Bu boydaki minyon kızın yanına nasıl bir erkek yakışır? Sizce aradaki boy farkı kaç olursa en ideali olur? 🙂
1.70-1.75
1.80-1.85
1.85-1.90
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Türkiye ve dünya ortalamasına bakarsak erkekler ortalama 15 cm kadından uzun olabiliyor
O yüzden 1.55 e 1.70 erkek olursa ortalamaya uygun olur ve 1.55 kızın 1.70 üzerindeki erkeğe benim yanımda kısa gibi kalıyorsun demeye hakkı yok
1.80 de iyi durabilir fakat o zaman 1.65 1.70 lık kıza kısa erkek kalabiliyor yani her kadına boyuna uygun erkek ayralanacak olsa 1.55 e 1.70 olurdu ama ortalama genel olarak değilde sadece duruş olarak bakarsak o zaman 1.75 de yakısır 1.80 de yakışır fakat 1.80 üstü abartı durabilir.
Yani 15 cm ideal olanı 25 cm maksimum olanı diyebilirim
Ben öyle düşünmüyorum yaa. Bir erkek kısaysa kısadır. Bunu düşünebilmek için uzun olmama gerek yok ki ben de zaten kısa olduğumu kabul ediyorum 🙂 Tercihen 1.80 daha çekici geliyor ama seversem 1.70 de olur.
Hayır zaten 1.70 erkek evte ortalama ya göre kısa o yüzden kısadır ve 1.55 kızda ortalamaya göre kısadır ve genel olarak bu iki kişi birbirlerinin kısa olduğunu düşünebioor ancak yanına yakısmayacak kadar kısa olduğunu düsünmesi bence saçma olabilir
Yani 1.55 bir kız 1.70 olan erkek yanıma yakısmayacak kadar kısa derse bence komik olur şahsi fikrim o yönde
Aynı şekilde 1.70 erkekte 1?55 kız yanıma yakısmayacak kadar kısa derse gene bunuda komik bulurum oran orantı olarak birbirine ideal bu iki boyda olan kişiler bence ama dediğim gibi boy farkı olarak dünya ortalamasına bakarak ve şahsi fikrimide ortaya koyarak 15 cm farkı idal olarak bulsamda bir erkek kızdan 25 cm uzun olsada yakısır daha fazlası yakısmaz diye düşünüyorum peki senin sevgilinle kaç cm var 25 i geciyor mu 😲
Anladım 😅
Evet geçiyor
Oo uzun sen maximum dediğim 25 ide gecmissin 😁 gene bir şekilde idare edersiniz yanayan durugunuzda nasıl göründüğüne dair takıntılıysan hafif topuklu giyerek telafi edebilirsin örnegin 30 cm varsa 5 cm topuklu giyerek aranızda 25 cm var gibi g9sterebilirsin ama bence görünüs çok bir önemi yok onun dışında 1.70 1.80 lık kılzarın yanında bu boy farkından bahsetme derim 😁🤣 senden pek hoşlanmayabilirler 😱🫣😹🤣 senin gibi 1.55 Ler 1.70 180 kızlars uzun koca bırakmamıs olabilirsiniz 😲😱🤣
Ya tabi bu kısmet mesela yapacak bir şey yok 😁
155 kızların alayı şeytan gibi oluyor. daha geçenlerde 155-190 ilişkisine sahip iki kişi geldi. o sırada bunlarla ben ilgilendim yaz aylarında çalışıyorum çünkü. kız sevgilisinin yanında bildiğin bana yazılıyor aw. sevgilisine uzuldum ne yalan söyleyeyim. he cocugun tek artisi boydu tip olarak bence kötüydü ama kız hem güzel hemde p içti. birde bunlarin alayinda uzun boy zaafi var. genellemeleri cidden sevmem ama geneli bu şekilde zaten. nedendir bilinmez ama bu minyonlar uzun boylu kızlara nazaran hep daha çekici gelmiştir banada. sanırım yatakta hükmetme olayı bilinç altında canlanıyor bizde. çünkü maks 45-50kg oluyorlar evire çevire.. neyse boş ver fkdkskjd
1 90 lik erkek de minyonu istemis ki yan yanalar ama 😅 sevgilisi varken asılması yanlıs tabii
Ne kadar iri kalırsan kadının yanında, kendini o kadar güçlü ve eril hissedersin de ondan.
Cevap
20Cevap
Boy, iki insan arasındaki ilişkide önemli bir faktör değildir. İki insanın boyları birbirinden farklı olsa bile mutlu bir ilişki kurabilirler. Aşk, iki insanın birbirini sevmesi ve birbirine saygı duymasıdır. Boy, bu sevgi ve saygının önüne geçmemelidir. 1.55 boyu olan bir kızın yanına, onu seven ve ona değer veren her boydaki erkek yakışır. Boy, önemli değildir. Önemli olan, iki insanın birbirini sevmesi ve birbirine saygı duymasıdır.
Topuklu ayakkabı giysen boyun 1.65 olur. Erkek bariz şekilde senden uzun olmalıdır. Yani erkek 1.75 olsa iyi olur. Yani mesela başka bir konuda da erkek iri olmalıdır kadından, bu yüzden 20 cm boy farkı olmalıdır, yani mesela topuklu giymek değil sadece. Erkek, büyük olmalıdır kadından. 2 metre bile olabilir. Ama aşırı fark olmaması için 20-25 cm fark idealdir.
