Aşk İlişkileri 1.58 cm boyundaki bir kızla boyu kaç cm olan bir erkek yakışır? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Öylesine soruyorum böyle şeylere çok takılan birisi değilim :DBence 1.70 civarı. 1.58 cm boyundaki bir kızla boyu kaç cm olan bir erkek yakışır? Cevapla Erkek Soruları Boyu Kaç Soruları Beğen Paylaş Takip Et
fatihcvdrl Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Buraya artık şu boy muhabbetini açmaktan bıkmadınız mı? Keramet boy da değil siz bunu neden anlamakta ısrar ediyorsunuz. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Neden açtığımı yazdım detayda off boş görüş atmayın Yorumla fatihcvdrl +1 yıl Keşke yazdığımı anlasanız. Yorumla Soran +1 yıl Anlıyoruz merak etme Yorumla fatihcvdrl +1 yıl tamam hanımefendi Yorumla
GizliSapık Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl boy sadece bir sayıdır, boş şeyler bunlar, mesele gönüllerin yakışması. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kesinlikle. Yorumla
BatuD Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 88% +1 yıl yakisir 1.70de 1.80de kalp sevdikten sonra boylarda sever😂 0 0 Yorumla
Borsacı99 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl 1.58 boyundaki birisi 1.70 civarı diyorsa ben 1.63 o zaman 1.40 civarı neden aynı boyda birisi olmuyor bunu anlıyamıyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum ki toplumda hep "erkek uzun olmalı" algısı var o yüzden sanırım Yorumla Borsacı99 +1 yıl yeter be toplum yüzünden ne hallere geldik bizim toplum gibi ülke mi var böyle saçma sapan şeyler yüzünden Yorumla
TheCeketli Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. 1.70-1.75 arası yakışır. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bence de Yorumla
hilalışıkalan Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Aynen 1.70 ideal çok uzun olursa sırıtır 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bence de Yorumla
gσdlчαlσnє Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Aynen kısa tercih edin deve cuce gibi oluyor ya 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet gerçekten :D hem de 1.70 kısa değil bence Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Buraya artık şu boy muhabbetini açmaktan bıkmadınız mı? Keramet boy da değil siz bunu neden anlamakta ısrar ediyorsunuz.
Neden açtığımı yazdım detayda off boş görüş atmayın
Keşke yazdığımı anlasanız.
Anlıyoruz merak etme
tamam hanımefendi
boy sadece bir sayıdır, boş şeyler bunlar, mesele gönüllerin yakışması.
Kesinlikle.
yakisir 1.70de 1.80de kalp sevdikten sonra boylarda sever😂
1.58 boyundaki birisi 1.70 civarı diyorsa
ben 1.63 o zaman 1.40 civarı
neden aynı boyda birisi olmuyor bunu anlıyamıyorum
Bilmiyorum ki toplumda hep "erkek uzun olmalı" algısı var o yüzden sanırım
yeter be toplum yüzünden ne hallere geldik bizim toplum gibi ülke mi var böyle saçma sapan şeyler yüzünden
1.70-1.75 arası yakışır.
Bence de
1.70 1.75 falan 1.80 de olur
170 iyidir. Kilo kac?
1.80 ideal çocuğu da düşünmek lazım 😂
😂😂
Aynen 1.70 ideal çok uzun olursa sırıtır
Bence de
Aynen kısa tercih edin deve cuce gibi oluyor ya
Evet gerçekten :D hem de 1.70 kısa değil bence
1.92 boyundayım kısa kızla evlrnicem
175 cm iyi olur