini bulmak bir tek erkekte bulamazsında zaten, en iyi sen hepsinden hoşlanmaya devam et ve duygusal açlığını ancak öyle karşılayabilirsin, başka yolu yok, bu duruma karşı çıkabilirler belki ama farkettirmeden giderebilirsin bence.🤭
Hoslanti bir kisiye de olabilir yirmi kisiye de herkese de hoslanti abartilacak birsey degil adi ustunde bir insanda hoslanabilcek birsey buldugunda hoslanirsin ve bu cok zor bisey degil zaten
Sen kisilerden hoslanmiyorsun ki ozaman. Baya baya hoşlandığın özellikleri var onlar seni cekiyor. Ve hepsi bir kiside olmadigi icin dogal olarak sayi yuksek cikiyor.
Valla özgürsün hayat senin hayatın bunları birleştirecek birde çocuk yapmalısın artık öyle bi anne varsa yapsın ve görelim ama öyle insanlar var emin ol
Bir çok kişiden hoşlana bilirsin. Ama bir erkeğe aşık olucaksın sonunda.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Mahşerin 6 atlısı gibi 😂 2 yi 3 ü anladıkta 6 nedir 😂😂 onlara tek tek sor bir arkadaşım 6 kişiyle takılıyor sende ne yapmalı diye görüşlerini al 6 sından alacağın bilgilerle kitap bile yazarsın