Ayrıca aşkta, sevgililikte boyun hiçbir önemi yoktur, aranızda 50 cm boy farkı olsa bile sırıtmaz. Bence kadın erkekten daha kısa olmalıdır, bu benim görüşüm. Ama aslında kadın erkekten 15 cm hatta daha fazla uzun olsa bile kötü durmaz
1.80-185 dedim ankette
Ben de erkek ile kadinin arasinda en az bi 10 cm olsun fark olmasi taraftariyim. Elbette aşıksan bunu es geçersin ama en en en az 10 cm daha uzun olmalı erkek.
Evet bariz bir fark olmalı. Kendi boyuma yakın erkek istemem. Erkeğin benden daha cüsseli olması hoşuma gidiyor
Nerden bulacaz en az 10 cm kısa kadinlari 175 kadin mi var sanki ortalıkta.😂😂😂
En az dedi zaten 😀
Erkek azicik daha uzun olmali tabii ki yaaa.. Erkeksiniz ya hani 😀 sesiniz daha kalın, vucudunuz daha iri, ayak numaraniz daha buyuk, kas gucunuz daha fazla falan. Normal seyler bunlar 😀
@melikenilayy O zaman söyle bakalım😊 185 benim boyum ideal partner boyu ne olmali😀
Minyon seviyorsan minyonla ol ama 1.70 lik kizla daha rahat olursun gibi boy oranina gore
Minyon çok rahat oluyor konforlu da, 1.70 ve üzerini ilanla aramak lazım, hepsi anlaşıp İstanbul'u terk etmiş gibiler😂
😀😀😀
Senin kac 1.55 mi
Evet
Bu olay değişkenlik gösteriyor. Kadınların kısa olması çok sırıtmıyor erkeklerin yanında.
1.55 metre boyunda olan bir kızın yanına 1.75 - 1.80 metre boylarındaki erkek gider. Bundan daha uzun boylu erkeğin yanında ise bu kız, ufak tefek kalır.
Kadınlar topuklu ayakkabı da kullandıkları için bence 1.55 boya 1.85 de yakışır. Sorun olmaz yani.
Benim boyum 1.70 ve topuklu ayakkabı olarak en fazla 10 cm giyebiliyorum. Uzun boylu birini nasıl bulacağım 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Topuklu ayakkabi kullanmiyorsa peki
1.80 olur o zaman da. Bu kadar fark çok sırıtmıyor bence. Tatlı buluyorum ben 😅
bunun bir kuralı yok seviyorsan anlaşıyorsanız her boy erkek olur ne uzunların yanında ne kısalar gördüm olabiliyor yani
Gönül kimi gerçekten severse, yanında o olsun derim. Boyum 1.68 m olmasına rağmen boy takıntım yok ve örneğin, benden uzun bir kadın da olsa kesinlikle bunu hiç sorun etmem.
Erkekler ne kadar uzun olursa olsun yine kısa duruyorlar benim 1.83 boyunda sevgilim oldu 1.75 gibi duruyordu o yüzden 1. 55 kız için 1.80 ve üzeri ideal
Ben 1.68 im
Cidden niye böyle yaa? 1.70 kız ile 1.70 erkek yan yana durunca gercekten kız daha iri duruyor. Topuklu ayakkabisi olsa anlayacagim ama o da yok..
Kızlar yapı olarak daha erken ergenliğe giriyor bir de fiziksel olarak daha gelişmişler o yüzden erkekler küçük çocuk gibi duruyor valla ahaha
Kandirma falan yok. Erkekler bile bu konuda mizah yapiyor kabullenip de.
Ayni fikirdeyiz onunla.
Evet aynı fikirdeyiz yalan da söylemedi gerçekten erkekler kısa duruyor
Cidden oyle ama 😅 kizlar genelde daha minyon oldugu halde erkege oranla nasil daha iri durabiliyor garip ama işte kızlar sihirlidir 😀
Elbette yalan soyleyen de vardir
Kisa degil sadece boyuna gore kisa duruyor. 1.83 kizi ve 1.83 erkegi yan yana koyunca kadin daha iri duruyor.
Tercihen ben de 1.80 seviyorum ama seversem 1.70 erkekle de olurum
Ben 185 ve kas yiginiyim iri olduğum için her kız tercih etmiyor bende minyon kiz seviyorm aksine bu işte bir bo.. kluk var
1.85 olsun, yatakta evirsin çevirsin duvardan duvara vursun 😂
Gururumuzu yataga girene kadar degil de mezara girene kadar koruyalim efendim 😅 Duvardan duvara vuran erkekten hayir gelmez
Seni istiyorum 😂😂
onu seven her erkek yakisir.
kızlar mı cevap versin
Fark etmez
155 kız istemem ben
Peki
Ben 190 im hep 160 165 e aşık oldum
Bunu genelleyemeyiz bence dostum
170 ustuuyarmi
1.70 1.75 kişinin isteğine göre değişir
Topuklu ayakkabisina bagli kizin
160 yeter ona fazlası zarar
Abart
fazlası abartı zaten altı üstü 155 ne bekliyorsun 190 mı :D
İstersen benden kisa olsun da kucagima alip gezeyim 😀 ayrica istersem bekleyebilirim ama beklemiyorum.
bak o olur hem kendini daha uzun hissedersin 140-160 arası ideal sana :D :D
Tamam findik faresi 😀
kanka benim boyum çok uzun ama benden fındık faresi olmaz seni gibi pikachu :D
Benim sevgilim uzun boylu ve mutluyuz 🙂 Ben sadece genel olarak ideal durus fikirlerini soruyorum. Ortalamaya gore anket 😅
o zaman sen kurtarmışsın kendini geri kalanlara maksimum 160 pokemon erkekleri kaldı :D
1.70-1.75
170-175
170 175 arası
Benim gibi 1.70 1.75 erkek yeter ona
150 ya
1.85 bence
En az 170
170 erkek on numara
170.
1.75.180 ideal durur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?